İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
KUTADGU
İlk olarak seha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sizlerin yorumlarını okuyunca gaza geldim, kendime ve oğluma 2 yeni sezon forması alacağım. Trabzon'da otursam kombine kesin alırdım. Dergi, mergi ne varsa alalım, hadiii gelsin artık şu 7.
Yorum
-
-
İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar satış tırımız yokmu acaba
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mesela, forması alınmaz mı yani?Nike forma çıkardığında en az 2 tane alacağım.Biri Selçuk İnanın Biride (Eğer gelirse ki gelecek
) Yıldıray Baştürk
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak TSerdar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul dan forma siparisi veren yokmu yoksa
Yorum
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesipariş ettiğim iki forma daha elime ulaştı..benim şikayetim devam ediyor ama ismi hiç iyi yazamıyorlar..bir de ben a.bayraktar yazın demiştim sadece bayraktar yazıp göndermişler...
Arkadaşlar bu sipariş işini hangi siteden yapıyorsunuz ???.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum