Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar tek yol iptal!!
Başka türlü hedef zor!!
Ve dikkat ediyorum cevremde hala bu protestodan haberi olmayan bir ton Trabzonsporlu insan var!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas şampiyon falan olmasın... Fener olsun daha iyi
eğer bunalr olursa seneye dönüşüm yaparlar bize 10 maçımızı verirler derbiler dahil.
Sana sonuna kadar katılıorm..Çok doğru yazmışın..Bunlar git gide bizim tepemize binecek
Kulübümüze sahip çıkalım
jefferson61sefa yazdıklarına katılıorm.Bize Her Yer TRABZON!
Yorum
-
İlk olarak akdin tarafından gönderildiOlaya biraz da trajikomik yaklaşmalı;tepkiler yerindedir,ona bir sözüm yok.....Yayınlanan maçın neyini seyredeceğiz?Orta da futbol mu,iddaa mı,hırs mı,estetik mi......var?Bence yayınlanmasın,göz görmeyince gönül katlanır,maç seyrederken hepimiz sinir krizi geçirip bir sürü günaha girmiyoruz mu?Trabzonspor lokalize edilmiş,daha doğrusu mahkum edilmiştir,gerçekleri görmeliyiz.İtibar zor kazanılır ancak kolay kaybedilir,tekrar kazanmak için çok mücadele etmek gerekir.Kongre yapmayı,transferi beceremeyen kendine güldüren,alay ettiren bir kulübüz,ancak çok ta gururluyuz, önce işini iyi yapacaksın,insanları aptal,saf yerine koymayacaksın,elindekinin değerini bilecek,onu koruyacak,geliştireceksin,değerler kaybolurken aval aval bakmayacaksın,yoksa elin oğlu sana acımaz,takke düştü kel göründü........
O yüzden, biz bunları zaten biliyoruz. Evet, çok kötü durumdayız. Ama şimdi söylenmesi gereken şeyler bunlar değil. Kan kusarsak "kızılcık şerbeti içtik" diyeceğiz. Yapmaya çalıştıkları şey demiri tavında dövmek, tohum yeni çimlenmek üzereyken kafasını kopartmak.
Biz "yemiyoruz"!
Mesele o!
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye saati 15:00 mi?Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
Değerli Digiturk Yöneticileri
Bir Trabzonspor taraftarı olarak,Trabzonspor takımının müsabakalarının taraflarınızca önümüzdeki yayın programlarından kaldırılmasını büyük bir üzüntüyle öğrendim ve kızgınlığımı sizlere duyurmaktan onur duyuyorum.Onur duyuyorum çünkü taraftarı olduğum takımın bu kadar kotu bir durumda olmasına rağmen hala severek ve isteyerek az da olsa takımıma destek çıkabiliyorum, ve benim gibi düşünen 100000 lerce insanın olduğunu biliyorum bu da beni mutlu ediyor.Bu takım bir şirket ya da kurum takımı değildir.Kotu yönetiliyor olabilir ya da futbolcular güzel oyun oynamayabilir, bunların hiçbir önemi yok Trabzonspor bir simgedir ,bayraktır ,bir üst kimliktir.Şahısların ya da kurumların üzerinden kar amacı güdeceği bir kulüp hiç değildir.Taraftarlarının kalbinde olan her zaman bir ateştir.Allah ın izni ile bu ateş hiçbir zaman sönmeyecek ve söndürülemeyecek.Maç yayınlarını iptal edip ticari amaçlarınızı düşünerek istemeden de olsa Trabzonspor un konumunu Türkiye gündeminde daha alt sıralara düşürebilirsiniz hiç önemli değil.10000 lerce dekoder üyeliği kayıp edeceğinizde hesaba katmışsınızdır.Evet bu maili sizlere yolladıktan sonra Digiturk üyeliğimin iptali için MUTLU VE MESUT BİR ŞEKİLDE bayi ye gidiyorum .MUTLUYUM ÇÜNKÜ TRABZONSPORUM İÇİN BİR ADIM DA OLSA BENDE ATTIM VE TEPKİMİ BU ŞEKİLDE DE OLSA DİLE GETİREBİLDİM.TRABZONSPORUMUN ÖZÜNDE BULUNAN BAŞKALDIRI,HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLLÜ BULUNMAYAŞINA BU ŞEKİLDE DE OLSA KATKI SAĞLAYABİLDİM.
Saygılarımla
Yorum
-
İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEVET ARKADAŞIM TÜRKİYE SAATİ 15...DÜŞÜNÜN BİR AYNI ANDA BİNLERCE MAİLİN GİTTİĞİNİ ...ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR
Ben varim Kardesim.
Her Sayfada hatirlatma yapRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
-------------------------------------------------------------------------------------------
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
arkadaşlar şikayetimvar.com adresine dün maçlarla ilgili şikayetimi yazmıştım ama ben lig tv üyesi olmadığım halde üye gibi yazmıştım.Az önce lig tv den aradılar konu ile ilgili uzun bir sohbette bulunduk ama şimdide kayıt için bana lig tv abonesi olan birisinin ismi gerekli.mümkünse istanbuldan bir lig tv abone ismi yazabilirmisiniz bana.Sadece isimde yeterli.Haklı durumdan haksız duruma düşmeyelim.
Yorum
-
Az önce işe gelirken lig radyoda duyuru yayınlandı. "Doğan yayın grubunun Trabzonspor'un maçlarının bundan sonra yayınlanmayacağı yolundaki haberleri doğru değildir" diye. Lig Tv de de veriliyor sanırım. Durmak yok protestoya devam.Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Badaloglu
Herkes kafasina göremi yazacak yada bu Konu hakkinda ortak bir Mail hazirlanacakmi?
Tecrübeli bir Site Yöneticisi olarak nelere Dikkat etmemizi tavsiye edersin?Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
Yorum