İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
-
İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu ne ciddiyetsizlik yaa sitenin editorunun acilen değişmesi lazım.. elleri nasıl kestiğine bakın belliki beyaz fon arkasında cekilmemiş başka yerde cekilmiş..
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu forma çıkmazsa büyük tepki çeker düz forma zaten bnm fazla hoşuma gitmedi çubuklu forma bekliyoruz
Cok basıt duz forma dımı one ya ben cubuklu forma ıstıyorumSS
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Formanın kullanım amacıyla ilgili vucuda yapışması yönünden olsun vucutta nemi dengeleyen özelliğiyle vede bi çok özelliği olan teknolojik kumaş olması gayet iyi ama modellerden memnun kalmadım.TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
Açıkcası bende çubuklu forma bekliyodum bu konuda hayal kırıklığına uğradım beğendiğim model ise sadece türk milli takımı için dizayn edilen forma belliki diğer formalar üzerinde pek bi dizayn çalışması yapılmamış sağlık olsun pumadan iyi oldukları kesin sonuçta...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Yönetime gönderdiğim mesaj aşağıdaki gibidir.
Değerli Trabzonspor Yöneticileri;
bu zafer yelen olayı ve bugün tanıtılan yeniz sezon formaları keyfimizi hayli kaçırdı ve sizlerin başarılı yönetimine hiç ama hiç yakışmadı. Lütfen Trabzonspor forumlarını bir dolaşınız ve internet haber sitelerinde formalarla ilgili haberlerin altındaki yorumları bir okuyunuz. mankenin serkan olması ya da ışık ayarının iyi yapılamaması gibi iyimser mazeretler üretilse de insanlar pekala formaların ne kadar alelade tasarlandığının farkında. ayrıca kumaş kalitesi de şüpheli. dünya devi firma yapıyor diye bu özensiz hazırlanmış formaları seveceğiz ve alacağız diye bir şey yok. bu formaları kimse ort. 80 lira verip almaz. kendimden biliyorum, kesinlikle bir forma alacakken eğer alternatif bir forma üretilmezse almamayı düşünüyorum.
hadi onlar üretti, sizler nasıl bu formaları beğendiniz de ok verdiniz. bari yoldan geçen birkaç kişiyi çevirip bir sorsaydınız. en azından tasarımlar internet sitesinde oylanabilirdi, bunu dahi yapmadınız..
gerçekten arkadaşlarla büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. google'da nike trabzonspor diye girip görsellerden arattığınızda karşınıza çıkan ve kimin tasarladığını bilmediğim formalar bir tasarımın ürünü idi. çizgiler, renk karışımı, dizayn vardı onlarda. o kadar basite kaçılmış ki gerçek formalarda.
lütfen bu yanlışlığı düzeltiniz. sağduyunun sesini dinleyiniz. Trabzonspor taraftarı iyiyi ve güzeli bilir, bizlerin karşısına güzel şeyler koyun.
bu arada zafer yelen transferi de kızgınlık bir kenara bırakılarak gerçekleştirilmelidir. bizzat mahmet aksu bu futbolcunun trabzonspora yakışacak nitelikte olduğunu söylemişti.
dikkate alınması temennisiyle..
Yorum
-
formalar benim gözümde hayal kırıklığı!!!
Herşeyi iyi güzel yapıyorsunuz,bundada çok iyi bir sonuç bekliyordum ama bu değildir ki forma almayacağız,elbetteki alacağız ama keşke ürünler görsel açıdan daha iyi olsaydı...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle tasarım olmaz ya kol kesilmiş resmen!
ayrıca kenarlara bakın..
.. serkan balcinin bacaklari böyle oldugunu zannetmem .. cok kilolu cünkü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum