Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güngörendeki Tsclupta beyaz formanın sadece xl var.Diğer formaların tüm bedenleri mevcut.Turuncu ve Bordo formanın uzun kollusuda var turuncu uzun kollu 79 ytl..

arkadasım mavi idman forması da var mı??varsa fiyatı nedir??

Yorum

• Trabzondan aldığım M beden beyaz formamı dün kuzenim zafer (Hamucera) ile birlikte haznedardaki TsClub'a değişmeye gittik. Hüseyin abi her zamanki gibi serilmiş vaziyete oturuyor istifini selam vermeme rağmen bozmuyo a.slm deyip geçiyor. Beni tanımadığı bariz belli babamla çocukluk arkadaşıydılar. İsmimi verince tanıdı. Her neyse ben konuma döneyim...

Aldığım forma büyük geldiği için S bedeniyle değişmeye geldiğimi söylediğimde "Formalar hala gelmedi" dedi. ordaki elemana hemen çocuk bedenlerinden XL olanı verdi giydim ve tam istediğim uzunlukta ve darlıkta oldu. 15 liralık farkı kapatmak içinde 1 atıkı 1 de çorap verdi. Aslında baya karlı çıktım ama beni üzen bi konu vardı.

Kulüp taraftarlara her türlü çağrıda bulunuyor. bu çok güzel taraftarlarla diyalog halinde olabilmeleri bişeleri gönülden yaptıracak isteklerde bulunmaları güzel. Ama acayip olan şey şu. Ben işlerin nası gittiğini sorunca gayet güzel olduğunu ama forma kalmadığını talebinse iyi düzeyde olduğunu söyledi. Peki neden yetişmiyor dedim. "Kulüp 7 bin adet sipariş verdi. Hatta en çok nike ürün ben aldım akıllık edip ama ona rağmen yetmiyor. İnternetten yapılan satışları ben burdan kargoya veriyorum. Komik olan durum Trabzona bile gönderdim " deyince çok şaşırdım.

Klüp bişeyler yapıyor diyoruz ama hala düzgün yapamıyor. Mesela meydanda maraş caddesinde "taraftar club" adı altında birebir aynı ürünleri satan dükkanlar var. Ben kulübün resmi ürünlerinden çok taraftar clublerden karşılaşıyorum. Buna yönetim önce bir dur diyebilmeli. İkincisi Bu formaları mağzalar kendiler ne kadar sipariş etmek istiyosa gidip firmayla konuşmalı. Kulüp bu sayıyı belirlememeli. Sonuçta bizim ilk muhattab olacağımız kişi ve kurumlar Bizim ürünleri satan yerlerdeki kişiler olacaktır. Ben yinede şikayetçi değilim. Gönülden bağlı olduğum kulübüme karşı görevimi yaptım ve yapmaya da devam edecem...
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kesınlıkle katılıyorum kardesım sana. ben balıeksırde oturuyorum. bız bmn uyelerı olarak toplu forma almak ıstıyoruz. ama burda ts clup yok nıke bayıne gıdıyoruz daha gelmedı gelecek ınsallah falan gıbı atlatmasyon yanıtlar verıyorlar. ts clup sıtesıne gırıyoruz orası daha guncellenmemıs. galıba cok ovdugumuz yonetımımızın tek eksıgı burası.

bu arada formaları ınternet uzerınden almak ıstemıyorum. cunku gordugum kadarı kalıplar buyuk. bu yuzden gıyıp de almak ıstıyorum. ne yapalım hala bejklıyoruz.
        ya arkadaşlar kolay bir şeydeğil pazarlama....
        koca şirketler çekiyo bu sorunu...
        biraz sabır... adamlar koca banner koymuşlar yakında diye...
        [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak 61ganita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya ben siteye yeni üye oldum sayılır...
          dikkatimi çeken şu ki kimse yönetime laf söyletmiyo..ya tabi yönetimimiz bu camianın en önemli parçalarından birisidir ancak hiçbirşey trabzonspor dan üstün değildir..biz başkalarına laf ettirmeyelim ama kendi özeleştirimizi de yapalım,yapabilelim..yönetimin eksiğini söyleyelim ki herşey daha iyi olsun...yoksa fb liler gibi aziz baskan kölesi tarzı bir taraftar mı olalım??herkese saygılar...
          Sevgili genç kardeşim; bu camiada kimse kimsenin kölesi değildir, ama tabiri caizse "sürmeli gözleri ile ünlü" canli gibi çalışan bir yönetimi de durduk yere, üstelik sadece eleştirmiş olmak için eleştirmek de kimsenin haddi değil, biz taraftarız diye sınırları aşmak hakkı elimizde olmamalı, bir önceki yönetime sabır gösterirken derviş olan bu taraftar camiası, yapılan yanlışların karşısında tıpkı senin de dediğin gibi "herkesi özeleştiri yapmaya" davet edecek seviyede ve güçtedir. Eksiklikleri zaten buradan ve diğer taraftar sitelerinden iletiyoruz ve pozitif veya negatif yansımasını da en kısa sürede görüyoruz. Yazdıklarının sadece ve sadece taraftar olmanın sorumluluğu ile yazıldığının ve tüm iyi niyet ve samimiyetinin farkındayım ve bunlardan eminim, yanlış yapıldığnda saygıyı aşmadan ve yapıcı üslupla sesimize ses katacağın her halinden belli, ama emin ol şimdilik yönetim adına artılar eksilerden çooook ama çok üstün, en azından bir çok taraftar bu fikirdedir şu an için. Değerli katkıların için ve teşekkür ediyorum, her türlü eleştiri ve katkın bu camia için herbirimizin katkıları kadar önemli, bu sorumlulukla hareket etmek de her birimizin görevidir. Saygı ve sevgilerimle., E.Uzlu

Yorum

• İlk olarak UZLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevgili genç kardeşim; bu camiada kimse kimsenin kölesi değildir, ama tabiri caizse "sürmeli gözleri ile ünlü" canli gibi çalışan bir yönetimi de durduk yere, üstelik sadece eleştirmiş olmak için eleştirmek de kimsenin haddi değil, biz taraftarız diye sınırları aşmak hakkı elimizde olmamalı, bir önceki yönetime sabır gösterirken derviş olan bu taraftar camiası, yapılan yanlışların karşısında tıpkı senin de dediğin gibi "herkesi özeleştiri yapmaya" davet edecek seviyede ve güçtedir. Eksiklikleri zaten buradan ve diğer taraftar sitelerinden iletiyoruz ve pozitif veya negatif yansımasını da en kısa sürede görüyoruz. Yazdıklarının sadece ve sadece taraftar olmanın sorumluluğu ile yazıldığının ve tüm iyi niyet ve samimiyetinin farkındayım ve bunlardan eminim, yanlış yapıldığnda saygıyı aşmadan ve yapıcı üslupla sesimize ses katacağın her halinden belli, ama emin ol şimdilik yönetim adına artılar eksilerden çooook ama çok üstün, en azından bir çok taraftar bu fikirdedir şu an için. Değerli katkıların için ve teşekkür ediyorum, her türlü eleştiri ve katkın bu camia için herbirimizin katkıları kadar önemli, bu sorumlulukla hareket etmek de her birimizin görevidir. Saygı ve sevgilerimle., E.Uzlu
            bende hemen hemen seninle aynı fikirdeyim zaten...mesele şu ki burada TS kimliğini göğsüne takmış kişilerin haricinde kimse olamaz zaten..zannetmiyorumki baska takımın bir taraftarı gelip buraya comak soksun..demek istediğim madem aynı yolda yürüyoruz aramızda belki gerçekten mağdur olanlar ya da gerçekten şikayewtçi olanlar olabilir..onları da hoşgörmeli hemen yönetimin çığırtkanı rolüne bürünmemeliyiz..yoksa hiçbir TS taraftarı yönetime dil uzattırmaz zate...her zaman dediğim gibi yönetim gider futbolcu gider hatta biz de gideriz ama TRabzonspor hep kalır vesselam...saygılar

Yorum

• taahhüt ettiğim formayı almış bulunmaktayım
              bordo
              Bordo Mavi...

Yorum

• Bir mavi formada benden...
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• puma marklalı formalar bitmiş durumda beden bulunmuyor.nike formalar ise biraz pahalı özellikle beyaz formamız en pahalısı o nike dan insaf beklioruz
                  Football İs My Life

Yorum

• forma alicazda nasil alicaz hala anliyamadik..hele avrupadakiler yani bizler nasil alicaz ..seneye gelene kadar beklicezmi yoksa..izne..
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak femalkocoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bagın ne diyeceğum habu haznedardan formamı alsam arkasına ismi orada yazdırabilirmiyum?
                      evet,yazdırabiliyorsun.. 10 YTL karşılığında milli takım formalarındaki karakerlerle yazıyorlar.

Yorum

• bir beyaz da ben aldim bugün, arkaya da numara ve isim yazdirdim.
                        formalarin fiyati sanki biraz yüksek olmus 85 ytl. ama her sene aliyoruz, kulübe katki olsun.
                        formalarin hepsi mi 85 ytl yoksa sadece beyazi mi? bakmaya firsatim olmadi

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir beyaz da ben aldim bugün, arkaya da numara ve isim yazdirdim.
                          formalarin fiyati sanki biraz yüksek olmus 85 ytl. ama her sene aliyoruz, kulübe katki olsun.
                          formalarin hepsi mi 85 ytl yoksa sadece beyazi mi? bakmaya firsatim olmadi
                          sadece beyaz forma 85.. Sanırım bordo forma 45 lira..

Yorum

• Ben 3 adet aldım turuncu hariç

Yorum

• nerden alıyorsunuz şu formaları bilsekte bizde alsak....

anadoluyu yakasınıda geçtim istanbulda nerde forma var:?
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bu akşamki maçta ben de taahhüt ettiğim iki formadan birini aldım.Hanım duymasın 50 Euro bayıldık.Ama önemli olan destek verebilmek.Bir tane de Türkiye'den kızıma alacağım.Hadi hayırlısı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X