La Sivas kim ya, gitsinler Fener'e GS'ye yalakalık yapsınlar.. Artık Digiturk denen soytarılar da, Sivaslılara satsın da görelim üyelikleri..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar sikayetvar.com a üye olarak 5dk nizi ayırın ve şikayetinizde üye olurken trabzonspor maçlarını izlemek için abone olduk ve maçları vermiyor üyeliğimi iptal etmemiz halinde bizi kampanya indirimini almakla yıldırmaya çalışıyor gibi cümlelerle şikayet yazın aynı konuyüzlerce kişi şikayette bulunursa farklı bir platfromdada bu olayın ilerlemesine katkıda bulunuruz kampanya ücreti dert değil ama neden farkları verip adamlara para kazandıralım ..
Bu olay sinemada bilet almak gibi biz trabzon için bilet aldık ve öyle satıldı bize ezik istanbul takımlarını izlettiremezler.
Yorum
-
O zaman o derbileride izlemeyeceğiz, izlettirmeyeceğizTrabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sadece 1maç için geçerli değil ... Derbiler hariç maçlarımızı izleyemeceğiz...Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadslar bi isin icinde sivassporlularin parmagi oldugu ortayacikti diyebilirimBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bursaspor maçının saati değişti
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında takımımız ile Bursaspor arasında 10 Şubat Pazar günü yapılacak maçın başlama saati değiştirildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Trabzon Valiliği'nin, güvenlik nedeniyle yaptığı başvuru üzerine daha önce 15.00'te oynanacağı duyurulan karşılaşmanın, saat 19.00'da başlayacağı kaydedildi.
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Yorum
Yorum