Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardesim Adem bugün Türkiyeden döndü.
    Siparis verdigim Formalari getirememis.
    Izmitte birkac kez sormuslar ama güya henüz Trabzon disinda yada en azindan Izmitte alinamiyormus?
    Trabzondaki Akrabalara söylemis. Onlar alip Almanyaya yakin zamanda dönecek Akrabalardan birisi ile göndereceklermis.

Simdi Usaklar aramizda kalsin sizlere soruyorum.

Hacen bizim Usak dogrumu anlatti yoksa beni kazikladimu daa? :-)
    Izmitteki Renkdaslarimdam cevap bekliyorum.
    Bugün tam bir hayal kirikligi yasadim. Bunu bana anlattikdan sonra geldiklerine sevinemedim :-)))
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• evet izmitte daha satılmadı

Yorum

• arkadaslar hepimiz forma satislarindan daha dogrusu formalari nerden alacagimizdan sikayetciyiz ve bu konuda hakliyiz yönetimin acilen formalari güzel pazarlamasi lazim... hele hele biz almanyada yasayan ts taraftarlari icin mutlaka biseyler yapmalari lazim bende mutlaka forma almak istiyorum.... ya bi site versinler siparis icin yada burdaki spor magazalariyla anlasma yapsinlar

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardesim Adem bugün Türkiyeden döndü.
          Izmitte birkac kez sormuslar ama güya henüz Trabzon disinda yada en azindan Izmitte alinamiyormus?
          Trabzondaki Akrabalara söylemis. Onlar alip Almanyaya yakin zamanda dönecek Akrabalardan birisi ile göndereceklermis.

Bugün tam bir hayal kirikligi yasadim. Bunu bana anlattikdan sonra geldiklerine sevinemedim :-)))
          Hüseyin abi için rahat olsun büyükşehirlere bile daha yeni gelmeye başladı formalar.Dağıtım konusunda çok açık verdi ts club.Kardeşin dogru söylemiştir
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardesim Adem bugün Türkiyeden döndü.

Abi kardeşine haksızlık yapma sana doğru söylemiş:İzmitte birden fazla nike mağzası var ve henüz forma yok Tsclub mağzasında bile nikı formalar hala ulaşmadı bizede gelecek dediler ama hala gelecek.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

• istanbul ve izmitteki TS clupları bilen varmı?
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bielefeld maçında turuncu forma ile bordo şort ve bordo çorap çok uyumlu olmuş....

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bielefeld maçında turuncu forma ile bordo şort ve bordo çorap çok uyumlu olmuş....
                  İzmit te Telekom un hemen yanında Görkem spor mağazası var orada Tsclub mevcuttur.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                  Lazanat' lı

Yorum

• benimde turuncu formama geliyor kardeşimle birlikte trabzondan taahüdümü gerçekleştirmiş olucam

Yorum

• Nasıl iştir anlamadım kardeşim daha dün çıkan BJK forması Düzceye geliyor,1 ay önce çıkan formamız yok deli oldum ya.

Yorum

• bugün maltepedeki zeynep giyime gittim.
                        zorda olsa bir turuncu forma aldım diğerlerinden gene az gelmiş gelende bitmiş ellerinde xl ve l var daha farklı alacaktım ama benim bedenime bir tek turuncu renkteki forma uyuyordu o nedenle şimdilik sadece onu aldım birde 5 günlük uşağımada bir TS giysisi aldım
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün maltepedeki zeynep giyime gittim.
                          zorda olsa bir turuncu forma aldım diğerlerinden gene az gelmiş gelende bitmiş ellerinde xl ve l var daha farklı alacaktım ama benim bedenime bir tek turuncu renkteki forma uyuyordu o nedenle şimdilik sadece onu aldım birde 5 günlük uşağımada bir TS giysisi aldım

Allah Anali Babali büyütsün.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• valla bende sabah daha kargalar kahvaltı yapmadan gittim ama hüsran toplam 20 tane forma gelmiş iki tane bordo aldım gerçi ama seçenek çok azdı

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün maltepedeki zeynep giyime gittim.

Abi fiyatlar aynımı Bordo-Mavi olandan kaldımı yada bedenleri varmı?.Yardımcı olursan sevinirim
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• izmirden forma alan varmı arkadaşlar ben sordum bir kaç nike mağazasına daha gelmedi dediler
                                BANA HER YER TRABZON
                                ALPER DALKIRAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X