Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece güncelleme yapılacaktır.
    Listede isimlerini görmek isteyen arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar.
    Ya da...
    İşte öyle.

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim merak ettiğim konu şudur: Bulunduğum şehirde TS Club yok, ancak Nike satan bir mağaza var. Şimdi Trabzonspor'a katkı açısından bu mağazadan aldığım formanın geliriyle TS Club'dan aldığım formanın geliri eşit mi? Eğer değilse ben formamı yine TS Club'dan sipariş ederim.
      Evet bende aynı konuyu merak ediyorum Ispartada maalesefki yok Ts clup Hem Trabzon valimiz Ispartalıymış bi dile getirsenizde ıspartayada actırsa Tsclup cok makbule geçer....
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Ben dışardan forma almak isteyenlere kargo ya da otobüsle, hangisi uygunsa artık, gönderirim. Yeter ki almaya niyet edin siz.

Yorum

• dün bi forma daha aldım
          bir gün mutlaka

Yorum

• TS Clup ta parçalı forma yok internet üzerinde
            artık bittimi yoksa yenisi gelirmi acaba
            ben 1 tane aldım abiminde çok hoşuna gitti 1 tane daha sipariş veriyim dedim görünmüyor.
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TS Clup ta parçalı forma yok internet üzerinde
              artık bittimi yoksa yenisi gelirmi acaba
              ben 1 tane aldım abiminde çok hoşuna gitti 1 tane daha sipariş veriyim dedim görünmüyor.
              Ts Club'ın sitesine baktım ve kaldırılmış . Yani bu , bitti demektir . Mağazalarda da bittiyse yeniden gelmez .

Yorum

• Maca Formyla Gelinmesi Isteniyor Herkesten Stadin Goruntusu Hos Olsun Diye Ama Bence Bunun Icin Sade Forma Giymek Gerekir Yani Cubuklu Forma Ile Bu O Kadar Net Olmaz...hollanda Taraftari Ya Isvec Taraftarinda Bunu Goruyoruz Olduklari Yer Hemen Anlasiliyor...mesela Biz Tek Mavi Forma Giysek Stadin Goruntusu Cok Harika Olur..gerci Bu Cok Zor Cunku Bizler Cubuklu Formayi Sviyoruz Daha Cok

Yorum

• Liste ne durumda acaba

(UEFA)

Yorum

• bende varım

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Renkler böyle olsun tüm çeşitlerinden alacağım

Yorum

• renkler burda çok hoş ama sanmıyorumki böyle bişey olsun
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• 2 adet "puma" forma bu gün itibarı elime ulaştı, haberiniz ola, Nike lardan en az 1 adet alacağım, eşime de 1 adet Nike eşofman sözü verdim, Ağustos'da Trabzon'dayım nasıl olsa, gelince bizzat alacağım, selamlar...

Yorum

• ::::::::::::::::: yeter 2 tane aldım ama nıke cıksın 2 tane daha kesın alıcam ..
                            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                            [/COLOR]

Yorum

• cihan abi liste nerde
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• dün Statın oradaki TS Cluba bişey değiştirmeye gitmiştim. yeni formaları sordum ne zaman gelecek ve kaç model diye.
                                oradaki zat 4 çeşit ve 15 Temmuzda gelecek dedi. ayrıca çubuklu yokmuş.
                                herhangi bir açıklama varmı bu konu hakkında? modeller hakkında???
                                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X