Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala daha yeni sezon, ekim ayı akyazı vs. vs. die kandırılmaya devam ediyoruz...tamam geçmiyoruz işte açıklayın avni aker kombine fiyatlarımızı da önümüze bakalım...

Yorum

• Fotoraflara baktim...3 ay gibi süre var...kesin yetisecek diye düsünüyorum.

Cati cok az kaldi. Iceride calismalar devam ediyor.. Membran dert etmiyorum..Koltuk-Saha falan da cok hizli ilerler...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bence koltukların takılmasını hesaba katmayalım,çatı yapılırken zaten hemen koltuklarda takılır keza çim serme işlemide aynı.Bizim için şuanda tek sıkıntı bu çatının acilen bitmesi.

Yorum

• Eğer o son köşe sıkıntı çıkarmazda birleşirse bence fazla sorun edilecek bir şey kalmamış.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Son köşe ve diğer bölgelerde biraz eksiklikler var çatıda. Az kaldı az.

Yorum

• [MENTION=22978]only ts[/MENTION]
              Burada WOW'u şikayet ediyorsun,
              WOW'da BMN'yi şikayet ediyorsun.

OFLU derdin nedir senin kimseyle anlasamiyormusun ?!

Yorum

• Başlık hiç bu kadar pasif kalmamıştı herhalde.. Her Saat başı yeniliyorum, tık yok..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @only ts
                  Burada WOW'u şikayet ediyorsun,
                  WOW'da BMN'yi şikayet ediyorsun.

OFLU derdin nedir senin kimseyle anlasamiyormusun ?!
                  Böyle bir şey var mı? Bu süresiz ban sebebidir ne yazık ki... Olmamasını temenni ediyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Şu stadda ne milletin ısrarla 3 kat dediği localar.. ne de hangar kapısı denen çıkış boşlukları gözüme batmıyor. Canımı sıkan tek şey loca camlarının ve çıkış kapısının bildiğin beyaz pimapen pvc gibi durması.. inanılmaz kaliteyi düşüren bi görüntü.. Şöyle metal görünümlü ya da hiç kendini belli etmeyen çerçevreler olsa çok çok çok daha kaliteli ve güzel dururdu.
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Çatıda çalışmalar tam gaz devam ediyor (28.07.2016)

1.jpg

4.jpg

3.jpg

13782058_10154226016141598_1730197232762470891_n.jpg

5.jpg

Yorum

• fdfd.jpg

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[ATTACH]9911[/ATTACH]
                          süpersin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Diğer stadyumlar şöyle bir göz gezdirdim, çimi bile ekilen, koltukları takılan stadyumlar var. Onların bile yeni sezona yetişeceği şüpheliyken bizim stadyum için nasıl bu kadar emin konuşulabiliyor şaşıyorum doğrusu. Günde dört tane membran takmakla nasıl bitecek bu stadyum. Koltukları falan teferruat olarak falan görüyoruz ama diğer stadyumlardan da gördüğümüz gibi bu da en az bir ay süre isteyen bir işlem.

Yorum

• Sevgili Dostlar....

Aranızda benden şüpheci birisi varmı bilmiyorum....

Lakin ben bile Stadyumun yetişeceğini düşünüyorum......

ilk 2 hafta cezalıyız......
                              2 haftada dışarda maç var...

Ekim ayını bulur...

Önümüzde çalışma yapılacak koskoca 2 ay var.... Stadyumun çatısı 1 ayda biter..

Tabi o arada içerideki çalışmalarda durmayacak sürekli devam edecek...

Ben biteceğini düşünüyorum...

Hatta bazı maçlara gidebilmek için bu sene ilk kez passolig bile aldım...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akyazı'daki ilk maçımızda bmn ailesi olarak herkes stadyumda olmalı

Yorum

Çalışıyor...
                                X