Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşım Aston Villa'nın bize forma gönderdiğini nerden duydun ...
Samimi olarak soruyorum art niyetli olarak değil ...
Madem kardeş klübümüz gibi oldu bu neden UEFA'da eşleştiğimizde hiç gündeme gelmedi ( Ben hatırlamıyorum )
Ama sana en yetkili ağız sayesinde onlarca link verebilirim
Google' a sadece Nizamettin Algan ve Aston Villa' yı yan yana yazman yeterli"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman klasık taraftar olarak cekırdek yer ızlersınız macları haraket lazım heyecan lazım şevk kırmaktır bu elestırıler olumlu tarafından bakmak lazım formalar bızı sampıyon yapmadı formalar bızı buyuk yapmadı ıcındekıler taraftar buyuk yaptı ama sımdı bu buyuk taraftar kucuk seylere kafa yoruyo !!!
Yorum
-
Hmzalbyrk
Arkadaşlar öncelikle S.a. Formalarımızdan kolları mavi olan forma hoş ... Alınabilecek bir forma benim kanaatim ... Ancak turuncu formaya ve Bordo-Mavi cubuklu forma olmamasına bir anlam veremedim eleştireceksek bunları elestirmeliyiz gibime geliyor . Ama ben yine de bütün formalardan birer tane alacagım. Teşekkürler. Saygılar.
Yorum
-
Arkadaşlar Manchester' ın, Barcelona' nın formalarnı buraya taşıyacağımıza arada bir zahmet edip Üç Cücükler' in formalarını da hatırlayalım..
Tamam benim de çok beğendiğim söylenemez ama rakiplerimizinkinden de kötü değil kesinlikle..
Sanki bizimkiler forma değil de onlarınkisi üniforma mı"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Manchester' ın, Barcelona' nın formalarnı buraya taşıyacağımıza arada bir zahmet edip Üç Cücükler' in formalarını da hatırlayalım..
Tamam benim de çok beğendiğim söylenemez ama rakiplerimizinkinden de kötü değil kesinlikle..
Sanki bizimkiler forma değil de onlarınkisi üniforma mı...
Ben sadece kalite farkından bahsediyorum şu anda ...
3 cücüklerin formalarını alıntılatma bana hepsinin kalitesi bizimkinden iyi ...
Hepsi nayk bunların ManU da Barça da bizimki de ...
Bir bizim armaya bakıyorum bir da Barça'nınkine resmen deliriyorum ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum