Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Normalde bu tür bildirilerde stadın adı kullanılır. Ama bizimkiler hala Şenol Güneş ismini kullanmıyor. Belliki sponsor ismi gelecek. Ama ortada sponsorda yok HAHA ; )
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11936[/ATTACH]"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Zamaninda @My abinin yeni stada skandal sekilde tayyibin adinin koyulacagina dair bu baslik acmisti. Belli ki tayyib kendi adini koyamadi ama 'arkadaslariyla' oturup düşündü taşındı, şenol güneş ismini koydu. Bu kulubu kuranlar bu rezilligi oğrense mezarlarında ters dönerler. Neymiş cb imiş, neymiş onun sayesinde olmuş, neymiş o olmazsa bu stad olmazmış.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 10.01.2017, 13:09.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Çok uzun zamandır foruma girmiyordum ama artık içimde bir şeyler kopuyor bu gidişat hiç iyi değil. Birisi bize öncülük etsin tepkimizi koyalım. Trabzonspor taraftarıyla kimse ama hiç kimse bu şekilde alay edemez bu yönetim çok olmaya başladı. Ucunda ölüm dahi olsa her şeye varım ne istiyorsanız onu yapalım ama lütfen bir şey yapalım lütfen çok çaresiz hissediyorum kendimi.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk vs. sabit kalsinda dediğin gibi stadın iç kısmı elden geçmeli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir yönetim böyle bir yükün altına girmez, girmek istemez. Hazır stad varken onca sıkıntı içinde hadi şu stadı güzelleştirelim diye kimse uğraşmaz stad en az 25 yıl bu haliyle kalacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona ne zaman geliyor stad acılısına ?onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 şubat diyorlar
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok uzun zamandır foruma girmiyordum ama artık içimde bir şeyler kopuyor bu gidişat hiç iyi değil. Birisi bize öncülük etsin tepkimizi koyalım. Trabzonspor taraftarıyla kimse ama hiç kimse bu şekilde alay edemez bu yönetim çok olmaya başladı. Ucunda ölüm dahi olsa her şeye varım ne istiyorsanız onu yapalım ama lütfen bir şey yapalım lütfen çok çaresiz hissediyorum kendimi.
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 Şubat diye duydum ben.
İbrahim Melih Gökçek – Verified account â€@06melihgokcek
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA...
Pardon. Sponsorun açıklanacağı gün ile karıştırmışımonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
Yorum