Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Maviyi ve bayazi begenmisdim.
    Demekki Beyazi L alacagiz ve Maviyi XL :-)

Sagol Recep Kardes.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Maviyi ve bayazi begenmisdim.
      Demekki Beyazi L alacagiz ve Maviyi XL :-)

Sagol Recep Kardes.
      ben derim ki beyazın s ve m bedenlerini bulursan hemen al ciddiyim.

mesela beyazın L bedeni diğer formaların xxl bedebi gibi duruyor
      Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• arkadaşlar ben başlık açamıyorum ama acabilecek arkadaşlardan bir tanesi BMV kaç tane forma aldık biye bir başlık açsın ve hiç yazı yazılmasın sadece forma alan arkadaş 1 yazsın ondan sonra giren arkadaş 1 tane forma almışsa üstteki 1 len toplayıp 2 yazsın yada 3 tane almışsa 4 yazsın bıraksın hiç yazı yazılmasın sadece kaç adet forma aldığımız rakam olarak ortaya çıksın bilmem anlatabildimmi anlayan bir arkadaş açabiliyo açsın başlığı

Yorum

• pek guzel değil formalar ama alacağız bakalım. daha guzel seyler bekliyordum
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bizimkileri allah nasib ederse yarin ucaga atiyorum ve eylülün 6 sinda formalar elimde ..bir ogluma birde bana beyaz forma

Yorum

• tscluba gittim bugün şu aston villanın formasına benzeyen formadan kalmamış hepsi tükendi dedi ancak haftaya gelirmiş 1 forma sözüm vardı ama hala alamadım, haftaya ilk iş forma almak
              En son Canİlker tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 02:45.

Yorum

• İlk olarak tlotwat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ben başlık açamıyorum ama acabilecek arkadaşlardan bir tanesi BMV kaç tane forma aldık biye bir başlık açsın ve hiç yazı yazılmasın sadece forma alan arkadaş 1 yazsın ondan sonra giren arkadaş 1 tane forma almışsa üstteki 1 len toplayıp 2 yazsın yada 3 tane almışsa 4 yazsın bıraksın hiç yazı yazılmasın sadece kaç adet forma aldığımız rakam olarak ortaya çıksın bilmem anlatabildimmi anlayan bir arkadaş açabiliyo açsın başlığı
                mantıklı.. bence boyle bir baslık acılmalı.. Acılmalı ki herkes bmn'nin gucunu daha iyi sekilde anlasın..
                "Turist" Okur Yazar..
                Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• böyle giderse biz forma almadan formalar bitecek
                  ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• ankara'da satıs varmıymıs hala bunu ogrenemedim.. kulube mail attım adam yurduna koyup cevap vermediler.. hala sanal ortamda satılamaması ise tamamen bir hayal kırıklıgı bmn uyelerinden gittigidiyor'a üye olan varsa koysun bizde oradan alalım madem kulup bu işi yapamadı hala biz aramıssda halledelim..
                    "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• ula bitirmeyin sakın formaları bize de bırakın

Yorum

• bu arada forma numaraları degismesse cok cirkin bir tablo olur.. numaralar cok cirkin duruyor buna bir care bulunmalı.. sadri baba sunu da hallettiri ver.. =)
                        "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• numaralar bencede iyi değil ama alıcaz başka yolu yok

Yorum

• zaten forma numarası baskısız satılıyor ama neden numaralarımız iyi olmasın ki =) cok sey istiyoruz ama biz trabzonspor taraftarıyız herseyin en iyisine layıkız.. =)
                            "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• evet haklısın

Yorum

• Forma satışı konusunda karamsarlığa gerek yok diye düşünüyorum.

Bir kere, formalı birçok kişiyi ben görüyorum yollarda. Sezon başlamamış, takım burda değil, maç yok, hava keten giyince bile terletiyor... Buna rağmen birçok forma geziyor yollarda, caddelerde. Bence formalara talep gayet iyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X