Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben beğendim formaları cumartesi 3 tane alacağım
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 cücüklerin formalarını alıntılatma bana hepsinin kalitesi bizimkinden iyi ...
      Sen de abartma yahu

Neresi bizimkilerden kaliteli sanki?

Hele Beşiktaş' ın düz forması pazar çantası gibi duruyor
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben beğendim formaları cumartesi 3 tane alacağım
        Valla arkadaşlar kızacak belki ama renk olarak kalite olarak pumadan çok daha üstün bende alacağım formalardan beğendim.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen de abartma yahu

Neresi bizimkilerden kaliteli sanki?

Hele Beşiktaş' ın düz forması pazar çantası gibi duruyor

Zorlama beni Gerçekten samimiyim abartmıyorum kaliteli bizimkilerden ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şu formalar da bizim bu sezon giyeceğimiz formalar olarak tanıtılmıştı..

Bunlar neden resmi sitede yok anlayamadım

Oysa ki bunların da hemen hepsi son derece şık formalardı..

GW

Yorum

• ya bana formaların kumaşı pijama gibi geldi
              hani tasarım bi yere kadar ama umarım kumaşdada bir kalite farkı yoktur
              yani barcelona formalarını görüyoruz bizimki onun yanından geçemez
              tabi gidip bi ts club a yakından görmek lazım bugün sitedeki forma görüntüleri gibi olcağını sanmıyorum
              #Dik oyna

Yorum

Şu formalar da bizim bu sezon giyeceğimiz formalar olarak tanıtılmıştı..

Bunlar neden resmi sitede yok anlayamadım

Oysa ki bunların da hemen hepsi son derece şık formalardı..

bunlar son derece özgün ve daha şık oldurdu.

Yorum

• Ben çok beğendim desem?

Harbi beğendim.
                  Kendimce belirlediğim eksikler var.
                  Pumalı hayatımızdan sonra tüm eksikleriyle de olsa bu formalar olmuştur.

Mercedes ve BMW'yi biz sevsekte sevmesekt,beğensekte beğenmesekte ....Göz alışır....

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben çok beğendim desem?

Harbi beğendim.
                    Kendimce belirlediğim eksikler var.
                    Pumalı hayatımızdan sonra tüm eksikleriyle de olsa bu formalar olmuştur.

Mercedes ve BMW'yi biz sevsekte sevmesekt,beğensekte beğenmesekte ....Göz alışır....
                    Ağabey gözün sevem Mercedesle Bmwler Alman teknolojisinin altın çocukları ...

En kaliteli malzeme işçilik kullanılarak üretiliyorlar ...

Bizim formalara örnek olabilir mi Allah aşkına baksana kumaşa kaliteye ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• gözle kumaş kalitesi nasıl anlaşılır ya?? fotoğrafa baktım % 50 pamuk gibi herhalde ??????????
                      .

Yorum

• İlk olarak hamsi0653 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gözle kumaş kalitesi nasıl anlaşılır ya?? fotoğrafa baktım % 50 pamuk gibi herhalde ??????????
                        Böyle

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Formaların tipi ya da dizaynını sevmeyebilirsiniz ama kumaş kalitesine de çamur atmanın bir mantığı yok..

Sonuçta bu formalar Fit-dry kumaş cinsine sahip, teri buharlaştırıp, vücudu kuru tutmaya yarayan bir yapıya sahip..

Yani Üç Cücükler' e yapılan formalar ile bizimkiler arasında en ufak bir kalite farkı yoktur kesinlikle..

Bunu mesnetsizce iddia etmek gereksiz bir paranoyadan öteye geçmez ne yazık ki

GW

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle

evet bu ipek galiba
                            .

Yorum

• Büyük takımlar formalarının tanıtımını yaparken organizasyonlar düzenleyip, bütün basın organlarını davet ederler. Podyumlarda kulübün fiziği en düzgün oyuncuları, yanlarında mankenlerle tanıtımını yaparlar. Ürünleri süper olmasa da başarılı bir tanıtımla piyasaya sunar. İnsanlar beğenmese de çok büyük tepki göstermezler. Bizim yönetimimiz de, diğer arkadaşların bahsettiği gibi fiziği en namüsait arkadaşımızı almışlar fotoğrafçı da basmış deklanşöre. Özellikle pembe fondaki fotoğraf çok iğrençti. Sonuçta başarısız bir manken seçimi, başarısız bir fotoğrafçı, başarısız bir site yöneticisi ile solgun renkli fotoğraflar herkesin antipatisine sebep oldu. Bence güzel bir tanıtımla herşey daha farklı olabilirdi. (Not: Ürünlerin kalitesi hakkında; görmeden fazla yorum yapmak istemedim.)
                              TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                              Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

Formaların tipi ya da dizaynını sevmeyebilirsiniz ama kumaş kalitesine de çamur atmanın bir mantığı yok..

Sonuçta bu formalar Fit-dry kumaş cinsine sahip, teri buharlaştırıp, vücudu kuru tutmaya yarayan bir yapıya sahip..

Yani Üç Cücükler' e yapılan formalar ile bizimkiler arasında en ufak bir kalite farkı yoktur kesinlikle..

Bunu mesnetsizce iddia etmek gereksiz bir paranoyadan öteye geçmez ne yazık ki
                                OOOf kardeşim oof

Çamur atmıyorum gördüğümü söylüyorum ...

Zira görünen köy GPS istemez ...

Fotoğraflardan bile belli bunun böyle olduğu neden üsteliyorsun ki yok nike-fit falan ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X