Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyaz olacağını düşünmüyorum astar olabilir
    Katılıyorum.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ironimiydi bilmiyorum ama Instagram'da biri hibrit olmayan ve hibrit cim arasindaki fark'i gösteren resimin altina "Fazla hibrit olmus sanki....." diye elestiri yazmis [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Kale ağlarını bordo yapalım
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Dün geceden beri nihayet farkettiniz beyaza boyanan merdiveni.belki deneme amacıyladır.lakin sarı yada turuncudan iyi olduğu muhakkak.

Yorum

• Keşke hibrit olmasa suni çim gibi olmuş boşa masraf. Hem koskoca Bayern de normale dönmüş . Ben beğenmedim.

Mesela yani
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam turuncuya boyadiklari basamakların altina da beyaz bir boya atmışlardı yanlardan belli oluyordu. Astar olabilir ama umarım değildir.

Yorum

• Bayernin hibrid çimden memnun olmaması normal.zira adamların kalite eşiği oldukça yüksek.ayrıca henüz patates tarlasında maç yapmış değiller.

Yorum

• hibrit çim sart oglu sarttı rizenin sahasına bakın ne güzel.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hibrit çim sart oglu sarttı rizenin sahasına bakın ne güzel.
                    Gelmez.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gelmez.
                      .d.d.d

Yorum

• Arkadaslar stadla ilgili ayrıntılar bu yönetim tarafindan fazlasiyla yapilacaktir yeter ki tatminkar ve ise yarar istekler olsun..

Biz bu stadi nasil dolduracagiz nasil kombine forma bilet satacağız kisacasi bu stadin hakkini nasil vereceğiz onu düşünmek lazim..

Nimet gibi bir yonetim var herkes üstüne düşen destegi göstermeli artik..

Yorum

• Sürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?

Bunu söylemek istemiyorum ama İstanbul'un en güzel yerine stadyum yaptı adamlar ve senden daha çok para harcadılar. Senin stadyumundan daha güzel olması çok normal değil mi?

Bırakın şu kompleksi yeni stadyum yeni heyecan demektir. Heyecanınızı taze tutmaya çalışın. Ben yapamıyorum ama

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?

Bunu söylemek istemiyorum ama İstanbul'un en güzel yerine stadyum yaptı adamlar ve senden daha çok para harcadılar. Senin stadyumundan daha güzel olması çok normal değil mi?

Bırakın şu kompleksi yeni stadyum yeni heyecan demektir. Heyecanınızı taze tutmaya çalışın. Ben yapamıyorum ama
                            vodafone arena konum itibariyle belkide dünyanın sayılı stadlarındandır.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?

bunu söylemek zor degil, arada büyük bir fark var tabii ki. bizimki denizin yanindaymis, denizi gören bir tane locasi yok. haa ama transparan oldugu icin görülebilir pardon.

Yorum

• tribün ve kamera uzaklığı netleşince eleştirilerimi sıralayacağım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X