Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün trabzonspor.com.tr den vermiş olduğum 3 adet forma teslim edildi. Bunları hediye ettim. Kendime nike alıcam ( Listede varım)
    ne zaman saipariş verdin,
    ben geçen hafta verdim hala gelmedi o bakımdan soruyorum...
    >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak KaBuSuN_OLuRuM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne zaman saipariş verdin,
      ben geçen hafta verdim hala gelmedi o bakımdan soruyorum...
      Geçen hafta pazartesi sabahtan verdim. Bugün geldi. Anlaşılan bayağ yoğunlar. Biraz kızmıştım ama makul karşıladım sonradan malum yapılan transferler biz taraftarları aşka getirdi formaya saldırdık.
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Muhtarların Trabzonspor sevgisi
        11 Haziran 2008 / 14:29
        Bengisu ve Soğuksu Belde Muhtarları 100'er adet forma satın alarak TS'ye katkıda bulundular.

Trabzon Bengisu ve Soğuksu Belde Muhtarları, Trabzonspor'a katkı sağlamak amacı ile TS Clup'tan aldıkları 100'er adet formayı kendi mahallelerinde ki taraftarlara dağıtacaklar.

MUHTARLARDAN BÜYÜK JEST
        Son günlerde yaptıkları başarılı ve hızlı transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Trabzonspor yönetimi taraftarlarından bu anlamda büyük destek görmeye devam ediyor. Trabzon'a bağlı Bengisu Belde Muhtarı İbrahim Er ve Soğuksu Belde Muhtarı Bekir Aktürk, Trabzonspor'a katkı amacı ile TS Clup'tan satın aldıkları 100 adet formayı muhtarı oldukları beldelerdeki vatandaşlara hediye edecekler.

BİZ BAŞLATTIK SİZ DEVAM EDİN
        Bengisu ve Soğuksu Belde Muhtarları konu ile ilgili olarak ortak bir açıklama yaparak şu şekilde konuştular: “ Yeni yönetimimiz çok güzel transferler yaparak bizleri heyecanlandırdı ve mutlu etti. Her yeni transferde bizlerin heyecanı biraz daha artıyor. Bizde bu sevincimize tüm taraftarları ortak edelim istedik ve kendi beldemizde ki fanatik Trabzonspor taraftarlarına TS Clup'tan aldığımız formaları hediye etmeye karar verdik. İstiyoruz ki sezon başladığında maça gelen tüm taraftarlarımızın üzerinde Bordo- Mavi forması bulunsun. Dileriz bizim gibi düşünen birçok belde ve mahalle muhtarlarında bu şekilde bir girişim yaparak Trabzonspor'a destek olurlar.”

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
        Muhtarlara verdikleri bu destekten dolayı Trabzonspor Yönetimi adına teşekkür eden Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Projeler sorumlusu Sırrı Eren, “Bu anlamlı davranışlarından dolayı her iki muhtarımıza da yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu sene birbirimize destek olarak ve inanarak çok güzel yerlere geleceğiz” dedi.

Elif Neslihan SAĞIR /haber61.net
        neslihansagir@haber61.net
        Kaynak: .
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• 4 tane forma aldım bugün. Birisi bana, birisi kardeşime, birisi Trabzonsporlu arkadaşıma, diğeri fb li arkadaşıma. 2 tane forma kalmıştı onlarında bedenleri çok büyük.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• dun 3 tane internetten sıparısını verdık de istanbula ne zaman gelır bilgisi olan varmı

Yorum

• İstanbul dan forma siparisi veren yokmu yoksa

Yorum

• 3-4 gün içerinsinde eline ulaşır..
                belki daha az...
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• arka sayfalarda 1 hafta denıyor valla moralım bozuldu hedıye edecez bunları bırde

Alican valla moral verıyosun

Yorum

• arkadaşlar ben 5 haziranda sipariş vermiştim dün kargoya verildi denildi..yarın büyük ihtimalle elime geçer..
                    önceden de sipariş vermiştim daha önce gelmişti...
                    tek şikayetim ismi iyi bir şekilde yazamamışlar...isim yazılınca formanın anatomisi bozulmuş kırışmış rakam ve yazı..ama kuru temizlemeci halletti olayı))

Yorum

• İlk olarak TSerdar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arka sayfalarda 1 hafta denıyor valla moralım bozuldu hedıye edecez bunları bırde

Alican valla moral verıyosun
                      Ben sipariş vereli 1 hafta oldu...
                      3 gündür sitede kargoya verildi diye yazıyor...
                      Hala ulaşmadı elime....
                      Ama bugün gelicek inşallah
                      >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• ben istedim üç dört gün içinde geldi...
                        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Gazetelerde yazdığı gibi emicemin uşağı muhtar İbrahim Er 200 forma aldı.
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Emicenin oğlu 200 tane aldıysa sende en az 3 tane alırsın galiba
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yenis sezon Formalarından alıcam ama ne zaman çıkar bilmiyorum 2 tane de ben alıcam...
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emicenin oğlu 200 tane aldıysa sende en az 3 tane alırsın galiba
                                biz 7 adet diye sözümüzü verdik sadece forma olarak. 2 aylık uşağa bile alacaz valla
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X