Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Membar aydınlatmaları için renkli bordo mavi LED'ler takılırsa gerçekten efsane bir görüntü olur çok maliyetli bir şey olacağını sanmıyorum ama bu saatten sonra böyle bir şeyi Toki yapmaz ama devir işleminden sonra stad sponsoruna yaptırttırılabilir.
    Ekli dosyalar
    Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Membar aydınlatmaları için renkli bordo mavi LED'ler takılırsa gerçekten efsane bir görüntü olur çok maliyetli bir şey olacağını sanmıyorum ama bu saatten sonra böyle bir şeyi Toki yapmaz ama devir işleminden sonra stad sponsoruna yaptırttırılabilir.
      Ledlerle için mebran üstlerine belli aralıklarla çıta germek gerekecek. Çıta işi de baya maliyetli olur diye düşünüyorum.
      Bu sistemin uygulandığı yer Crystal Hall (azerbaycanda bulunuyor.);

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Membar aydınlatmaları için renkli bordo mavi LED'ler takılırsa gerçekten efsane bir görüntü olur çok maliyetli bir şey olacağını sanmıyorum ama bu saatten sonra böyle bir şeyi Toki yapmaz ama devir işleminden sonra stad sponsoruna yaptırttırılabilir.
        Harika bir görüntü olmuş bordo mavi led görüntüsü
        Hayali bile bir başka güzel
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Stadımızın dış görünümünü canlıda görmek nasip oldu ama pek fazla vaktim yoktu çok kalamadım. Tribün atmosferi de maç günü nasip olur inşallah. Hayırlı uğurlu olsun stadımız.

En son Muhammed Kambur tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 18:10. Sebep: imla

Yorum

• Stadımız çok güzel hayırlı olsun da localı tribündeki mavinin tonunu çok beğendim, keşke tüm koltuklar o maviden olsaymış enfes olurdu.
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Malesef sponsor hala daha bulamadik..Eğer şimdiye kadar bir sponsorla anlasmis olsaydik koltukların bazıları takılmaz di.
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadımız çok güzel hayırlı olsun da localı tribündeki mavinin tonunu çok beğendim, keşke tüm koltuklar o maviden olsaymış enfes olurdu.
                Ben de tersini düsünüyorum... o mavi çok "manchester city" mavisi gibi... o kadar açiga gerek yok bence, turkuaz gibi neredeyse
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• futbolcu cikis tunelinde guzel bir animasyon hazirlanip, tam futbolcu ve hakemler cikarken, ozellikle o ... .... hakemlerinin gozune gozune sokacagimiz bir iki cift lafimizin olmasi lazim..

"biz serefimizle oynayacagiz, sende serefinle yonet" olabilir !!
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Batı tribününde LED pano montajı başladı - 07/11/2016

@AkyaziArena

Çim serimi sürüyor

Fotoğur Pehlivan

[MENTION=16695]ts_tuncay_ts[/MENTION]

destek kulesinin ayagiydi, yakinda yikarlar
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 18:37.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batı tribününde LED pano montajı başladı - 07/11/2016

Şurda mikserin üzerindeki yapının amacı nedir??

Yorum

• Stadda Kazım Koyuncu bir şekilde yaşamalı..Bu konuda yönetime baskı yapalım.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Maşallah stad tamamlandıkça daha da harika oluyor...

Yorum

• Bu Stad dolmazsa hicbir anlami kalmaz. 41.000 kisilik Stadimiz olacaksa hadi en az 30.000 her Macta olmali.

Yorum

• Trabzonspor yazan kısmı sırf Beşikdüzüspor u andırıyor diye beğendim.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                              X