Arkadaşlar bu Hüseyin karşııtlığıda nedir ya? Vallaha Hüseyin de de ne sabır varmış? Adam bu eleştirileri okuyor hala kulüpte kalıyor? Buradaki yorumlardan bahsetmiyorum hemen cevap yazarsınız bana genel olanı kastetmiştim.
Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Formalar çok tatlı olmuş alasım geldi hemen ama burada yok heralde bi yerden aldırmak zorunda kalcam.
Henüz yeni formalar , TSClub sitesine eklenmemiş , eklendiği zaman oradan online sipariş edebilirsin. Veyahut kabul ediyorlarmı emin değilim ama telefondan ulaşıp kargo yoluyla adresine ulaştırılmasını da isteyebilirsin.
Biraz daha istekli bir tanitim hazirlandiginda gayet güzel oluyormus demek ki. Acikcasi bir tane beyaz, bir tane de Aston Villa formasi alirim diyordum ama yeni resim aklimi karistirdi Hangilerini alacagima karar veremedim
Yeni formalarımız satışa sunuldu
Kulübümüzün ürün sağlayıcısı Nike tarafından hazırlanan yeri kreasyon formalarımız Ts Club mağazalarında satışa sunuldu.
Satışın ilk gününde taraftarlarımız yeni ürünlere büyük rağbet gösterdiler. 5 ayrı dizaynda tasarlanan formalarımız arasına katılacak olan klasik çubuklu ürünlerinde ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacakları açıklandı.
Ürün sağlayıcı firmamızın kreasyonlarını 6 aylık dönemde belirlemesi nedeniyle anlaşma detaylarının bu süreler içerisinde kesinlik kazanması çubuklu formaların sezon başına yetişme ihtimalini ortadan kaldırdı.
Bu gecikme nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyor, yeni formalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.
Çubuklu formanın çıkmasına epey zaman olduğuna göre bu formalardan birini alacağım önce.Mavi ve turuncu formaları beğendim ama mavi formanın fiyatını görünce kalitesi konusunda şüphe duymaya başladım.
Formalara dokunan arkadaşlar mavi formayı diğerleriyle kıyaslayabilir mi acaba?
Yorum