kardeşim tebrikler diğer arkadaşları da bekliyoruz. diyeceksin ki sen aldın mı salı trabzona indiğimde ilk mağazaya uğramak olacak merak etme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Legend Tebrikler!elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
-
İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben kırşehirde yaşıyorumm formayı nasıl alabilirim internetten falan nasıl sipariş edecem bilgi verecek bi renkdaş warmı???Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlışveriş Sitesinde güncelleme çalışması var bir kaç güne hazır olacak.
Yorum
-
beyaz puma almıştım ama bir adette yine beyaz nike alacağım sanırım, forma hariç diğer malzemelerde gelişme varmı arkadaşlar???? eşofman vs.de yani?? hanıma söz verdim eşofman için, ikisini bir arada alayım diyorum, online satış için resmi sitede güncellemeyi de acilen bekliyorum, ilgililere duyurulur : )))
Yorum
-
İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealışveriş sitesin ne oluyo kardeşimTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealışveriş sitesin ne oluyo kardeşim
İnternetten kredi kartı ile satın alabilirsin yani.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Doğru soru '20.000 üyesi olan BMN için bu sayı az değil mi' değil, 'dünya üzerinde milyonlarca taraftarı olan Trabzonspor taraftarının daha fazla forma alması gerekmez mi? olmalı.
İnşallah yönetim, bu potansiyeli doğru ürün ve pazarlama stratejileri ile Trabzonsporumuz'a katkıya çevirir.
BMN'ye üye olunca boyut değiştirmiyoruz. Buradaki insanlar, temelde ve asıl olarak Trabzonspor taraftarı.
Daha formaları bile görmeden böyle bir kampanya düzenlemeyi düşünen arkadaşları tebrik etmek lazım.
Merak etmeyin, önümüzde çok keyifle geçeceği belli olan bir lig maratonu var ve BMN'deki insanlar bu sayılardan çok fazlasını alıyor ve alacaktır. Lisanslı ürünleri de düşününce epey bir ekonomik destek sağlıyoruz çok şükür.
Formaya olan ilgi ve teveccühümüzün her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. Bu başlığa ilgi gösterenlere de katkılarından dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.
Yönetimler, hocalar, futbolcular gelir geçer yine biz burada oluruz. Sizdeki bu heyecan ve pozitif hareket sürdükçe camiamız ve Takımımız istediğimiz hedeflere ulaşacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey soracam... şuanda trabzonda değilim ve şeyi öğrenmek istiyorum... eğer tsclub a giden varsa... ts amblemi dikişli olan formalar hangileri acaba söyleyebilirlermi,????????
bilen varsa cevap yazabilirmi?En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 19:01.''Trabzonspor''
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
formalarımız o kadar da kötü değil bence serkanın üzerinde berbat durmuştuTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum