Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• C1yv36GWEAIBdP9.jpg
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• bizim elimizdeki şeylerin kıymetini bilmemiz lazım, Elhamdülillah demesini bilmelisiniz, elin olunca süper bizdeki hep kusurlu arkadaş
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• edit yanlis yere yazmisim.
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bu kombine meselesi çıktıysa ortaya maçlar Akyazı'da oynanacak demekki.
          design is my passion

Yorum

• Normalde bu tür bildirilerde stadın adı kullanılır. Ama bizimkiler hala Şenol Güneş ismini kullanmıyor. Belliki sponsor ismi gelecek. Ama ortada sponsorda yok HAHA ; )

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]11936[/ATTACH]
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Zamaninda @My abinin yeni stada skandal sekilde tayyibin adinin koyulacagina dair bu baslik acmisti. Belli ki tayyib kendi adini koyamadi ama 'arkadaslariyla' oturup düşündü taşındı, şenol güneş ismini koydu. Bu kulubu kuranlar bu rezilligi oğrense mezarlarında ters dönerler. Neymiş cb imiş, neymiş onun sayesinde olmuş, neymiş o olmazsa bu stad olmazmış.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 10.01.2017, 13:09.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gerçekten çok şık bir stad. 4, 5 sene içinde gerekli bütçeyi oluşturup stadın içini sil baştan tasarlamak lazım. bu arada koltuklarda ton farkı var ama çok şık, güzel tasarlayınca bir problem olmuyor yani.
                Koltuk vs. sabit kalsinda dediğin gibi stadın iç kısmı elden geçmeli
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok uzun zamandır foruma girmiyordum ama artık içimde bir şeyler kopuyor bu gidişat hiç iyi değil. Birisi bize öncülük etsin tepkimizi koyalım. Trabzonspor taraftarıyla kimse ama hiç kimse bu şekilde alay edemez bu yönetim çok olmaya başladı. Ucunda ölüm dahi olsa her şeye varım ne istiyorsanız onu yapalım ama lütfen bir şey yapalım lütfen çok çaresiz hissediyorum kendimi.
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Barcelona ne zaman geliyor stad acılısına ?
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koltuk vs. sabit kalsinda dediğin gibi stadın iç kısmı elden geçmeli
                      Hiç bir yönetim böyle bir yükün altına girmez, girmek istemez. Hazır stad varken onca sıkıntı içinde hadi şu stadı güzelleştirelim diye kimse uğraşmaz stad en az 25 yıl bu haliyle kalacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç bir yönetim böyle bir yükün altına girmez, girmek istemez. Hazır stad varken onca sıkıntı içinde hadi şu stadı güzelleştirelim diye kimse uğraşmaz stad en az 25 yıl bu haliyle kalacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Temenni bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barcelona ne zaman geliyor stad acılısına ?
                          31 şubat diyorlar
                          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            31 şubat diyorlar
                            30 Şubat diye duydum ben.

İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok uzun zamandır foruma girmiyordum ama artık içimde bir şeyler kopuyor bu gidişat hiç iyi değil. Birisi bize öncülük etsin tepkimizi koyalım. Trabzonspor taraftarıyla kimse ama hiç kimse bu şekilde alay edemez bu yönetim çok olmaya başladı. Ucunda ölüm dahi olsa her şeye varım ne istiyorsanız onu yapalım ama lütfen bir şey yapalım lütfen çok çaresiz hissediyorum kendimi.
                            İbrahim Melih Gökçek – Verified account ‏@06melihgokcek

BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              30 Şubat diye duydum ben.

İbrahim Melih Gökçek – Verified account ‏@06melihgokcek

BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA...

Pardon. Sponsorun açıklanacağı gün ile karıştırmışım
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi
                                edit
                                Olur öyle şeyler. Lucescu da Trabzon diye St.Petersburg'a bilet almış bu ne ki

Yorum

Yükleniyor...
                                X