İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
JeoTR
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar taraftar formalarıymış.
Asıl formalar çıktığında görürsün fiyatları.
Ama o da tek renk ve 85 ytl olduğuna göre, gerçekten biraz pahalı olacak galiba...
Yorum
-
Forum Nike mağazası vitrini...
gayet şık duruyor özellikle bordo ve turuncu olanlar. beyaz forma biraz sırıtmış.
sanırım taraftar formalarıymış bunlar.
yakın bi zamanda dedigim 3 tane formayı da alacam...."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike mağazalarında satılacak mı forma?
Yorum
-
Gerçekten çok şanslıyız uşaklar. Renklerimiz gerçekten çok güzel. Bordo-Mavi
Formalar da çok güzel. Özellikle mavinin tonuna bayıldım. Almak için sabırsızlanıyorum vallaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
valla benım ıkı tane forma sozum vardı bu formun basında yerıne getırecegım sozum soz. ama bır tane beyaz alacagım. lıgın ıkıncı yarısı ıle de cubuklu formayı almayı dusunuyorum. yanı ıkı tane yıne almıs oluyorum. keske balıeksırde formaları gorebılsek de hangısı daha guzel duracak uzerımızde anlasak. ona gore belkı bu sayı 3 bıle olabılır.
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada su formadaki reklamlari zedelemeden formayi nasil cikaririz bir fikri olan varmi ? ben formamda reklam istemiyorum yahu....
Yorum
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya tam olarak bılmıyorum ama bu reklamlar sıcak baskı ıle oraya basılıyor dıye bılıyorum ben. utu ıle baskı uygulanırsa alta gecıyor ve cıkıyor dıye bılıyorum. ama deneme ıstersen tam emın olmadan. sonra formayı yakmada ?
Eyvallah, aliriz yenisini Trabzona feda olsun))
yok yok, saka bir yana, eski formada deneyebilirim. Farkli teknik kullanildigini zannetmiyorum yeni formalarda da. ama gene de biraz daha bekliyim, belki biri benden once dener ve bulur ben eskileri harcamadan ne de olsa onlarinda hatirasi varThere are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum