.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ya allahını seven bu takımın sonu ne olacak artık sayın başkandan somut şeyler görmek istiyoruz bıktık tff nin azizin isteklerini istanbul düka beylerinin isteklerini bizim üvey evlat muamelesi görmekten kanı bozuk hakemlerden yıldık arkadaş yetti birde şu sahaya atlayan lardan olay çıkaranlardan sokulmasınlar stada ömür boyu bunların kesin fenerli beşiktaşlı galatasaraylı olduklarından adım gibi eminim yeni stada bir hücre yapılmalı stadda olay çıkaranların maç sonuna kadar orada tutulmalarını istiyorum hepsi birinin maşası defolsunlar
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalıO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmerikada yaşayan renkdasima katılıyorum. Gecen burda minesota Vikingsin yeni stadinin catisini attim kac senede yapıldığını attim internet sitesini attim insanlar gorur belki diye görmemişler hala amerikada fakirlik yok mu diyorlar.
Konumuz stad degil mi. Bakin tekrar atıyorum
Su linke tıklayıp stadin ne zaman biteceğini saniye saniyesine görebilirsiniz
Cok mu zor bunu yapmak? Turkiyede zor cunku is bilmez insanlar is yapıyor ne proje belli ne bitis tarihi.
Sanki doga ustu bir Olay da burda ne zaman biter tahmini yapılıyor yillardir.
Proje teklif tarihi 2007 insaat baslangic tarihi 2014. 66 bin kişilik stadyum.
2014 de ki hali
[ATTACH=CONFIG]9199[/ATTACH]
Gecen ayki hali:
Belki çatimiz cok karmaşık ondan diyenler cikar bu da catisi.
[ATTACH=CONFIG]9198[/ATTACH]
Kimse amerika super demiyor. Su stad günümüz şartlarında bu kadar uzun surmemeli diyor.
Onceden de demiştim amerikayla turkiye arasındaki fark Barcelonayla 1461trabzon arasındaki farktan buyuk.
Bir gemi inşaasinda bile planlama yapılıyorsa stad yapımında da mutlaka yapılıyordur diye düşünüyorum. Ama bizim statta çok fazla olumsuz şeyler yaşandığı için hesaplarda sürekli sapma oluyordur. Yoksa bir iş başladığında ne zaman biteceğini hesaplamak çokta zor olmasa gerek.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemin stadın oralardaydım.
acele işin mi vardı
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam eline sağlık fotoğraflar için. İnip detaylı bir şekilde çekmeye üşendin mi yoksaacele işin mi vardı
, işim de yoktu oralardaydım deniz havası aldım biraz
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 milyon dolarlik stadyumlan 800 milyon dolarlik bir dome kiyaslamak
bu yazdiginiza cevap versem bu sefer baska bisey bulcaksiniz. gormek istediginizi goruyosunuz gormek istemediginizi gormuyorsunuz.
bu devirde su projenin ne zaman bitip bitmeyeceginin belli olmamasi bukadar uzamasi amatorlukten is bilmezlikten baska bisey degil.
elin amerikalisi avrupalisi planli projeli duzenli calisiyor siz de burda kendinizi avutun yok proje degisti yok catimiz cok karisik diye.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekabullenmemek icin konuyu mu degistiriyorsunuz?
bu yazdiginiza cevap versem bu sefer baska bisey bulcaksiniz. gormek istediginizi goruyosunuz gormek istemediginizi gormuyorsunuz.
bu devirde su projenin ne zaman bitip bitmeyeceginin belli olmamasi bukadar uzamasi amatorlukten is bilmezlikten baska bisey degil.
elin amerikalisi avrupalisi planli projeli duzenli calisiyor siz de burda kendinizi avutun yok proje degisti yok catimiz cok karisik diye.
Elin amerikalısı avrupalısı kaç yüz sene afrikayı asyayı sömürdü ve şu an dünya'da açlık varsa bu abd nin bastığı karşılıksız dolarlarla senin benim hakkımı ülkesine kağıttan farkı olmayan dolarlarla almasındandır. O dolarların gücü olmasa ordada herşey gecikir meraklanma sen. Çalarak refah oluşturanları şurda övüyorsunda ülkemiz hem bu ş.siz batılıların silahla donattığı teröristlerle savaşırken on milyarlarca dolar kaybediyor hemde bir yandan kalkınmaya çalışıyor. Şu stad ödenek yüzünden gecikiyor yoksa oraya işçi yığıp bitirmek para işidir. Çalıntı şeylerle övme burda abd yi gömülürsün.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekabullenmemek icin konuyu mu degistiriyorsunuz?
yazilanlara cevabimi en dogrularlan verdim
sanki projeler sadece Türkiyede aksiyor
almanya ber havalimani, valencia nou mestalla vs...
su an bu konulardan sikildigimdan kuzey amerikayi arastirmayacagim, oradada aksiyan projeler olduguna adim gibi eminim, özellikle elektrik hatlarindan "cagdas" ülkelerin en geri kalmislarindan biri. su depolama ve hatlari, californianin su rezervlerini yok edilisi...
her yerin sorunlari var, ve evet bi stadyumun kar payi 0a yakin yapilmasinlan 100milyon dolar kar payi olan projeylen tabiiki farki olacak, birde projeyi yürüten özel fon sa
istersen direk inglewood projesinlen kiyasla
yine bir farki olmaz
stan kroenke 1,1 milyar dolara trabzonda 2 yilda 5 stadyum yapar, hepside gününde biter
dünyada nerede olursan ol degismeyen tek sey var, parayi veren düdügü calar
en az paraya en büyük isi yapmak istiyorsan ber de, nou mestallada, akyazida yasamaya mahkumsun
bunun medeniyetlen, is bilmeklen bir alakasi yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElin amerikalısı avrupalısı kaç yüz sene afrikayı asyayı sömürdü ve şu an dünya'da açlık varsa bu abd nin bastığı karşılıksız dolarlarla senin benim hakkımı ülkesine kağıttan farkı olmayan dolarlarla almasındandır. O dolarların gücü olmasa ordada herşey gecikir meraklanma sen. Çalarak refah oluşturanları şurda övüyorsunda ülkemiz hem bu ş.siz batılıların silahla donattığı teröristlerle savaşırken on milyarlarca dolar kaybediyor hemde bir yandan kalkınmaya çalışıyor. Şu stad ödenek yüzünden gecikiyor yoksa oraya işçi yığıp bitirmek para işidir. Çalıntı şeylerle övme burda abd yi gömülürsün.
Yorum
Yorum