Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:

Beyaz forma: 85 YTL,
    Turuncu forma: 75 YTL
    Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
    Düz mavi formalar: 45 YTL
    Düz bordo formalar: 75 YTL

Çocuk formalarının fiyatı ise:

Turuncu çocuk forması: 67 YTL
    Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL

Yorum

• şortlar ne kadar bilen varmı

Yorum

• BMN FORUMLARINDA REKLAM YASAKTIR.

Kaç kere diyeceğiz bu bahsedilen sitenin reklamını yapanlara...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Bence Song'un Formasi en güzeli. Ama Colman'in Formasi biraz olsa Real Madrid'i hatirlatiyor (Beyaz Balet). Ben kafama taktim,ve 5'ini de alacagim.

Yorum

• Kalıp olarak en güzel beyaz forma kumaş olarakta sanırım öyle dokunmadım henüz ama belli ediyor hem fiyattan hem görselden ama beyaz forma sonuçta Bordo Maviyi göremedimmi olmuyo vesselam, Song'un giydiği Bordo ve Tayfun'un giydiği Turuncu formaların uzun kolluları müthiş durur diye tahmin ediyorum ama bir beden ufak alsın herkes daha şık durur , sanırım Yattara'daki Mavi forma tişört varimsi biraz ama renk olarak çok güzel yakasıda Bordo Mavi formanınkinden olabilirdi, Hüseyin'in giydiği formada güzel ama dediğim gibi herkes bi beden bir ufak alırsa daha hoş durur diye üstünde düşünüyorum.
            DOZER CEMİL

Yorum

• nike'in turuncusundan alacagim insallah, bir de Huseyin'in ustundekinden, cikarsa da cubuklu alirim, gerci cubuklu formadan bol sey yok evde, yeter ya, sigmiyor formalarim dolaba, kiyip da kimseye de vermiyorum

bu arada puma cubuklu formadan almistim, listede niye adim yok ki ? alacagim diye yazdim diye hatirliyorum ama aldigimi soylemeyi mi unuttum acaba ? )
              There are 10 kinds of people
              Those who understand binary and
              Those who don’t

Yorum

• ayrica kargo ucreti genelde ucretsiz oluyor, bazi arkadaslar sormus...

ama ben gene de elden alin derim, bazen istediginiz siparis disinda farkli forma gonderebiliyorlar...
                There are 10 kinds of people
                Those who understand binary and
                Those who don’t

Yorum

• Taraftar forması değil Colman'ın formasını almak istiyorum. İnşallah futbolcuların formalarınıda satarlar. Sezon sonu hangi futbolcumuzun ne kadar forması satılmış onu konuşuruz.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Trabzon'a gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ayrica kargo ucreti genelde ucretsiz oluyor, bazi arkadaslar sormus...

ama ben gene de elden alin derim, bazen istediginiz siparis disinda farkli forma gonderebiliyorlar...

Bencede , en olası sorun , beden uyuşmazlığı , bazı formalarda aynı bedenler bile farklı ölçüde olabiliyor formanın çeşidine göre en iyisi elden ve deneyerek almak.
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• kolları mavı olan forma cok guzel ben sozumu bu formayı alarak yerıne getırıcem herkesde ts lılıgıne yakısır bı sekılde sozunde durup formasını alır ıns

Yorum

• mecbur internetten sipariş vereceğiz.ancak pumanın L bedeni oluyordu bana şimdide L versem büyükmü olur acaba? bazı arkadaşlarımız kalıpların büyüklüğünden bahsetmişte..
                          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• fiyatlar gayet uygun o kadar kızdık yönetime ama gönlümüzü aldı çubukluyu çok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fiyatlar gayet uygun o kadar kızdık yönetime ama gönlümüzü aldı çubukluyu çok merak ediyorum
                              Bunlar taraftar formalarıymış.

Asıl formalar çıktığında görürsün fiyatları.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• istanbuldaki arkadaşları haznedar tsclub dan forma almaya davet ediyorum. kalan tek tsclub bari oda kapanmasın.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X