Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fotoğraftan nasıl kalite kontrol yapılır anlam veremiyorum bir türlü
    Bordomavi.net

Yorum

• resmi sitede şu anki formalar serkan'ın üzerinde durduğundan çok daha güzel duruyor.. ama yinede hayal kırıklığı devam ediyor tabi..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fotoğraftan nasıl kalite kontrol yapılır anlam veremiyorum bir türlü
        Git al formayı verirsin anlamını falan ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          OOOf kardeşim oof

Çamur atmıyorum gördüğümü söylüyorum ...

Zira görünen köy GPS istemez ...

Fotoğraflardan bile belli bunun böyle olduğu neden üsteliyorsun ki yok nike-fit falan ...
          Arkadaş sende de ne bünye varmış yahu..

Gören de TS Club evine 3 tane formayı gönderip yanına da faturayı iliştirmiş sanacak

Beğenmediysen alma gitsin, zorla satmayacaklar ya sana

Hem sonra senin konfeksiyon atölyen falan mı var Merter' de..

Yoksa Nike olmasaydı sen mi dikecektin TS Formalarını
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Git al formayı verirsin anlamını falan ...
            sen aldın herhalde nerede satışa sunuldu??? biz de alalım oradan
            .

Yorum

• formaların dizaynı hakkında zevkler değişebilir ama formaların kalitesi konusunda olumsuz görüş belirtmek yanlış zira kumaş kalitesinin olması gerekenin en iyisi olduğu resmi siteden belirtilmiştir...

formaların tasarımlarını beğensekte beğenmesekte bu formalardan alıp taraftarlık görevimizi yerine getirmeliyiz...
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş sende de ne bünye varmış yahu..

Gören de TS Club evine 3 tane formayı gönderip yanına da faturayı iliştirmiş sanacak

Beğenmediysen alma gitsin, zorla satmayacaklar ya sana

Hem sonra senin konfeksiyon atölyen falan mı var Merter' de..

Yoksa Nike olmasaydı sen mi dikecektin TS Formalarını
                Bu bünye kabullenemiyor böyle kalitesizlikleri ...

Bıktı çünkü başı öne eğik gezmekten ...

Laf atılınca kavga etmekten ...

Bu takımın büyüklüğünü yok sayan insanlar her geçen gün artıyor dayanamıyorum ...

Ne yapayım ben FANATİĞİM yok eğer bu holiganlıksa aynı zamanda HOLİGANIM ...

Hacker olsam bizim siteyi bombalarım o derece yani belki daha güzelini yaparlar sonra ...

Ne bileyim hastalık bu işte ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak hamsi0653 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen aldın herhalde nerede satışa sunuldu??? biz de alalım oradan

Yorum yapmıyorum

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Evet.. Haklısın

Hem de çok ciddi bir hastalık..
                    En son Great White tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 22:58.

GW

Yorum

• yalnız konu Trabzonspor forması dikkatini çekeyim.
                      .

Yorum

• RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak hamsi0653 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalnız konu Trabzonspor forması dikkatini çekeyim.
                          Ben yeteince dikkatliyim sen merak buyurma ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Al sana kumaş kalitesi Dri-fitse Dri-Fit Nike-fitse Nike-Fit

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Bu bünye kabullenemiyor böyle kalitesizlikleri ...

Bıktı çünkü başı öne eğik gezmekten ...

Laf atılınca kavga etmekten ...

Bu takımın büyüklüğünü yok sayan insanlar her geçen gün artıyor dayanamıyorum ...

Ne yapayım ben FANATİĞİM yok eğer bu holiganlıksa aynı zamanda HOLİGANIM ...

Hacker olsam bizim siteyi bombalarım o derece yani belki daha güzelini yaparlar sonra ...

aynen birader yani bizim gibi takıma bu formalar yakışmıyor bu formalarlamı korkutacağız rakim takımları. yani anlıyamıyorum bu nıke firmasınada nasıl dizayn bu kardeşim kumaşta beş para etmez iyi bişey olsa zaten belli ederdi kendisini şahsen ben formaları almam bari eşofman takımlarını güzel bişey yapsalar alsakta takıma katkımız olsun.bunu yönetimde düşünmesi lazımdı ben taraftarıma nasıl bir forma yapsam çok tutulur patlama yapar diye. demekki bizim yönetiminde zayıf yönleri var arkadaşlar..
                              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• Başlığa trojan girdi resmen

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X