fotoğraftan nasıl kalite kontrol yapılır anlam veremiyorum bir türlü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotoğraftan nasıl kalite kontrol yapılır anlam veremiyorum bir türlüRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOOOf kardeşim oof
Çamur atmıyorum gördüğümü söylüyorum ...
Zira görünen köy GPS istemez...
Fotoğraflardan bile belli bunun böyle olduğu neden üsteliyorsun ki yok nike-fit falan ...
Gören de TS Club evine 3 tane formayı gönderip yanına da faturayı iliştirmiş sanacak
Beğenmediysen alma gitsin, zorla satmayacaklar ya sana
Hem sonra senin konfeksiyon atölyen falan mı var Merter' de..
Yoksa Nike olmasaydı sen mi dikecektin TS Formalarını"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGit al formayı verirsin anlamını falan ....
Yorum
-
formaların dizaynı hakkında zevkler değişebilir ama formaların kalitesi konusunda olumsuz görüş belirtmek yanlış zira kumaş kalitesinin olması gerekenin en iyisi olduğu resmi siteden belirtilmiştir...
formaların tasarımlarını beğensekte beğenmesekte bu formalardan alıp taraftarlık görevimizi yerine getirmeliyiz...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş sende de ne bünye varmış yahu..
Gören de TS Club evine 3 tane formayı gönderip yanına da faturayı iliştirmiş sanacak
Beğenmediysen alma gitsin, zorla satmayacaklar ya sana
Hem sonra senin konfeksiyon atölyen falan mı var Merter' de..
Yoksa Nike olmasaydı sen mi dikecektin TS Formalarını
Bıktı çünkü başı öne eğik gezmekten ...
Laf atılınca kavga etmekten ...
Bu takımın büyüklüğünü yok sayan insanlar her geçen gün artıyor dayanamıyorum ...
Ne yapayım ben FANATİĞİM yok eğer bu holiganlıksa aynı zamanda HOLİGANIM ...
Hacker olsam bizim siteyi bombalarım o derece yani belki daha güzelini yaparlar sonra ...
Ne bileyim hastalık bu işte ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak hamsi0653 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen aldın herhalde nerede satışa sunuldu??? biz de alalım oradan
Yorum yapmıyorumRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bileyim hastalık bu işte ...
Hem de çok ciddi bir hastalık..En son Great White tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 22:58."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak hamsi0653 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız konu Trabzonspor forması dikkatini çekeyim.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bünye kabullenemiyor böyle kalitesizlikleri ...
Bıktı çünkü başı öne eğik gezmekten ...
Laf atılınca kavga etmekten ...
Bu takımın büyüklüğünü yok sayan insanlar her geçen gün artıyor dayanamıyorum ...
Ne yapayım ben FANATİĞİM yok eğer bu holiganlıksa aynı zamanda HOLİGANIM ...
Hacker olsam bizim siteyi bombalarım o derece yani belki daha güzelini yaparlar sonra ...
Ne bileyim hastalık bu işte ...KUPA başbakan'da... ADALET??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum