Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbuldaki arkadaşları haznedar tsclub dan forma almaya davet ediyorum. kalan tek tsclub bari oda kapanmasın.
    aslında 16 ağustostaki maça gittiğimde oradan alabilirim.biraz erken giderim.internetten verecektim ama kalıpların büyük olduğu söyleniyor.hem denerim orda iyi olur hemde bir katkımız olurda kapanmaz mağazamız..
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Tüm formalardan ve tüm ürünlerden alacağım t-shirt falan ne varsa alacağım hep destek tam destek

stadımızda üstünde atıyorum siyah t-shirtle oturan çekirdekçi tayfasına son verelim
      full formalı günler nasip eylesin yaradan bizlere
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 00:11.

Yorum

• ula hani çubuklu forma neyse 2 tane söz verdik alacaz ama çubuklu klasik forma olsa güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunlar taraftar formalarıymış.

Asıl formalar çıktığında görürsün fiyatları.
          Beyaz orjinal maç forması...
          Ama o da tek renk ve 85 ytl olduğuna göre, gerçekten biraz pahalı olacak galiba...

Yorum

• Forum Nike mağazası vitrini...
            gayet şık duruyor özellikle bordo ve turuncu olanlar. beyaz forma biraz sırıtmış.
            sanırım taraftar formalarıymış bunlar.

yakın bi zamanda dedigim 3 tane formayı da alacam....
            "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
            Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
            Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Nike mağazalarında satılacak mı forma?
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• arkadaşlar ankarada ts clup nerede bilen varmı

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike mağazalarında satılacak mı forma?
                  İsteyen Nike mağazaları satacak
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Gerçekten çok şanslıyız uşaklar. Renklerimiz gerçekten çok güzel. Bordo-Mavi

Formalar da çok güzel. Özellikle mavinin tonuna bayıldım. Almak için sabırsızlanıyorum valla
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Dün önüme gs nin turuncu formasını giymiş biri düştü ve gördüğüm kadarıyla bizim turuncu formanın renk tonu ve tipi çok çok daha güzel bi turuncu formada ekstradan alıcaz her eve lazım
                      DOZER CEMİL

Yorum

• valla benım ıkı tane forma sozum vardı bu formun basında yerıne getırecegım sozum soz. ama bır tane beyaz alacagım. lıgın ıkıncı yarısı ıle de cubuklu formayı almayı dusunuyorum. yanı ıkı tane yıne almıs oluyorum. keske balıeksırde formaları gorebılsek de hangısı daha guzel duracak uzerımızde anlasak. ona gore belkı bu sayı 3 bıle olabılır.

Yorum

• bu arada su formadaki reklamlari zedelemeden formayi nasil cikaririz bir fikri olan varmi ? ben formamda reklam istemiyorum yahu....
                          There are 10 kinds of people
                          Those who understand binary and
                          Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arada su formadaki reklamlari zedelemeden formayi nasil cikaririz bir fikri olan varmi ? ben formamda reklam istemiyorum yahu....
                            ya tam olarak bılmıyorum ama bu reklamlar sıcak baskı ıle oraya basılıyor dıye bılıyorum ben. utu ıle baskı uygulanırsa alta gecıyor ve cıkıyor dıye bılıyorum. ama deneme ıstersen tam emın olmadan. sonra formayı yakmada ?

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya tam olarak bılmıyorum ama bu reklamlar sıcak baskı ıle oraya basılıyor dıye bılıyorum ben. utu ıle baskı uygulanırsa alta gecıyor ve cıkıyor dıye bılıyorum. ama deneme ıstersen tam emın olmadan. sonra formayı yakmada ?

Eyvallah, aliriz yenisini Trabzona feda olsun ))

yok yok, saka bir yana, eski formada deneyebilirim. Farkli teknik kullanildigini zannetmiyorum yeni formalarda da. ama gene de biraz daha bekliyim, belki biri benden once dener ve bulur ben eskileri harcamadan ne de olsa onlarinda hatirasi var
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• bordosundan alacam o kesin beyazından da alacam o da kesin ötekiler taraftar forması diye duydum ama ben şıracının şaidiyim emin deilim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X