120 tane Formayı Haber yapmışlar,
Bizde 700-800 üzerinde taahhüt var,Yöneticiler Uyuyormusunuz
Bizim haber neden Yok.Resmi siteden haber bekliyoruz.
1-Kombine Kampanyası haberi
2-Bir yıldızda sen al haberi
3-Forma taahhütü haberi
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Taraftarlarımızdan örnek davranış
Taraftarlarımızın sanal ortamda açtıkları web sitelerinden www.avniaker.net üyeleri kulübümüze katkı sağlamak amacıyla Ts Club mağazamızdan 120 adet forma aldılar.
Forma siparişlerinin devam edeceğini belirten üyeler, “Şampiyonluk yaşadığımız yıllardaki Trabzonspor ruhunu tekrar geriye getirme çalışmaları sonucunda, takımı tamamen yenileyerek, 2009 model efsane Karadeniz fırtınasını tekrar kazandırmaya çabalayan, başta Başkanımız Sayın Sadri Şener olmak üzere, mevcut yönetim kuruluna, bizler Trabzonspor taraftarları olarak teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmaların tümünde başarılı ve isabetli kararların alındığını düşünüyoruz. Amacımız taraftarlar olarak kulübümüze elimizden geldiğince sahip çıkmak” dediler.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
BMN nin gücünü herkez görücek.... ben daha bir kac aydir burdayim.... ben böyle manyak trabzonsporlular görmedim, sizde her halde benim gibi dünyayi bordo-mavi görüyorsunuz.....
biz 700 forma satalim sonra ana habere bile cikariz dostlar...
Avniaker.net !i kutlamak lazım. Gerçekten önemli bir işe imza attılar. Yanı başındaki internetten sipariş vermekten aciz vatandaşın ayağına TS Club ürünlerini götürdüler. Darısı tüm Trabzonsporluların başına.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
avniaker.net`in davranisini kutlamak gerekir. trabzonspora fayda saglayan kim olursa olsun kutlamak gerekiyor ve onlarla aramizdaki rekabet sadece TATLI BIR REKABET olur..
biz de satislarimiz baslayinca belirtiriz rakimi..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum