Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozaman klasık taraftar olarak cekırdek yer ızlersınız macları
    Güldürdün beni..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu arkadaşım Aston Villa'nın bize forma gönderdiğini nerden duydun ...

Samimi olarak soruyorum art niyetli olarak değil ...

Madem kardeş klübümüz gibi oldu bu neden UEFA'da eşleştiğimizde hiç gündeme gelmedi ( Ben hatırlamıyorum )
      Yahu benim tarayıcıda bir sorun var ve herhangi bir link veremiyorum..

Ama sana en yetkili ağız sayesinde onlarca link verebilirim

Google' a sadece Nizamettin Algan ve Aston Villa' yı yan yana yazman yeterli
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozaman klasık taraftar olarak cekırdek yer ızlersınız macları haraket lazım heyecan lazım şevk kırmaktır bu elestırıler olumlu tarafından bakmak lazım formalar bızı sampıyon yapmadı formalar bızı buyuk yapmadı ıcındekıler taraftar buyuk yaptı ama sımdı bu buyuk taraftar kucuk seylere kafa yoruyo !!!
        ne yazimki sana simdi ben istedini yaz sen yorum yazmiyorum daha, bizim bu taraftara bu forma yakisir zaten nede olsa nike biliyor isini

Yorum

• bi manchester uniteda ürettiği formaya bak bide buna bu nike dalga mı geçiyor ya
          yada dizaynırlarını mı değiştirdi ne yaptı
          bir tane düzgün dizayn yapamazmı ya stajer leremi yaptırdı bunlar formaları
          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• forma dızaynı ıle ılgılenmıcem gıdıcem ve formamı alıcam sadece arkasına ne yazıcagım konusunda kararsızım hepsı bu

Yorum

• Bunlara bak bide bizimkilere

RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şu şorta bak bide bizimkilere
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arma dediğin böyle yapılır

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• çubuklu isteyen

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşlar öncelikle S.a. Formalarımızdan kolları mavi olan forma hoş ... Alınabilecek bir forma benim kanaatim ... Ancak turuncu formaya ve Bordo-Mavi cubuklu forma olmamasına bir anlam veremedim eleştireceksek bunları elestirmeliyiz gibime geliyor . Ama ben yine de bütün formalardan birer tane alacagım. Teşekkürler. Saygılar.

Yorum

• özelikle şortlar çok kötü..çok uyumsuz duruyor ..beyaz hariç...diğerleri çok kötü...
                        poetricus

Yorum

• Inadına CUBUKLU !!

Yorum

• belki de tek renk forma çıkarmalarındaki maksat tribünlerdeki renk bütünlüğünü sağlamaktır..
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Arkadaşlar Manchester' ın, Barcelona' nın formalarnı buraya taşıyacağımıza arada bir zahmet edip Üç Cücükler' in formalarını da hatırlayalım..

Tamam benim de çok beğendiğim söylenemez ama rakiplerimizinkinden de kötü değil kesinlikle..

Sanki bizimkiler forma değil de onlarınkisi üniforma mı
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Manchester' ın, Barcelona' nın formalarnı buraya taşıyacağımıza arada bir zahmet edip Üç Cücükler' in formalarını da hatırlayalım..

Tamam benim de çok beğendiğim söylenemez ama rakiplerimizinkinden de kötü değil kesinlikle..

Sanki bizimkiler forma değil de onlarınkisi üniforma mı
                                Bana diyorsun herhalde ...

Ben sadece kalite farkından bahsediyorum şu anda ...

3 cücüklerin formalarını alıntılatma bana hepsinin kalitesi bizimkinden iyi ...

Hepsi nayk bunların ManU da Barça da bizimki de ...

Bir bizim armaya bakıyorum bir da Barça'nınkine resmen deliriyorum ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X