Ben Maviyi ve bayazi begenmisdim.
Demekki Beyazi L alacagiz ve Maviyi XL :-)
Sagol Recep Kardes.
ben derim ki beyazın s ve m bedenlerini bulursan hemen al ciddiyim.
mesela beyazın L bedeni diğer formaların xxl bedebi gibi duruyor
Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
arkadaşlar ben başlık açamıyorum ama acabilecek arkadaşlardan bir tanesi BMV kaç tane forma aldık biye bir başlık açsın ve hiç yazı yazılmasın sadece forma alan arkadaş 1 yazsın ondan sonra giren arkadaş 1 tane forma almışsa üstteki 1 len toplayıp 2 yazsın yada 3 tane almışsa 4 yazsın bıraksın hiç yazı yazılmasın sadece kaç adet forma aldığımız rakam olarak ortaya çıksın bilmem anlatabildimmi anlayan bir arkadaş açabiliyo açsın başlığı
tscluba gittim bugün şu aston villanın formasına benzeyen formadan kalmamış hepsi tükendi dedi ancak haftaya gelirmiş 1 forma sözüm vardı ama hala alamadım, haftaya ilk iş forma almak
En son Canİlker tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 02:45.
arkadaşlar ben başlık açamıyorum ama acabilecek arkadaşlardan bir tanesi BMV kaç tane forma aldık biye bir başlık açsın ve hiç yazı yazılmasın sadece forma alan arkadaş 1 yazsın ondan sonra giren arkadaş 1 tane forma almışsa üstteki 1 len toplayıp 2 yazsın yada 3 tane almışsa 4 yazsın bıraksın hiç yazı yazılmasın sadece kaç adet forma aldığımız rakam olarak ortaya çıksın bilmem anlatabildimmi anlayan bir arkadaş açabiliyo açsın başlığı
mantıklı.. bence boyle bir baslık acılmalı.. Acılmalı ki herkes bmn'nin gucunu daha iyi sekilde anlasın..
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
ankara'da satıs varmıymıs hala bunu ogrenemedim.. kulube mail attım adam yurduna koyup cevap vermediler.. hala sanal ortamda satılamaması ise tamamen bir hayal kırıklıgı bmn uyelerinden gittigidiyor'a üye olan varsa koysun bizde oradan alalım madem kulup bu işi yapamadı hala biz aramıssda halledelim..
"Turist" Okur Yazar..
bu arada forma numaraları degismesse cok cirkin bir tablo olur.. numaralar cok cirkin duruyor buna bir care bulunmalı.. sadri baba sunu da hallettiri ver.. =)
"Turist" Okur Yazar..
zaten forma numarası baskısız satılıyor ama neden numaralarımız iyi olmasın ki =) cok sey istiyoruz ama biz trabzonspor taraftarıyız herseyin en iyisine layıkız.. =)
"Turist" Okur Yazar..
Forma satışı konusunda karamsarlığa gerek yok diye düşünüyorum.
Bir kere, formalı birçok kişiyi ben görüyorum yollarda. Sezon başlamamış, takım burda değil, maç yok, hava keten giyince bile terletiyor... Buna rağmen birçok forma geziyor yollarda, caddelerde. Bence formalara talep gayet iyi.
Yorum