Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ......bari zenite gitsin ...fatihle beraber dağıtırlar orayı....hem ikisininde formu yükselir...milli takımda banko oynarlar ...orda oynasalar bile onlar her zaman trabzonsporlu...herkes bunu böyle bilecek....

......en az 15 milyon avro istenmeli gökdenize ...son fiyat ise 12 olmalı.....çünkü o şuan takımın herşeyi.....anadolu takımlarından tek farkımız gökdeniz....gelen parayla en az gökdeniz kalitesinde iki yada 3 oyuncu alınmalı bu paraya ...

.....böyle olacaksa gitsin......hem transferde kaliteli adamlar alınabilir...hemde alttan ileride gökdenizi bille geçebilecek potansiyeli olan barışın gelmesi durumunda ...bu şartalarda gitmesi çok da kötü olmaz.....

.....hem lejyoner arkadaşın dediği gibi avrupada forma değerimiz artar....trabzonspor bu sürkilasyon işini uzun yıllarta yayarsa ...gerçekten çok başarılı olur....neden bir lyon bir porto gibi olmayalım....onlar yıldızlarını satıyor ama küçülmüyor ..bunu başarmak lazım..

......zaten türkiyede biz porto veya lyon gibiyiz veya ajax......son 2 yılda 20 milyon dolar gibi bu lig için gayet iyi bir rakam olan transfer ücreti elde edildi...bunu türkiyede yapan yok avrupada bile az...ve sattığımız oyuncular hepsi kaliteli takımlara gitti....

...fakat burda yapılan yanlış tamamen eski yönetimin iş bilmezliği ve kötü yönetimi.....satıulanların yerini ucuz genç ve yetenekli adamlarla doldurmayışı....

....satılan oyuncu iyi bir fiyata satılıp ..yeri dolacaksa.....ve gitmek istiyorsa satılmalıdır bence ....

...amam tekrar söylüyorum....iyi bir rakam olmalı....stepanov gibi olmamalı..
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Aynı şekilde 1 Fatih gidip beş fatih gelecekti.... Hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelir...Herhalde 100 gökdenizle birlikte elele tutuşur gelirler değilmi...

Yorum

• fenerbahçe nasıl iğrenç bi takımsa fotomaçta öyle bir şey. herşeyi sahtekarlık palavra.
        bu haber bütün basında çıktı. haberi sunuş şekli bakımından iğrençleşmeyi başarabilen tek gazete sahtekarmaç gazetesi.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya baris kim daha dünkü cocuk kadiköye ciksa 60 bin kisinin karsisina ayaklari titrer...
          barış bu genç yaşta 70 in üstünde milli olmuş bir oyuncu fenerin stadı 52 bin kişilik ayrıca barışın mı yoksa kalecilerin mi ayakları titriycek ilerleyen zamanlarda görecez

Yorum

• MAZERET HAZIR :GİTMEK İSTİYORMUŞ!
            Taraftarı aptal yerine koyma politikasından zerre taviz yok.! Zaten Türkiye deki temel politikalar böyle değilmi ?
            Ya sayın başkanım sormazlarmı adama siz aralıkta gelecektiniz,4 ay oldu bu oyuncularla hiçmi görüşmediniz,hadi görüşemediniz Gökdeniz in butakımda her an teklif aldığını ,durumunu bu forumdaki 20000 kişi bilirde siz bilmezmisiniz?
            Ama hep aynı,du bir seçimi alalım bakarız.
            İyi bakın bakalım.
            Ama bence dakika 1 gol 1 ..!
            Şimdi para gelecek,oyuncu transfer edilecek,yıldız olacak cak,cek,cak,cek.
            Oğlum patlama mayıs gelsin 3-5 kişi alalım gidersinde mi diyemiyorsunuz?
            Sizi bilmem ama ben kandırılmış insanların,elinden en sevdiği tek oyuncağı zorla alınmış insanlar gibi hissediyorum!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor olmasaydi Gokdeniz nerelerdeydi acaba kimbilir bu takimda durmak istemeyen rubin kazan gibi siradan bir takim icin Trabzonspordan gitmek isteyen adamin bizde isi yok
              kesinlikle katılıyorum rubin kazan gibi bir takıma gitmek için ısrar eden bir futbolcu vrasa karşınızda güle güle diyeceksiniz ve muhatap bile olmayacaksınız.Şahsi fikirimi soracak olarsunaz eğer verilen para buysa kesinlikle satılsın.Hiçbir futbolcu bu takımın üzerinde değil gökdeniz geçmişte yaptıkları ortadadır futbolculuğunun dışında gidene güle güle. zaten kafasına takmışsa kimseyi bir takımda zorla tutamzsınız bu kadar basit.Sadri başkanını açıklamaları da kesinlikle yerinde. Eğer Gökdeniz gerçekten gitmek istediğini söylüyorsa çıksın açıklasın bunu basın önünde bakalım nasıl oluyormuş O zaman da Burdaki taraftarlar aman satılmasın diyeceklerse pes derim

Yorum

• Gökdeniz'i Gönderin Gitsin !
                Atakan Kadıoğlu'nun kaleminden...
                11 Mart 2008 / 11:36ReklamTrabzonspor yönetim kurulu göreve gelir gelmez iyi şeyler yapmaya başladı.

Kulübü ekonomik anlamda düze çıkarmak için verilen çaba ve gayreti görmemezlikten gelmek haksızlık olur.

Özellikle Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor tesislerine karargah kurmuş durumuda . Hacısalihoğlu'nun uçan kuştan haberi var. Sadri Şener ise İstanbul'da kendi işleriyle uğraşırken, kulübün başkanlığını adeta Hayrettin bey yapıyor.

Tabi gelelim asıl konumuza, Gökdeniz'e gelen teklife ve yönetim kurulunun buradaki tavrına.

Gökdeniz Trabzonspor'da futbol olarak bakıldığında ilk üç isim içende yer alacak yetenekte bir futbolcu. Trabzonspor, dönem dönem onun sayesinde birçok maç kazandı.

Ama Gökdeniz, Trabzonspor formasının ağırlığını bir türlü kaldıramadı. Trabzonspor onu bir yere taşıdıkça, Gökdeniz kendisini sürekli aşağıya çekti.

Yaptığı hatalar yüzünden Trabzonspor camiasına çok ciddi zararlar verdi. Sadi Tekelioğlu zamanında oynayacak olduğu mevkii ile başlayan sıkıntılar, devamında takım içinde arkadaşlarıyla ve teknik heyetlerle yaşadığı sorunlar ve son olarak ta adının şike iddialarına karışması Gökdeniz'i Trabzonspor'da yıpranmasına neden oldu.

Fenerbahçe ile yaptığı gizli sözleşme bu futbolcunun taraftar gözünde düşmesine neden oldu. Yani Gökdeniz Trabzonspor'da oynadığı futboldan çok yaptığı yanlışlıklarla ön plana çıktı. A takıma yükseldiği günden bu yana yaptığı dengesiz davranışlardan dolayı hiç kimseye güven vermedi. Hep kafalarda soru işareti bıraktı.

Gökdenizin Trabzonspor'a yapacak olduğu en büyük iyilik bugün Rubin Kazan kulübüne gitmesi durumunda kasaya bırakacak olduğu paradır.

Trabzonspor formasını ağırlığına kaldıramayan kulübün itibarını zedeleyen bir insanın Trabzonspor'da forma giymemesi gerekir. Trabzonspor yönetimi hiç tereddüt etmeden Gökdeniz'i göndermeli yerine yeni yıldız adayları almadır.

Yönetimin kurulunun buruda dikkat etmesi gereken şey kulübün sportif başarı değil, kulübün ekonomisini düşünmektir.

Bugün kulübün menfaatleri Gökdeniz'in satılmasını gerektiriyor. Yönetim kurulu burada dik bir duruş ortaya koyup bütün tepkileri göğüsleyecek adımlar atmalıdır. Şener yönetiminin kulübe yapacak olduğu en büyük hizmette bana göre bu olur.

atakankadioglu@trabzonunsesi.com

Yorum

• Yönetim dediğin, futbolcuyu da yönetir. Gökdeniz'e düzgün bir vizyon çizip 2-3 sene içinde geleceğini Avrupa'da araması anlatılmalı bir şekilde. Bu konuda yönetime büyük görev düşüyor.

Fatih Tekke gitti şimdi yokları oynuyor, milli takıma bile gelmiyor artık. Aldığı paranın karşılığını veremeyen 2.futbolcu seçilmiş Rusya'da. İnşallah iyileşir de bir an önce başarılı olur.

Gökdeniz ikna edilmeli ve kalmalı.

Yorum

• eğer yukarıda ki açıklama başkanımızın ağzından ise söylenecek hiçbirşey yok gitmek isteyene kal demek bizim büyüklüğümüze yakışmaz

* Gökdenizin yeri doldurulacaksa
                    * Gökdeniz gitmek istiyorsa
                    - SATIN GİTSİN

* Gökdenizin yeri doldurulamayacaksa
                    * Gökdeniz para için satılıyorsa ve gökdeniz gitmek istemiyorsa
                    - KENDİNİZE ALBAYRAKIN YANINDAN YER AYIRTIN

* Gökdeniz gitmek istiyor
                    * Siz göndermek istemiyorsanız
                    GÖKDENİZİ PAFTA ÇÜRÜTÜN

Sebeplere bağlı sonuçlar açık ve net bizim istediğimiz ise kesin GÖKDENİZİN YERİ DOLDURULACAKSA, GÖKDENİZ GİTMEK İSTİYORSA DERHAL SATIN
                    Bu sorulara tek bir kişi cevap verebilir GÖKDENİZ çıksın ya bu bir yıpratma politikasıdır desin yada ben Trabzonda mutlu değilim desin ama çıkıp ta Trabzona para kazandırmak için gidiyorum demesin ben bu hikayeye gülerim
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• yıldız oyuncu beklemıyorum başkanın tunusa gitmesinden bu açıkca görülüyor tunusta yıldız yok ki bi zidane bulup çıkarmaya çalışacak anladığım kadarıyla buda milyonda bir ihtimal paftaki gençlere güveniyorum sadece

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        barış bu genç yaşta 70 in üstünde milli olmuş bir oyuncu fenerin stadı 52 bin kişilik ayrıca barışın mı yoksa kalecilerin mi ayakları titriycek ilerleyen zamanlarda görecez
                        Cok dogru dedi lejyoner aradasimiz. Benim anlam veremedigin sey BJK da Serdar Özkan inyarken kimse bisey demiyor yada GS Arda Turan oynarken bisey demiyor.
                        Ama bizde herkes Baris a tir tir titrer diyor. Emin degilim ama tahminimce Baris onlarin ikisi kadar Milli mac oynamsitr. Ve Kasimpasa sonra konusmasi ne kadar kendine güveni oldugunu ispatidir.
                        Gercek bi TS li Allahtan baska kimseden korkmaz, kaldiki hayvanlardan asagi kalir bi yani olmiyan Fb lilerden yemisin onlari yani.

Yorum

• baris kim ne katkisi olmus Trabzona kac mac oynamis kac gol atmis acaba kac asist yapmis...Gökdeniz ile braisi asla kiyasliyamazsiniz..ha kiyaslarsanda demekki futboldan anlamiyorsun...

benim demek istedigim Gökdeniz Trabzonsporun elinde kalan tek Yildiz oyuncusudur..Trabzonspor gibi ligin 4 büyük takimindan biri avrupa sampiyonasina oyuncu gönderemiyorsa ben büyüklügünü düsünürüm ...Sivas ve kayserinin toplam 4-5 adam gönderdigi milli takima trabzonsporun en az 3 oyuncu göndermesi lazimdir...elinde bitek gökdeniz var onuda yollarsan bitersin...

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baris kim ne katkisi olmus Trabzona kac mac oynamis kac gol atmis acaba kac asist yapmis...Gökdeniz ile braisi asla kiyasliyamazsiniz..ha kiyaslarsanda demekki futboldan anlamiyorsun...

benim demek istedigim Gökdeniz Trabzonsporun elinde kalan tek Yildiz oyuncusudur..Trabzonspor gibi ligin 4 büyük takimindan biri avrupa sampiyonasina oyuncu gönderemiyorsa ben büyüklügünü düsünürüm ...Sivas ve kayserinin toplam 4-5 adam gönderdigi milli takima trabzonsporun en az 3 oyuncu göndermesi lazimdir...elinde bitek gökdeniz var onuda yollarsan bitersin...

TS bu sezon tarihinin en kötü sezonlarini yasiyor ne Milli takima oyuncu verememsi cok dogal. Yani ama bu son kalan maclarda bi kac kisi kendini ispatliyabilirse Avrupa sampiyonasina gidebilirler.
                            Ama Fatih Terim milli takim teknik direktörü oldukca anca bizim takimdan müthis yetenkelr milli takima cagrilir.

Bence suanki Performansiylan Cagdas milli takimi hak ediyor ama Fatih Terim yeni ve eski nesil GS lileri cagirmaktan kendini ali koyamiyor.
                            Yani insallah gelicek sezon bomba gibi bi takim kuruldugu taktirde zaten seve seve cagirmasa s... s... cagiracaktir.

Yani suan TR ligini Avrup sampiyonasi vs gibi konulari unutun arkadaslar bu sezonm bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
                            Artik gelicek plnalri yapma zamani geldi ve suanki Yönetime ve Teknik Kadroya güvenim sonsuz.

Yorum

• türkiye milli takımın adını istanbulspor olarak değişmek lazım zaten

Yorum

• Bu iş bitti Gökdeniz satıldı. Yıldız satmayacaz diye gelen yönetim de hayal kırıklığı yaşattı. İnşallah ellerinde bir eylem planı vardır. Gökdeniz'den gelecek para olumlu kullanılmaz ve yine başarısız olursak bu yönetimin de ömrü uzun olmayacaktır. Umarım aynı hataları tekrar yaşamayız. Hayırlı olsun.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X