Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar ne zaman çıkacak diye merak edenler!

Formalarla ilgili müjdeli haberi öğrendim.
    Biliyordum diyeceğim ama yetkili ağızlardan duyunca daha da mutlu oldum.

Azz sonra...

Bu haberden sonra forma sayıları artar diyorum ben. Ama önce biraz daha sipariş alalım lütfen.
    Böyle değerli bir haberi kaç forma taahhüdünün üzerine açıklasam acaba?

Hadi görelim bekliyorum...

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• @ a f s .

Yapma abi gözünü seveyim açıkla şu haberi

Yorum

• Bu müjdenin Trabzonsporumuza katkısı olması lazım biraz forma siparişi alalım öyle

Müjde diyorum, model diyorum, renk diyorum, tarih diyorum ama hala sayı göremiyorum.

Benim sabırsızlığım dayanamadım pazartesi söylecektim ama hafta sonu sipariş verenleri atlamak istemedim.
        E hadi!

Yorum

• merakla seni bekliyoruz büyük insan

Yorum

• siftah benden olsun, 2 adet al üst forma... tozluklara kadar...
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ben de `nedir bu haber?` diyorum
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bilâl'e teşekkür ediyorum, evet beyler bayanlar başka?

Yorum

• Ben iki tane alıyordum , +1 yazarmısınız arkadaşlar

Sırf senin için Ali Fuat abi ...

Yorum

• ben kendime iki tane alacağım... şortuyla tozluğuyla birlikte... hediyelerle birlikte bu sayı çoğalabilir

MARMARA UNI-TS

Yorum

• ya ben zaten bu formayı alacaktım acelesi yok daha çok durur burda bu başlık elbet yazarım diyodum iki ayağımı bi pabuca sokuyon ali fuat abi. 3 forma benden...
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Ben de kesin alacağım da rakam veremem şimdiden. Sanırım 2 tane alırım başlangıç için
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• benide ekleyebilirsiniz listeye ..
                          Söylesem tesiri yok
                          Sussam gönül razı değil.
                          adrenalinn

Yorum

• arkadaşlar, AFS abinin vereceği sürprize güvendiğim için 2 adet olan forma siparişimi 4 ' e çıkardım... Tahminim gerçekten güzel şeyler çıkacak... hadi pamuk eller cebe...

Yorum

• ben aldım forma ama bu yakın zamanda para bulursam bende bir tane daha forma alırım ali fuar abi soz vermeyim nede olsa ogrenciyiz
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• BU KONU AŞAĞIYA DÜŞMESİN !!! iyi heyecan yaptım be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X