işyerinde bir abimizin çocuğuna aldım formayı henüz 4 yaşında gs eğilim iken buna bir forma sözü verdim,
birgün yanıma geldi delikanlı adam sözünü tutar biliyorsun dimi deyip, anladın sen onu demezmi...
işte o gün verdim siparişi, formayı yolladım üstüne giymiş resmini çekmiş babasının telefonuylan savaş abime söylesin bundan sonra trabzonsporluyum demiş...
uzunn lafın kısası ürünler bu kadar ucuzken etrafınızdaki trabzonsporlu çocukları sevindirin derim...
arada birde su listeyi göstersek ne olur yane... millete önceki sayfalara bakmiyorlar diye kizmanin alemi yok, listeyi yeniden yeniden gösterin iste her zaman
eyvallah abi, iyi gidiyoruz bence yaklasik 700 forma iyi bir sayi.... bir formanin fiyati 70 YTL olsa.... bu 70*700 den yapar 49 bin ytl..... devam böyle , hedef bence 500 bin forma satmak olmali
yanliz arkadas ben daha öncede demisdim, benden 1 forma eksilt... sadece kendime alicam....daha önce 2 demisdim, benden yane bir tane düserseniz sevinirim
bırı bana akıl verısn....
3 gun once ts club tan ınterney uzerın den mavı forma sıparısı verdım bugun eve geldıgımde ısı bordo mavı cubuklu formanın geldıgını gordum bı karısıklık olmustur deyıp gececektım kı ınternet sıparıslerı baktıgımda hazırlanıyor gozukuyo
ya iyide ne zmn çıkacak satışa buu nıke formalar bilgisi olan var mı??
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum