Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike hakkaten pek özenmemiş formalara
    Özenmeyen Nike değil bene o fotoğrafları o şekilde çekip resmi siteye ekleyenler. Aynı formanın iyi bir çekimle nasıl görünmesi gerektiğini örneklemiş oldunuz farkında olmadan.

Hangisi gözünüze güzel görünüyor
    bu mu?

Yoksa bu mu?

İki formada aynı. Fotoğraflar o kadar kötü ki aynı sayfada aynı formanın renkleri bile birbirini tutmamış.
    Her şeyi aceleye getirmenin sonucu bunlar. Bir de işi uzmanına yaptırmamanın.

Aylardır bu formaları konuşuyoruz.
    Bugün en çok kızanlar, beğenmedim diyenler bile, formayı kendi gözleri ile görüp deneyince bu düşüncelerinden vaz geçecekler eminim.

Ben demiştim diyeceğim yine.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu kime başvursak Nayk'ın merkezi mi bassak mail mı yollasak şaşırdım ne yapacağımı ...

Bana uyar
      Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• Arkadaşlar,
        Haklısınız resimlerde formalar hoş durmuyor ama tepki vermeden önce iki konuya dikkat edin.

1. Formalar takımımızın en iyi fizikli oyuncusu Serkan'ın üzerinde. Selvi boylu Serkan'ın vucudunu nasıl sarmış forma değilmi ???
        2. Fotolar bir stüdyoda değilde, formaları fason üreten tekstil atölyesinin beyaz duvarının önünde cep telefonuyla çekilmiş gibi. Yani çok teknolojik ve pazarlamaya yönelik fotolar.???

Formaların kendisinin bu resimlerdekinden çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• hakaten bir anket yapilsa cok iyi olacak!!!!!!!!!!Boylelikle bir sinyal gondeririz yonetime. Sanirim cogumuz begenmedik formalari.........

Valla bu gunum berbat basladi, habu formalar yuzunden, oysa disarda Hollandada hava 2 haftadan beri ilk defa gunes acti, artik siz dusunun halimi
          Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• afs; abi renkler bir kere aynı degil kol ucları yazlık tshirt gibi armayla logoyu soylemiyorum bile yapısan cekilmeyen demis serkanın giydigi xxl degilse bu forma yapısır durmuyo nerde o kappalar..

Yorum

• serkan da harbı oyle bı durmus kı robot sankı ya.bılama poz ver daha.ıbrahım uzulmez bıle daha gusel cıkardı ya.

Yorum

• abi bi şu formalara bak bide öbürlerine ya.. cidden şok oldum.. şu yukardaki formalar harikaydı..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Orantısızlık bir formanın görünüşünü ancak bu kadar etkileyebilir. Formalar öyle mi çekilip koyulur siteye arka fon düz beyaz birinde pembe. Ve son adam Serkan

Yorum

• Şu logoları depoda bulup yakmak lazım yoksa bunlar bütün formalara yapıştırcaklar bunları ...

Yahu yabancı milletlerin 3. Lig takımlarına bile 1. kalite dikişli logo yaparken biz niye bu stickerları kullanıyoruz yahu ...

Bazı alanlarda hiç büyüyemeyeceğiz galiba umutlarımı gittikçe kaybetmeye başladım ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi bi şu formalara bak bide öbürlerine ya.. cidden şok oldum.. şu yukardaki formalar harikaydı..
                      Böyle dizaynda formalarımız olmayacağını hepimiz biliyorduk.Ben şok olmadım açıkçası beklediğim gibiler..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• avea nın reklam tabelası gibi olmuş formalar biraz daha küçük ve kibar olabilirdi... ne o öyle formanın tamamını kapsamış nerdeyse...
                        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• resmen hayal kırıklıgı .....formalar rezalet ya...forma rekoru beklıolardı ama bu formalarla zor bıraz..
                          https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avea nın reklam tabelası gibi olmuş formalar biraz daha küçük ve kibar olabilirdi... ne o öyle formanın tamamını kapsamış nerdeyse...

11. Formanın ön yüzünde taşınacak olan reklâmın ebadı 200 cm², kollardaki ise 50 cm²’yi geçemez. Bu reklâmlar göğüste taşınan amblemi kapatmayacak şekilde düzenlenir.

Kaynak : Tff / Kanun, Statü ve Talimatlar
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orantısızlık bir formanın görünüşünü ancak bu kadar etkileyebilir. Formalar öyle mi çekilip koyulur siteye arka fon düz beyaz birinde pembe. Ve son adam Serkan

Gidikli serkan yerine colmani giydirselerdi keske..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Sylva bu formaları görse gelmez o derece
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X