İlk olarak melih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ironimiydi bilmiyorum ama Instagram'da biri hibrit olmayan ve hibrit cim arasindaki fark'i gösteren resimin altina "Fazla hibrit olmus sanki....." diye elestiri yazmis [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Kale ağlarını bordo yapalımİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehibrit çim sart oglu sarttı rizenin sahasına bakın ne güzel."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
-
Arkadaslar stadla ilgili ayrıntılar bu yönetim tarafindan fazlasiyla yapilacaktir yeter ki tatminkar ve ise yarar istekler olsun..
Biz bu stadi nasil dolduracagiz nasil kombine forma bilet satacağız kisacasi bu stadin hakkini nasil vereceğiz onu düşünmek lazim..
Nimet gibi bir yonetim var herkes üstüne düşen destegi göstermeli artik..
Yorum
-
Sürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?
Bunu söylemek istemiyorum ama İstanbul'un en güzel yerine stadyum yaptı adamlar ve senden daha çok para harcadılar. Senin stadyumundan daha güzel olması çok normal değil mi?
Bırakın şu kompleksi yeni stadyum yeni heyecan demektir. Heyecanınızı taze tutmaya çalışın. Ben yapamıyorum ama
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?
Bunu söylemek istemiyorum ama İstanbul'un en güzel yerine stadyum yaptı adamlar ve senden daha çok para harcadılar. Senin stadyumundan daha güzel olması çok normal değil mi?
Bırakın şu kompleksi yeni stadyum yeni heyecan demektir. Heyecanınızı taze tutmaya çalışın. Ben yapamıyorum ama
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli Vodafone Arena ile Akyazı kıyası neden yapılıyor?
Yorum
Yorum