Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    artvinden samsuna bir tren yolu olsa ne güzel olurdu böyle bir plan bile yok bildiğim kadarı ile sanırım fazla maliyetli oluyor baya bir tünel işi olur ama bu aradaki şehirler için inanılmaz olurdu bir durağıda akyazıda olsa akyazının yanında da hastahane değilde bir eğlence merkezi olsa olsa olsa

o da bir gun olur ama bizim omrumuz yetmez gormeye.. tahminen 2060 larda falan tren yaparlar dedigin guzergaha.. cocuklarimiz torunlariyla binerler artik.
    u will need justice at the end..

Yorum

• deneme yapmak için çimin serildiğini de
      böylelikle ilk kez sizden duymuş olduk .

bu tespiti yapan arkadaşı bir kez daha tebrik ediyorum .

kardeş !
      o çimin bir rulosu kaç paraya geliyor senin haberin var mı ?
      yoksa italya'da 100 m2 rulo çim alana yanında 1 rulo bedava mı veriyorlar sanıyorsun .?
      çimlerin geldiği yer , hacı baba'nın tekkesi değil.
      her santimi bulgur ve nohut takasıyla değil ,
      parayla alınıyor sonuçta .

biraz akıl , biraz fikir please .

neyse devam edelim .
      oraya serilen çim , faturaya dahildir .
      serilen ilk ruloda dahil olmak üzere , eşşek yüküyle para verilmiştir .
      kimse bırak rulosunu , 1 cm2 sini bile boşa harcayamaz ,
      zira acayip pahalı bir materyal oluyor kendileri .

diyorlar ki , çim eğri duruyor .
      fotoğrafı çeken arkadaş ,
      serilir serilmez çektiği için ( hayır. acelen ne . 1 saat sonra çekiver ne olacak ki ?) ,
      sana eğri büğrü geliyor .

sen hiç rulo çimi ,
      arabadan indirip , herhangi bir zemine serdin mi koç yiğit ?
      ben serdim .
      askerlikte serdirdiler sağolsunlar.
      kışla giriş yolunun çevresine bizzat general başımızda demokles'in kılıcı gibi durarak serdirdi .
      ( inşallah fetö falan bi şeyler gelmiştir başına . çünkü acayip beddua etmiştim . harbiden çim serme işi pis ve yorucu bir iş .)

aynen çekilen fotoğrafta görüldüğü gibi ,
      o çimler arabada jilet gibi gözükür ,
      ama toprağa ilk koyduğunda ,
      eğri büğrü durur.
      ilk anda oluşan karamsarlık ,
      sonraki parçaların birbirine birleştirilmesiyle ,
      yavaş yavaş yerini ''ulan , ben yaparsam işte böyle kralını yaparım'' a döner .
      (tabi başında bizim general gibi bir psikopat olmazsa .)
      bütün rulo çimler birleştiğinde , sen o eğri büğrü görüntüyü görmeyeceksin bile .

ama biz trabzonsporlular ,
      dokuz aydan dolmadan dünyaya geldiğimiz için ,
      bu detayları görmüyoruz veya görmek istemiyoruz.

sonuç olarak
      o çimi ( eğer 1.nci sınıf serme işlemi yapılırsa) sana güzel gösterecek olan ,
      çimin eğri büğrü olması değil ,
      stattaki mavi koltuklar ve beyaz yazılardır.
      yani 3 lü kombin .
      yeşil - mavi - beyaz.( bordoyu geç . bordo bu statta asli unsur değil , ancak tamamlayıcı unsurdur .)

tabi bunu söylerken
      renklerin koordinasyonundan veya
      renk uyumundan haberiniz olduğunu varsayıyorum .

var değil mi ?

Yorum

• Arkadaşlar yukarıdaki resme bakarsanız çim serilen düzleştirilmiş zemin ile beton arasında doldurulmamış kanal var muhtemelen mazgal için. Bu nedenle beton göz yanılması yapıp yüksek gibi duruyor (Fotoğraflar yukarıdan çekildiği için) .
        --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Simdi biri cikip sirf elestiri olsun diye cimin rengini begenmez
          Yemin ederim gördüm twitterda. Bu çimlerin rengi niye soluk böyle kalitesiz çim mi verdiler bize ya da kamyonda dondu kesin gelirken yazmıştı. Herşeyi çok biliyoruz
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• çimin renklerini beğenmedim hiç .. keşke piksel olsaydı .. ne o öyle yeşil yapmışlar ...

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              deneme yapmak için çimin serildiğini de
              böylelikle ilk kez sizden duymuş olduk .

bu tespiti yapan arkadaşı bir kez daha tebrik ediyorum .

kardeş !
              o çimin bir rulosu kaç paraya geliyor senin haberin var mı ?
              yoksa italya'da 100 m2 rulo çim alana yanında 1 rulo bedava mı veriyorlar sanıyorsun .?
              çimlerin geldiği yer , hacı baba'nın tekkesi değil.
              her santimi bulgur ve nohut takasıyla değil ,
              parayla alınıyor sonuçta .

biraz akıl , biraz fikir please .

neyse devam edelim .
              oraya serilen çim , faturaya dahildir .
              serilen ilk ruloda dahil olmak üzere , eşşek yüküyle para verilmiştir .
              kimse bırak rulosunu , 1 cm2 sini bile boşa harcayamaz ,
              zira acayip pahalı bir materyal oluyor kendileri .

diyorlar ki , çim eğri duruyor .
              fotoğrafı çeken arkadaş ,
              serilir serilmez çektiği için ( hayır. acelen ne . 1 saat sonra çekiver ne olacak ki ?) ,
              sana eğri büğrü geliyor .

sen hiç rulo çimi ,
              arabadan indirip , herhangi bir zemine serdin mi koç yiğit ?
              ben serdim .
              askerlikte serdirdiler sağolsunlar.
              kışla giriş yolunun çevresine bizzat general başımızda demokles'in kılıcı gibi durarak serdirdi .
              ( inşallah fetö falan bi şeyler gelmiştir başına . çünkü acayip beddua etmiştim . harbiden çim serme işi pis ve yorucu bir iş .)

aynen çekilen fotoğrafta görüldüğü gibi ,
              o çimler arabada jilet gibi gözükür ,
              ama toprağa ilk koyduğunda ,
              eğri büğrü durur.
              ilk anda oluşan karamsarlık ,
              sonraki parçaların birbirine birleştirilmesiyle ,
              yavaş yavaş yerini ''ulan , ben yaparsam işte böyle kralını yaparım'' a döner .
              (tabi başında bizim general gibi bir psikopat olmazsa .)
              bütün rulo çimler birleştiğinde , sen o eğri büğrü görüntüyü görmeyeceksin bile .

ama biz trabzonsporlular ,
              dokuz aydan dolmadan dünyaya geldiğimiz için ,
              bu detayları görmüyoruz veya görmek istemiyoruz.

sonuç olarak
              o çimi ( eğer 1.nci sınıf serme işlemi yapılırsa) sana güzel gösterecek olan ,
              çimin eğri büğrü olması değil ,
              stattaki mavi koltuklar ve beyaz yazılardır.
              yani 3 lü kombin .
              yeşil - mavi - beyaz.( bordoyu geç . bordo bu statta asli unsur değil , ancak tamamlayıcı unsurdur .)

tabi bunu söylerken
              renklerin koordinasyonundan veya
              renk uyumundan haberiniz olduğunu varsayıyorum .

var değil mi ?
              bisey soracam, hayattan zevk aliyormusun ? yani mutlumusun ?

Yorum

• Acilis maci kesinlikle Cumartesi olmali sehir dışından geliyoruz pazartesi is var yonetim simdiden federasyonla konuşmalı
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Konuyla alakası yok ama yukardaki mesajlardan birini görünce aklıma geldi burda sorayım.
                  Bizim eski valimiz vardı ya, fenerli çatılara keskin nişancı diktiren şerefsiz valimiz.
                  Onun akıbeti ne durumda yani fetoculuktan içeri girdi mi yoksa kurtardı mı ?

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konuyla alakası yok ama yukardaki mesajlardan birini görünce aklıma geldi burda sorayım.
                    Bizim eski valimiz vardı ya, fenerli çatılara keskin nişancı diktiren şerefsiz valimiz.
                    Onun akıbeti ne durumda yani fetoculuktan içeri girdi mi yoksa kurtardı mı ?
                    Bu tip insanları ben de çok merak ederim,
                    inşallah layığını bulmuştur bi şekilde.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• merdivenler sarı olacak deniliyordu, fakat bursa gs bjk stadları neden değil hani mecburu deniliyordu. birde bakan soylu, stada acılışının aralık başında ve cumhurbaşkanı tarafından acılacak dedi dünkü toplantıda antalya macı değil sanırım.
                      kahramanlar bordo mavi giyer.
                      komandolar viravira61.

Yorum

• wowturkey den atilmisimm DD bunlar harbiden kafadan bozuk, beyinlerini yemisler.. ne kufur ne hakaret hic bisey yok. dedigim tek laf akyazi bittiginde bende wowturkeyi birakacagim.. zorlarina gitti godomanlarin. hem atiyorlar hemde altta kucuk bir mesaj, '' eger tekrar gelmek isterseniz, ilk mesajinizi suraya atin'' .. sizin sitenize forumunuza yazan sizin gibi olsun : ))

ilgili kisi: BURC ( sanirim kendisi editor, yada sitenin sahibi her ne haltsa.. karsilasiriz bir gun biryerlerde BURC bey )
                        En son only ts tarafından düzenlendi; 29.10.2016, 14:48.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deneme yapmak için çimin serildiğini de
                          böylelikle ilk kez sizden duymuş olduk .....
                          Evet Trabzonsporun başkanıda bu konuyu yanlış biliyormuş demek ki. Az önce kendileri dün bir deneme serimi yapıldığından bahsetti ama biz kendisine hiç inanmadık. Çünkü çim uzmanı değerli forumdaşımız revolution bizi aydınlatmış ve bu tarz yalanlara inanmamamiz konusunda bizi uyarmıştı. Teşekkürler revolution iyiki varsın...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            wowturkey den atilmisimm DD bunlar harbiden kafadan bozuk, beyinlerini yemisler.. ne kufur ne hakaret hic bisey yok. dedigim tek laf akyazi bittiginde bende wowturkeyi birakacagim.. zorlarina gitti godomanlarin. hem atiyorlar hemde altta kucuk bir mesaj, '' eger tekrar gelmek isterseniz, ilk mesajinizi suraya atin'' .. sizin sitenize forumunuza yazan sizin gibi olsun : ))

ilgili kisi: BURC ( sanirim kendisi editor, yada sitenin sahibi her ne haltsa.. karsilasiriz bir gun biryerlerde BURC bey )
                            kendisi sitenin sahibi bir ılık bende siteden küfür edip kendimi attırdım.tam bir megaloman yuvası.
                            7 GELİYOR 7

Yorum

• tulum klibide yayinlandi

taze vakfikebirden

kulenin temel kolonunu kiriyor

askida ilk cerceveler, bi modullar kaldi o bölgede eksik

En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.10.2016, 16:23.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tulum klibide yayinlandi
                                havayı beğenmedim.kemençe daha iyi olmuş. hiç aklıma gelmezdi kemençeyi tuluma tercih edeceğim.tulumcu da mahmut turan yani.

bu bir eleştiri değildir. bazı arkadaşlar sinirlenmesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X