Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kanalin frekansini yazabilirmisin bi zahmet
    Kusura bakma çok anlamıyorum bu frekans işlerinden, Hotbird uydusunda, kanalın ismi C1R-Europe

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kanalin frekansini yazabilirmisin bi zahmet
      Buyur hemserim:

Hotbird at 13° East
      Transponder: 12.596 GHz V 27500 3/4
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Gökdeniz Rusya'ya gitti Rusçayı söküyoruz yavaş yavaş

Турция = Türkiye
        Карадениз = Karadeniz

Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Премьер-лига, 1-й тур
          , Москва, стадион 'Локомотив', 15540 зрителей
          Дата матча: 16.03.2008
          Локомотив(М)
          Москва

Рубин
          Казань

61
          Карадениз
          (72 ')

Рефери: Безбородов В.Ю. (Санкт-Петербург)
          Помощники: Лебедев В.М. (Санкт-Петербург), Зарипов И.А. (Ленинградская область)
          Резервный судья: Харламов В.А. (Москва)
          Делегат матча: Будогосский А.Д. (Москва)
          çok açıklayıcı olmuş

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cuma günkü mesajımdı bu.....

Mallesef bu maçta haklı çıktım Yattara hala Gökdenizde aklı aldığı topu ortaya aıtyor ya o hareketlensin ya da boş alana pas atıp kendisini hareketlendirsin diye ama ortadakiler tır kamyonu gibi dönene kadar topu çok tan kapıp kaçtılar....

bu maçta çok aradık Gökdenizi. Sezon sonuna kadarda arayacağımız muhakkak dilerim önümüzdeki sezon aramayız onu....
            Ben de merak ediyorum acaba sezon sonuna kadar kaç puan toplayacağız?Hatta kaç gol atacağız?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gökdenizin yönetim tarafından satılmadığı, kendisinin gitmek istediği bugün Ersun Yanal'ın açıklamalarıyla teyit edilmiş oldu...Ersun Hoca Gökdenizin uzun süredir gitmek istediğini ve bunu da kendisine ilettiğini söyledi...

Yönetimi eleştirmek için neden arayanlara ve Gökdeniz'i göklere çıkaranlara duyurulur...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyur hemserim:

Hotbird at 13° East
                Transponder: 12.596 GHz V 27500 3/4
                Tamam cok sagol..
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• hemen ilk maçta oynamış olması çok güzel zenit maçını bekler olduk artık

Yorum

• bu konuyu acacak yer bulamadım zaten cogu yerde konu açmaya calıstıgımda hata veriyor doğrulugu nedir acaba bilen varmı aranızda

Yorum

• İlk olarak Failed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://spor.mynet.com/sporhaber/deta...ate=16Mart2008

bu konuyu acacak yer bulamadım zaten cogu yerde konu açmaya calıstıgımda hata veriyor doğrulugu nedir acaba bilen varmı aranızda
                      Asgari 50 mesaj sınırlaması olabilir belki

O yüzden Failed oluyorsundur

Transfer topiği gayet uygun sanırım..
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Asgari 50 mesaj sınırlaması olabilir belki

O yüzden Failed oluyorsundur

Transfer topiği gayet uygun sanırım..
                        Transfer başlığı kapalı maalesef.
                        En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 17.03.2008, 23:03.

Yorum

• bugün bordomavide çok güzel klip yapmışlardı gökdeniz içinde çokda güzel konuştu duygulandım gerçekden hele "belki yine bir gün gelir 61 numaralı formamı giyerim trabzonsporumu çok seviyorum " dediğinde bittim ya

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bir gün mutalaka trabzonspora dönecemde dedi

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün bordomavide çok güzel klip yapmışlardı gökdeniz içinde çokda güzel konuştu duygulandım gerçekden hele "belki yine bir gün gelir 61 numaralı formamı giyerim trabzonsporumu çok seviyorum " dediğinde bittim ya

arkadaslar o klibi biryerden bulabilirmiyiz ya bende izlemek istiyorum cok

Yorum

• bilmiyorum lig tv verdi mi vermiş olması lazım ligtv nin adresinden araştırman lazım birader
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X