Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .
    En son oksoholu tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 00:01.
    @ okşoholu

Yorum

• 100 milyon dolarlik stadyumlan 800 milyon dolarlik bir dome kiyaslamak
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İçinde Ts olmayan bir stad ne işe yarar. Bu stad a uyuzum. Bu stad ne zaman hakkımızı arasak bize rüşvet diye sunuldu.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• ya allahını seven bu takımın sonu ne olacak artık sayın başkandan somut şeyler görmek istiyoruz bıktık tff nin azizin isteklerini istanbul düka beylerinin isteklerini bizim üvey evlat muamelesi görmekten kanı bozuk hakemlerden yıldık arkadaş yetti birde şu sahaya atlayan lardan olay çıkaranlardan sokulmasınlar stada ömür boyu bunların kesin fenerli beşiktaşlı galatasaraylı olduklarından adım gibi eminim yeni stada bir hücre yapılmalı stadda olay çıkaranların maç sonuna kadar orada tutulmalarını istiyorum hepsi birinin maşası defolsunlar

Yorum

• Stadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı
              Sanırım rüya görüyorsunuz kalkın Türkiyede akşam oldu artık.
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Demin stadın oralardaydım.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amerikada yaşayan renkdasima katılıyorum. Gecen burda minesota Vikingsin yeni stadinin catisini attim kac senede yapıldığını attim internet sitesini attim insanlar gorur belki diye görmemişler hala amerikada fakirlik yok mu diyorlar.

Konumuz stad degil mi. Bakin tekrar atıyorum

Su linke tıklayıp stadin ne zaman biteceğini saniye saniyesine görebilirsiniz

Cok mu zor bunu yapmak? Turkiyede zor cunku is bilmez insanlar is yapıyor ne proje belli ne bitis tarihi.
                  Sanki doga ustu bir Olay da burda ne zaman biter tahmini yapılıyor yillardir.

Proje teklif tarihi 2007 insaat baslangic tarihi 2014. 66 bin kişilik stadyum.
                  2014 de ki hali
                  [ATTACH=CONFIG]9199[/ATTACH]

Gecen ayki hali:

Belki çatimiz cok karmaşık ondan diyenler cikar bu da catisi.

[ATTACH=CONFIG]9198[/ATTACH]

Kimse amerika super demiyor. Su stad günümüz şartlarında bu kadar uzun surmemeli diyor.
                  Onceden de demiştim amerikayla turkiye arasındaki fark Barcelonayla 1461trabzon arasındaki farktan buyuk.
                  İnşaat sektöründe nasıl oluyor bilemiyorum ama gemi inşaa sektöründe her tersanede planlama departmani vardır. Bunlar hangi işin hangi gün yapılacağını ve geminin ne zaman biteceğini hesaplar. Herhangi bir olumsuz durumda da açılış tarihini erteleyerek ya da gece vardiyası koyarak takvimi düzenlerler. Yani bir işe başladığında ne zaman biteceği bellidir.
                  Bir gemi inşaasinda bile planlama yapılıyorsa stad yapımında da mutlaka yapılıyordur diye düşünüyorum. Ama bizim statta çok fazla olumsuz şeyler yaşandığı için hesaplarda sürekli sapma oluyordur. Yoksa bir iş başladığında ne zaman biteceğini hesaplamak çokta zor olmasa gerek.
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demin stadın oralardaydım.

Hocam eline sağlık fotoğraflar için. İnip detaylı bir şekilde çekmeye üşendin mi yoksa acele işin mi vardı
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam eline sağlık fotoğraflar için. İnip detaylı bir şekilde çekmeye üşendin mi yoksa acele işin mi vardı
                      Biraz üşendim açıkcası ya , işim de yoktu oralardaydım deniz havası aldım biraz

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı
                        Tayyip erdogan stadi olacak dedikodulari ciktiginda burda tepkiler baya coktu bence bu isimde tepkileri arttirabilir gerek yok sahsi fikrimdir

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          100 milyon dolarlik stadyumlan 800 milyon dolarlik bir dome kiyaslamak
                          kabullenmemek icin konuyu mu degistiriyorsunuz?

bu yazdiginiza cevap versem bu sefer baska bisey bulcaksiniz. gormek istediginizi goruyosunuz gormek istemediginizi gormuyorsunuz.

bu devirde su projenin ne zaman bitip bitmeyeceginin belli olmamasi bukadar uzamasi amatorlukten is bilmezlikten baska bisey degil.
                          elin amerikalisi avrupalisi planli projeli duzenli calisiyor siz de burda kendinizi avutun yok proje degisti yok catimiz cok karisik diye.

Yorum

bu yazdiginiza cevap versem bu sefer baska bisey bulcaksiniz. gormek istediginizi goruyosunuz gormek istemediginizi gormuyorsunuz.

bu devirde su projenin ne zaman bitip bitmeyeceginin belli olmamasi bukadar uzamasi amatorlukten is bilmezlikten baska bisey degil.
                            elin amerikalisi avrupalisi planli projeli duzenli calisiyor siz de burda kendinizi avutun yok proje degisti yok catimiz cok karisik diye.

Elin amerikalısı avrupalısı kaç yüz sene afrikayı asyayı sömürdü ve şu an dünya'da açlık varsa bu abd nin bastığı karşılıksız dolarlarla senin benim hakkımı ülkesine kağıttan farkı olmayan dolarlarla almasındandır. O dolarların gücü olmasa ordada herşey gecikir meraklanma sen. Çalarak refah oluşturanları şurda övüyorsunda ülkemiz hem bu ş.siz batılıların silahla donattığı teröristlerle savaşırken on milyarlarca dolar kaybediyor hemde bir yandan kalkınmaya çalışıyor. Şu stad ödenek yüzünden gecikiyor yoksa oraya işçi yığıp bitirmek para işidir. Çalıntı şeylerle övme burda abd yi gömülürsün.

Yorum

benim konu degistirdigim msj gösterin
                              yazilanlara cevabimi en dogrularlan verdim

sanki projeler sadece Türkiyede aksiyor
                              almanya ber havalimani, valencia nou mestalla vs...
                              su an bu konulardan sikildigimdan kuzey amerikayi arastirmayacagim, oradada aksiyan projeler olduguna adim gibi eminim, özellikle elektrik hatlarindan "cagdas" ülkelerin en geri kalmislarindan biri. su depolama ve hatlari, californianin su rezervlerini yok edilisi...

her yerin sorunlari var, ve evet bi stadyumun kar payi 0a yakin yapilmasinlan 100milyon dolar kar payi olan projeylen tabiiki farki olacak, birde projeyi yürüten özel fon sa
                              istersen direk inglewood projesinlen kiyasla
                              yine bir farki olmaz
                              stan kroenke 1,1 milyar dolara trabzonda 2 yilda 5 stadyum yapar, hepside gününde biter

dünyada nerede olursan ol degismeyen tek sey var, parayi veren düdügü calar
                              en az paraya en büyük isi yapmak istiyorsan ber de, nou mestallada, akyazida yasamaya mahkumsun
                              bunun medeniyetlen, is bilmeklen bir alakasi yok
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elin amerikalısı avrupalısı kaç yüz sene afrikayı asyayı sömürdü ve şu an dünya'da açlık varsa bu abd nin bastığı karşılıksız dolarlarla senin benim hakkımı ülkesine kağıttan farkı olmayan dolarlarla almasındandır. O dolarların gücü olmasa ordada herşey gecikir meraklanma sen. Çalarak refah oluşturanları şurda övüyorsunda ülkemiz hem bu ş.siz batılıların silahla donattığı teröristlerle savaşırken on milyarlarca dolar kaybediyor hemde bir yandan kalkınmaya çalışıyor. Şu stad ödenek yüzünden gecikiyor yoksa oraya işçi yığıp bitirmek para işidir. Çalıntı şeylerle övme burda abd yi gömülürsün.
                                sen israile darbe vurmak icin kola dokenlerdensin galiba ondan sana bisey demiyorum kendi dunyada yasamaya devam et.

Yorum

Çalışıyor...
                                X