Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam gitmek istiyormuş!!

Gitmek isteyeni tutmayacaksın!!

Satılsın bir dert daha bitsin!!

Ha birde yattara var o da satılsın!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• @coolank

Diyelim ki Ersun Hoca bahsi geçen maçları kaybetti.Yabancı hoca gelecek ama transferi yönetim ve eski futbolcular mı yapacak?Eğer böyleyse yani hocaya "al bu kadroyu oynat" diyeceklerse biz boşuna konuşuyoruz demektir.

Yorum

• fatih tekke gittikten sonra takimin beyni gitmisti.gökdeniz giderse takimin kalbi de gidecektir.bu durumda önümüzdeki sene rakiplerimiz bellidir.rizespor,gaziantep,bursa,konya vs vs.kimse gökdenizin yeri dolar diye beklemesin.40 trilyon borcumuz oldugu bir dönemde gelecek para muhtemelen borclara gidecektir.hepimize simdiden gecmis olsun...
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzondan gitmek isteyecek bir oyuncu yoktur.takimda tutulamayan veya tutulmak istenmeyen oyuncu vardir.trabzonsporun gökdenize ihtiyaci oldugunu ona anlatirsaniz gökdeniz takimda kalacaktir.peki soruyorum wolf ts 61 e:aurelio ve szymek su anda nerde?trabzonsporu seven oyuncular tercihimdir.bir gökdeniz veya hüseyinin bu takimi yabanci futbolculardan cok sevdigi ortadadir.bunu sunun icin söylüyorum.almis oldugunuz yabanci futbolcular sizden giderken para kazandirma derdinde degildir.onlarin amaci genelde trabzonu basamak olarak kullanip yurtdisina acilmaktir.
          Gökdenizi bu sene satmazsan seneye bak bakalım o oyuncu sana para kazandırmak için sözleşmesini yenileyecekmi.Emin ol ki aurelio'nun yaptığını aynısını yapacak. İmkanımız varken satmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih tekke gittikten sonra takimin beyni gitmisti.gökdeniz giderse takimin kalbi de gidecektir.bu durumda önümüzdeki sene rakiplerimiz bellidir.rizespor,gaziantep,bursa,konya vs vs.kimse gökdenizin yeri dolar diye beklemesin.40 trilyon borcumuz oldugu bir dönemde gelecek para muhtemelen borclara gidecektir.hepimize simdiden gecmis olsun...
            Seneye isimiz bu seneden bile zor olacagini dusunuyorum cunku yeni yonetimde eskisini aratmayacak gibi gozukuyor cok hizli basladilar.

Yorum

• sorun zaten gökdenizin satılması değil iyi para verirler satarsın ama sene sonunda onun yerini dolduracak adam bulabilecekmisin bu soru işareti ama bana kalsa gökdenizi asla satmam
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• bu parayla savunmanın göbeğine çek hırvatıstan gib milli takımların birinden savaşcı bir stoper sol bek için gürcistanda gizli kalmış bir yetenek ve paranın geri kalanıyla bir oyun kurucu ve birde forvet alınmalı bunlar sadece gökdenizden gelen parayla yapılmalı birde normal olarak tsnın ayırmış olduğu bütçe vardır onlanda bir kaleci bir sol açık ve birde ön libero alınırsa bence çok yararlı iş yapılmış olunur

Yorum

• Gökdeniz eldeki kadronun en değerli elemanı ve normal şartlar altında satılması teklif dahi edilmemeli fakat kendisi gitmeyi kafasına koyduysa (ki önümüzde Fatih Tekke örneği var) elde tutmaya çalışmanın hiç anlamı yok.30'una yaklaşmış bir oyuncunun bundan sonra daha fazla para etmeyeceği de açık.
                  Gökdeniz satılırsa ele geçecek parayı akıllıca kullanabilecek bir yönetimimiz olduğunu düşünüyorum.(en azından öyle olduğuna inanmak istiyorum)İş Gökdeniz'in ne istediğine bakıyor,kalıp yurtdışı defterini kapatmayı mı istiyor yoksa hem Avrupa'ya (doğusundan da olsa) açılıp hem de kulübe para kazandırmayı mı yeğliyor.
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                  "7"

Yorum

• Rusya'nın Rubin Kazan takımının talip olduğu Trabzonsporlu Gökdeniz için bordo mavili yönetimin bu akşam karar vermesi bekleniyor!..

Bu akşam toplanacak olan Trabzonspor Yönetimi, Gökdeniz'in transferini masaya yatıracak. Rubin Kazan'ın 8 milyon 750 bin euroluk teklifiyle Gökdeniz ile yollar ayrılma noktasınıa gelirken, Başkan Sadri Şener ile görüşen yıldız oyunucunun da, Trabzonspor'da oynamak istemediğini söylediği öğrenildi.

Bu transferle ilgili yapılacak bu akşamki toplantı sonrası sıcak gelişmelerin olabileceği belirtilirken, anlaşma ihtimalinin yüzde 90 olduğu ve bir aksilik olmazsa Gökdeniz'in Rus takımında forma giyeceği sızan bilgiler arasında.

MARATON.COM.TR ÖZEL
                    HABER: CAN KARYAĞDI

Yorum

• bana kalsa bütün futbolculari satarim lig deki yerleri beli
                      BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                      TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• gıtsın anasını satıım o da gıtsın az bı paraya sıkısan oyunculara yapısıyo yok mu kardesım baska bı cozum yolu bu takım bulundugu sehrın kokenınden cıkan futbolcularla basarıya ulasacak we bunun ıcın calıscaz denılırken kokenının en saglam topcusunu satmaya kalkıyor nolcak anasını satıım ha 6. olmusuz ha 9 10 satın gıtsın...
                        HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• ulan gelen satiyor giden satiyor bu baskanda fos cikti...ordan gelen paraylada gider 2 sinif yabanci topculari getirir,türkiyeden yerli futbolculardan kimsenin artik bizi tercih etmiyceni düsünüyorum..

Yorum

• coolank, hoşgeldiniz Sanırım ya sizin ya benim kaynağım doğruyu söylemiyor. Zira benmi aldığım duyum hocanın gökdeniz için satılabilir dediği yönde..... Aynı kaynak birilerinin Giray hoca için seferber olduğunu da eklemiyor değil ))

HAMSİ kardeşim hoşbuldum ...giray hoca kısmından başlıyayım .. bunu bende yazdım .. malesef çok kulis yapılıyor giray hoca için ... pardon giray hoca için değil giray bulak denen teknik direktör oldugu söylenen kişi için ....

Ersun hoca gökdenizi satın hüseyini de satın diyor orda da problem yok .. benim dediğim eger gökdeniz satılır ve ersun hoca 3 maçı da kaybederse ersun hoca ÇOK ZOR kalır takımda .. birini kazanması lazım ...

Şu var eger gökdeniz satılırsa epey para olur transfer bütçesi için ve o zaman yabancı hocanın istediği transfer bütçesine yaklaşırlar .. bunları anlatmaya çalıştım ..

Bu arada Hamsi kardeşim inan benim kaynagım hiç fene değil . .. hatta kaynaklar mı desek .)))

Yorum

• Selman kardeşim yabancı hoca gelirse gene bir uzlaşması az çok saglarlar en azından 2 3 tane onun istediği olur ... ama yerlilerde zaten soracaklarını dahi sanmam ...

En baştan beri Ersun hoca diyorum ( gelmeden de önce ) gene de Ersun hoca diyorum ... bu kadar kötü bir sezonda çok zor da olsa umarım yeneriz şunları ...

Ersun hoca saha içini de iyi oynar ama saha dışını saha içinden daha iyi oynayacagı için

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                coolank, hoşgeldiniz Sanırım ya sizin ya benim kaynağım doğruyu söylemiyor. Zira benmi aldığım duyum hocanın gökdeniz için satılabilir dediği yönde..... Aynı kaynak birilerinin Giray hoca için seferber olduğunu da eklemiyor değil ))

HAMSİ kardeşim hoşbuldum ...giray hoca kısmından başlıyayım .. bunu bende yazdım .. malesef çok kulis yapılıyor giray hoca için ... pardon giray hoca için değil giray bulak denen teknik direktör oldugu söylenen kişi için ....

Ersun hoca gökdenizi satın hüseyini de satın diyor orda da problem yok .. benim dediğim eger gökdeniz satılır ve ersun hoca 3 maçı da kaybederse ersun hoca ÇOK ZOR kalır takımda .. birini kazanması lazım ...

Şu var eger gökdeniz satılırsa epey para olur transfer bütçesi için ve o zaman yabancı hocanın istediği transfer bütçesine yaklaşırlar .. bunları anlatmaya çalıştım ..

Bu arada Hamsi kardeşim inan benim kaynagım hiç fene değil . .. hatta kaynaklar mı desek .)))
                                bu yazdiklariniz biraz kafami karistirdi.Simdi bi giraycilar var,sonra yönetim bi yabanci hocayla anlasti diyosunuz,3.olarakta ersun yanal bu 3 derbiden bikacini kazanirsa kalir diyosunuz.Yani burdan anladigim bu yönetimde gecen yönetim gibi oturup dogru dürüst karar vermekten aciz bisekilde, hepsi ayri tellerden mi caliyo..

Yorum

Çalışıyor...
                                X