Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    su anda türkiyenin en iyi sag acik oyuncularindan biri olan f.bahcei deivid e 5 milyon euro ödeseniz ve transfer etseniz gökdeniz kadar basarili olabilir mi?bence olamaz.zaten türkiye de gökdeniz gibi bir oyuncu bulamayacaginiz icin yurtdisina yönelmek zorundasiniz.yurtdisindan da gökdeniz gibi trabzonspora uyacak futbolcu transfer etmek cok zordur.bunu yapabilirlerse ne ala ama bunu yapabilmek hic de kolay bir is degildir.zamaninda tolga seyhan>fabiano eller örnegini hatirlayin.fabiano eller tolgadan daha kaliteli bir futbolcuydu ama trabzonda tutunamadi.yani siz gökdenizden daha kalitelisini aldiginizi farzetseniz bile gökdeniz kadar basarili olacak anlamina gelmez,gelmemeli...
    Yattara'ya aurelio'ya szmek'e milyon dolar ödemedik ama adamların oynadığı oyun taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.Yani gelen oyuncular başarısız olacak diye birşeyde yok ve gökdeniz trabzonda kalmak istemiyor.En geç önümüzdeki sezon sonu gidecek.Hemde parasız.Bu yüzden gitmeli

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oglumun Adini Gökdeniz koymusdum.

Simdi giderse Adini degistiririm :-)))
      Ben asıl şimdi oğlum olursa Gökdeniz ismini veririm)
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben asıl şimdi oğlum olursa Gökdeniz ismini veririm)
        Ben de oğlumun ya da kızımın adını "Deniz" bile koymam Gökdeniz'den sebep..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• trabzondan gitmek isteyecek bir oyuncu yoktur.takimda tutulamayan veya tutulmak istenmeyen oyuncu vardir.trabzonsporun gökdenize ihtiyaci oldugunu ona anlatirsaniz gökdeniz takimda kalacaktir.peki soruyorum wolf ts 61 e:aurelio ve szymek su anda nerde?trabzonsporu seven oyuncular tercihimdir.bir gökdeniz veya hüseyinin bu takimi yabanci futbolculardan cok sevdigi ortadadir.bunu sunun icin söylüyorum.almis oldugunuz yabanci futbolcular sizden giderken para kazandirma derdinde degildir.onlarin amaci genelde trabzonu basamak olarak kullanip yurtdisina acilmaktir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de oğlumun ya da kızımın adını "Deniz" bile koymam Gökdeniz'den sebep..
            Neden canim? Güzel Isim. Oglumun sucu ne simdi?
            Bak simdi Moralimi bozdun
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Gokdeniz gitmek istiyormu diye soruyormusunuz? iyide para veriyorlarsa Gokdenizde gitmek istiyorsa hemen satilmali elimizden bise gelmez..Gokdeniz bu takim icin 10 yilini verdi birazda kendini dusunmeli degilmi..

bu arada Fatihin yeri dolmadi Gokdenizin yeride dolmayabilir diyenler var, Nuri Albayrakla Sadri Seneri karsilastirmayalim lutfen!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyini hemen satmaları lazım hemen ... öle 9 10 falan değil 4 5 yeter
                Almış olduğu senelik ücreti verseler de kafi bana göre.

Gökdeniz'e gelicek olursak.Arka sayfalarda da yazdım.Bu takımın %50'si diyelim hadi Fatih Tekke satılıyorsa Gökdeniz'de satılabilir pekala.Ama bu transfer olursa Ersun Hoca gider diyorsunuz.

Bence tam tersi olması gerekiyor.Bu taransfer olsun.Bu parayı da transfer bütçesine eklesinler.Ersun Hoca nın istediği oyuncuları bu takıma kazandırsınlar.Tolga, Ayman, Risp vs'den kötü olmayacağına kalıbımı basarım.

Yorum

• burada asıl tartışılması gereken gökdenizin satılıp satılmıyacağı değil. Gökdenizin gitmekmi yoksa kalmakmı istediğidir. Gitmek istedikten sonra bie konuşmak düşmez. Yok kalmak isterde satılırsa o zaman tartışırız.

Yorum

• Belki inanmayacaksınız ama bu başlık açılmadan iki üç gün önce şöyle bir rüya gördüm ;

''Sadri Şener ile ben bir evin içindeyiz. Ev bomboş.Sadri Şener ve birkaç kişi boya-badana yapıyor eve eşyalar taşıyorlar.Sonra eve gökdeniz geliyor. Gökdeniz bu kadar para istemiyorum diyor Birşeyler daha konuşuyorlar, sonragökdeniz sinirli sinirli gidiyor. ''
                    İnşallah rüyam ters çıkar. Yazmayacaktım ama tutamadım kendimi.

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada asıl tartışılması gereken gökdenizin satılıp satılmıyacağı değil. Gökdenizin gitmekmi yoksa kalmakmı istediğidir. Gitmek istedikten sonra bie konuşmak düşmez. Yok kalmak isterde satılırsa o zaman tartışırız.

Isde burasi sorun olabilir.
                      Satildikdan sonra bu Sorulara Maalesef cevap bulamiyoruz.
                      Herkes ayri telden caliyor.

Örnek: F. Tekke
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ersun hocanın istediği transferler yapılacaksa gidebilir. eğer bu yönetim hocayı yollarsa gökdenizi de satarsa gelecek seneki hedefimiz ligde kalmak olur. abartı değil.
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Selman arkadaşım

gökdeniz giderse yabancı hocanın istediği transfer bütçesini karşılarlar ...buna bir de Ersun hoca 3 büyük maçı kaybederse senaryosunu ekleyin sonuç ortada ....

ersun hoca 3 maçı kaybederse kalması çok zor olur ....

bir de bu sene brezilyalı arjantinli veya benzer ülke transferi olması imkansız gibi ...

ben banko bir tane gürcü diyorum

Yorum

• coolank, hoşgeldiniz Sanırım ya sizin ya benim kaynağım doğruyu söylemiyor. Zira benmi aldığım duyum hocanın gökdeniz için satılabilir dediği yönde..... Aynı kaynak birilerinin Giray hoca için seferber olduğunu da eklemiyor değil ))
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burada asıl tartışılması gereken gökdenizin satılıp satılmıyacağı değil. Gökdenizin gitmekmi yoksa kalmakmı istediğidir. Gitmek istedikten sonra bie konuşmak düşmez. Yok kalmak isterde satılırsa o zaman tartışırız.
                              Tamamen katılıyorum gitmek istiyorsa satılır. Ek olarak burda yönetime düşen gelecek parayı iyi bir şekilde değerlendirmek. Fatih tekkede olduğu gibi para buhar olup uçacak ve yerine iyi bir adam alınmıycaksa bize bir karı olmaz.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selman arkadaşım

gökdeniz giderse yabancı hocanın istediği transfer bütçesini karşılarlar ...buna bir de Ersun hoca 3 büyük maçı kaybederse senaryosunu ekleyin sonuç ortada ....

ersun hoca 3 maçı kaybederse kalması çok zor olur ....

bir de bu sene brezilyalı arjantinli veya benzer ülke transferi olması imkansız gibi ...

ben banko bir tane gürcü diyorum
                                biz gökdenizli kadroyla bile fb ve gs yi yenemeyiz ki.gökdenizsiz hocadan ağzıyla kuş tutmasını istiyoruz resmen

Yorum

Çalışıyor...
                                X