Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kumaşının kalitesiz olduğunu nerden çıkarttınız? Daha çıkmadı forma Serkan giyiyor bir tek
    Sayın abim duruştan belli iyi kumaş kendini belli eder biz bu işin içindeyiz
    KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• Ben pes ettim ne diyeyim sen yakıltırıyorsan bunları Trabzon'a söyleyecek başka sözüm yoktur ...

Çıktığı anda 2 adet forma alınacaktır bilginize
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• eskiden bi forma reklami yapilirdiki podyumlarda mankenler ve futbolcular ..nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabii ya..

Avrupa' da satılan Nike ürünlerini sanki günde 1 dolara tenezzül edecek Avrupalı elemanlar üretiyor

Kafanızı kaldırın da biraz Dünya' ya bakın yahu..

Artık bütün büyük firmalar ucuz insan gücü peşinde..

Almanya' dan yeğenim bana 2 tane Adidas koşu tişörtü getirdi bu yaz..

Her ikisi de Malezya üretimi..

Ama aynı kumaş, aynı otokontrol, aynı fabrika, aynı teknoloji ve aynı marka..

Bu arada mantıklı iyimserlik, depresif paranoyadan her zaman daha evladır
          abi tamam hakklisin ayni yerde yapiliyor hepsi kabul, hatda burda almanyada adidasdan t-shirtler var türkiyeden geliyor tamam hersey kabul nike formalarida malasyada yapiliyor ama kumas katileside var, sana birsey örnek verim mesela bir sony telesivisyonu 1000€ var 2000€ var ikiside sony ama arasinda kalite farki yani resim kalitesi olsun ses kalitesi olsun ama ikiside sony sade fiyat farki var, buda aynisi bence nikeda kumasda farklari var burda bana kimse gelipde demesin kafadan atiyorsun falan filan

Yorum

• Resmi sitenin birden formaları değiştirmesi taraftarın tepkisinden olsa gerek.Birçok arkadaşın da dediği gibi Serkan'ın üzerindeki formalarda büyük bir simetri hatası var.Tepki görünce hemen maket üzerine forma giydirilerek ya da aynı forma üzerinde programsal düzeltme yapılarak tekrar beğeniye sundular.

Bence bu formalar satışa sunulmaz
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eskiden bi forma reklami yapilirdiki podyumlarda mankenler ve futbolcular ..nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee???
              formalarin tanitimi biraz gec olsada istanbuldaki acilis macinda yapilacaktir.
              orada istanbuldaki taraftarimiz daha net bir sekilde kalite kontrolü yapabilir.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Resmi sitenin birden formaları değiştirmesi taraftarın tepkisinden olsa gerek.Birçok arkadaşın da dediği gibi Serkan'ın üzerindeki formalarda büyük bir simetri hatası var.Tepki görünce hemen maket üzerine forma giydirilerek ya da aynı forma üzerinde programsal düzeltme yapılarak tekrar beğeniye sundular.

Bence bu formalar satışa sunulmaz
                Yemişim simetrisini ya Formanın kendisi olmamış zaten baştan aşağıya ...

Bu kadar zamandır bekliyoruz adamlar 18 Euroluk formaların üzerine armaları resmen yapıştırıp yolluyorlar dalga geçer gibi ...

Benim isyanım budur ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak AbSoLuTt34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yani az öncede yazdım ben çubuklu forma yapmamak trabzonspor camiasına ve taraftarına hakarettir yaaa vallahide billahide yaaa..
                  Anlayamadığım konu bu işte.

Bordo yaptın,mavi yaptın,beyaz yaptın hatta turuncu yaptın o kadar uğraştın,sadece en çok istenen çubuklu formayı yapmadın.

Anlayan banada anlatsın.

İlk piyasaya çıkarılacak forma henüz yapılmamış.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo yaptın,mavi yaptın,beyaz yaptın hatta turuncu yaptın o kadar uğraştın,sadece en çok istenen çubuklu formayı yapmadın.

Anlayan banada anlatsın.

Bunları yapmamışlar zaten hazır yapılmışı var diyip göndermişler

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Anlayan banada anlatsın.

önceden söylendi çubuklu formanın üretimi uzun sürüyor bu bir kaç ay önce söylendi zaman alacak ligin ikinci yarısına yetişeçek ancak

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yemişim simetrisini ya Formanın kendisi olmamış zaten baştan aşağıya ...

Bu kadar zamandır bekliyoruz adamlar 18 Euroluk formaların üzerine armaları resmen yapıştırıp yolluyorlar dalga geçer gibi ...

Benim isyanım budur ...
                        Formaya temas etmediğim sürece kalitesi hakkında yorum yapamam.İnsanın" nike bu o kadar basit değildir" diyesi geliyor.

Bugün nike ait çakma ayakkabı olsun,çakma spor malzemesi olsun hepsi orjinal gibi duruyor.Ee artık ornijal bir nike formada çakmalardan daha iyidir sanırım.
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Anlayan banada anlatsın.

nike ne yaptiki bize sen ilk basta onu söyle bende anlatim sana , nike bize normal formalari gönderdi gecen seneki katalogdan alin size forma diye bizde aldik iste bu formalar bize tasarlanmadi yani bunlar norml stanadart forma gecen seneki kollektiondan yani, sen diyorsun niye cubuklu forma yok ben söylim demeki gecen sene normal kollektonda yokmus o veya kalmamis . nike bize forma tasarladi filan yok yani

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formaya temas etmediğim sürece kalitesi hakkında yorum yapamam.İnsanın" nike bu o kadar basit değildir" diyesi geliyor.

Bugün nike ait çakma ayakkabı olsun,çakma spor malzemesi olsun hepsi orjinal gibi duruyor.Ee artık ornijal bir nike formada çakmalardan daha iyidir sanırım.
                            Ben de resmi açıklamayı ve forma lansmanını ( ne kadar lansman denirse ) görmeden önce senin gibi " Nike bu ne kadar kalitesiz olabilir ki " diyordum ama görüyorum ki Nayk da olsa olabiliyormuş ...

Adamlar gerçekten 2. 3. sınıf takım formalarını M L XL XXL toplamış göndermişler bize ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu formaları gördükten sonraki düşüncem keşke puma yla devam etseydik daha iyiydi bunlara göre..
                              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• yanlışınız var..Pumanın ilk seneki çubuklu forması (yukarıdaki) renklerinden dolayı eleştirilmedi..geçen sezon giydiğimz puma renklerinden dolayı eleştirildi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X