Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bırak izmiri trabzon'da forma yok
    arkadaşıma para verdim 3 forma için dün geldi trabzon'dan forma yok.
    neden yok e beden kalmamış iki çeşit formadan şu göğüs bordo kollar mavi olandan hiç kalmamış. bilmem ne bilmem ne.
    biz nasıl alacağız forma bilmiyorum
    şikayetçi de olmak istemiyorum ama yönetim de nike'da hazırlıksız yakalandı.
    En son sersende tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 10:05.

Yorum

• Bu nasıl iştir, mağazalar forma bekliyor en çok satılan bedenlerde forma yok.piyasa durdu resmen.
      Olimpiyata da forma getirmezlerse millet tırı mırı devirir volla.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nasıl iştir, mağazalar forma bekliyor en çok satılan bedenlerde forma yok.piyasa durdu resmen.
        Olimpiyata da forma getirmezlerse millet tırı mırı devirir volla.
        Metin abi tır devirilmeden almalıyız o zaman,Çünkü formlara biteceğine göre isyan çıkabilir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• koşarak girerseniz alınabilir...

ibb maçında öyle yaptım
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Online olan arkadaslarımızın dıkkatıne lutfen ınternet uzerınden canlı yayın yapan radıo ve tv kanallarına cumartesı gunu oynanacak olan mac hakkında davetlerınızı dıle getırın.
            Internet uzerınden mesaj cekebılecegımız radıolar mevcuttr. http://www.gazeteler.com/radyolar.php adresınden reklam ve mesaj cekebılırsınız.

Lutfen ılgı gosterın.
            By.Cengis
            Malta 61
            Dün Her zaman en iyi başlangıca sebebtir.

Cngzgny

Yorum

• Haznedar TS Club den 4 tane forma aldim, 2 tane bordo(kisa ve uzun kollu) Mavi ve Bordo Mavi forma. Beyaz formayida artik internet uzerinden siparis verip alacagim.
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Yok yok yok yooookkk deliolacam hala gelmedi yav.Düzceye formalar nike yamuk yaptı.BJK bile UMBRO forması 2 günde geldi be

Yorum

• Beyaz forma,bordo şort,Puma mont aldım.Beyaz forma diğerlerinden çok üstün kalite olarak.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• arkadaşlar Ankara Taraftar mağazasında forma var haberiniz olsun

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
                      Arkadaşlar,

1. otobüsümüzü dolmuş vaziyette 2.sinde daha yer var. Karşı taraftaanda geleceklerle birlikte yanlış hatırlamıyorsam 4 otobüs gidiyoruz. Gelecek arkadaşların acele etmeleri ve de Zafer'e 0532 350 27 75 bir an önce telefon açmalarıönemle reca olunur

Hadeyn la Kocaeli 2. otobosu dolduramazsak yuh olsun bize be

Gelecek olanlara ufak bir tiyo; o gün Avni Aker (Olimpiyat Stadı ) yanacak
                      Şaka yapmıyorum cidden yanacak

:meşale2::meşale2::meşale2:
                      Evet arkaşlar formalar İzmit tede geldi.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                      Lazanat' lı

Yorum

• KRAL yaz boşluk bırak 5725' e gönder
                        kds yaz boŞluk birak mesajini 3438'e gÖnder

Mesajını at taraftarını maça davet et sadece olimpiay değil tüm istanbul BORDO MAVİ olsun 16 Ağustosta...
                        Lütfen Duyarlı Olun...
                        Biz Bu Konuyu tartışıyoruz http://forum.bordomavi.net/showthrea...=9378&page=126
                        ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• 1 adet mavi forma alınmıştır.diğeri maç günü alınacaktır.
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• bir adet mavi formada alındı sayılır kargoda olması lazım suan M beden olmadıgı icin kargoyla aldım haznedar dan inşallah cuma gunu elimde

Yorum

• bir adet bordo ve beyaz forma alinmistir.. su an kargoda

Yorum

• beyaz formam elime ulaşmıştır...
                                trabzondan dayıoğlu getirdi ama sağolsun formanın arkasına numara ve isim yazdırmayı akıl edememiş
                                offf
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X