Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kardeşim tebrikler diğer arkadaşları da bekliyoruz. diyeceksin ki sen aldın mı salı trabzona indiğimde ilk mağazaya uğramak olacak merak etme
    Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      The Legend Tebrikler!
      Teşekkürler.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• arkadaslar ben kırşehirde yaşıyorumm formayı nasıl alabilirim internetten falan nasıl sipariş edecem bilgi verecek bi renkdaş warmı???
        Twitter Adresim

Yorum

• bişey soracam... şuanda trabzonda değilim ve şeyi öğrenmek istiyorum... eğer tsclub a giden varsa... ts amblemi dikişli olan formalar hangileri acaba söyleyebilirlermi,????????
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 18:58.
          ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar ben kırşehirde yaşıyorumm formayı nasıl alabilirim internetten falan nasıl sipariş edecem bilgi verecek bi renkdaş warmı???
            Alışveriş Sitesinde güncelleme çalışması var bir kaç güne hazır olacak.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alışveriş Sitesinde güncelleme çalışması var bir kaç güne hazır olacak.
              alışveriş sitesin ne oluyo kardeşim
              Twitter Adresim

Yorum

• Bende en az 1 forma alacağım. Beyaz veya Düz Bordo olan.
                ŞANLI TRABZON

Yorum

• beyaz puma almıştım ama bir adette yine beyaz nike alacağım sanırım, forma hariç diğer malzemelerde gelişme varmı arkadaşlar???? eşofman vs.de yani?? hanıma söz verdim eşofman için, ikisini bir arada alayım diyorum, online satış için resmi sitede güncellemeyi de acilen bekliyorum, ilgililere duyurulur : )))

Yorum

www.trabzonspor.com.tr fakat şuan Resmi siteye yönlendirilmiş.

Yorum

www.trabzonspor.com.tr

İnternetten kredi kartı ile satın alabilirsin yani.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Doğru soru '20.000 üyesi olan BMN için bu sayı az değil mi' değil, 'dünya üzerinde milyonlarca taraftarı olan Trabzonspor taraftarının daha fazla forma alması gerekmez mi? olmalı.

İnşallah yönetim, bu potansiyeli doğru ürün ve pazarlama stratejileri ile Trabzonsporumuz'a katkıya çevirir.

BMN'ye üye olunca boyut değiştirmiyoruz. Buradaki insanlar, temelde ve asıl olarak Trabzonspor taraftarı.

Daha formaları bile görmeden böyle bir kampanya düzenlemeyi düşünen arkadaşları tebrik etmek lazım.

Merak etmeyin, önümüzde çok keyifle geçeceği belli olan bir lig maratonu var ve BMN'deki insanlar bu sayılardan çok fazlasını alıyor ve alacaktır. Lisanslı ürünleri de düşününce epey bir ekonomik destek sağlıyoruz çok şükür.

Formaya olan ilgi ve teveccühümüzün her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. Bu başlığa ilgi gösterenlere de katkılarından dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.

Yönetimler, hocalar, futbolcular gelir geçer yine biz burada oluruz. Sizdeki bu heyecan ve pozitif hareket sürdükçe camiamız ve Takımımız istediğimiz hedeflere ulaşacaktır.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bişey soracam... şuanda trabzonda değilim ve şeyi öğrenmek istiyorum... eğer tsclub a giden varsa... ts amblemi dikişli olan formalar hangileri acaba söyleyebilirlermi,????????

bilen varsa cevap yazabilirmi?
                          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 19:01.
                          ''Trabzonspor''

Yorum

• formalarımız o kadar da kötü değil bence serkanın üzerinde berbat durmuştu
                            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formalarımız o kadar da kötü değil bence serkanın üzerinde berbat durmuştu
                              Bide Hüseyin ibraz fotojenik olsa

Yorum

• çok kaba bakmış... belki güneş o tarafta olabilir .. herkes kısmış gözlerini bi yattara kısmamış.. o alışkın öle havalara belki ondandır
                                ''Trabzonspor''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X