Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad inşaatı hakkında yorum yazmak artık çok şey kazandirmayacak yada kaybettirmeyecek. Asıl önemli olan stad içi atmosferi duzenleyebilmek bizim için. Stadimizda nerdeyse her mahalleye ait taraftar grubu var bunu tek çatı altında toplamak gerekiyor asıl bunlari paylaşmak ve konuşmak gerekir. Buda trabzon daki taraftarların önde gelen isimleri çözebilirsiniz örneğin grup liderleri toplanarak bu işi konusabilirler. Duyduğum kadariyla birkaç taraftar grubu stada dönme kararı almıs. Yani iş önderlere düşüyor. Haksizmiyim bu konuda en acil konuda bu çünkü gerisi mutahitin işi. Görüşmek dileğiyle
    kahramanlar bordo mavi giyer.
    komandolar viravira61.

Yorum

• Stadı geçtim, kamp sonrası takım Akyazı'da çalışacaktı,başkan eski tesislere sokmam diyordu, bu da yalan olacak gibi..
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadı geçtim, kamp sonrası takım Akyazı'da çalışacaktı,başkan eski tesislere sokmam diyordu, bu da yalan olacak gibi..
        sen konuyu yanlış anlamışsın. tesisler bittiğinde, yönetimle futbol takımı aynı yerde olmayacak demişti.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• boş alanlar çok çıplak gözüküyor .bi yerden sonra o boşluk sıkar adamı.bol ağaçlandırma yapılmalı.ayrıca a takım antrenman sahaları mutlaka tecrit edilmeli izole edilmeli o alandan.futbolcular özel olduğunu hissetmeli.

a takım futbolcunun yan sahada genç takım antrenman yaparsa garip bi görüntü olur.

ersun hoca mutlaka tecrid edicektir a takım bölümünü.

Yorum

• Bi aksilik çıkmazsa 3-4 ay sonra geçeriz buraya...eylül çok ütopik bi tahmin...şu an ki hız onu gösteriyor

Yorum

• evet almanların artığıda dedim

Yorum

• Alt kat loca koltuklari mavi. Takılmaya baslanmış. Renk seçimi gördügüm kadariyla gayet iyi. Wow da resimler yayinlanmış (reklam mi oldu acaba?)

Yorum

• ...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alt kat loca koltuklari mavi. Takılmaya baslanmış. Renk seçimi gördügüm kadariyla gayet iyi. Wow da resimler yayinlanmış (reklam mi oldu acaba?)
                    ne reklami hocam. wow denen sitenin toplamda 150 tane aktif uyesi var. git bak basliklara. yazanlarin %80 i ayni kisiler. biseylere itiraz ettim diye, surekli ban verdiler, sonra yetmedi ozel mesaj hakkimi kisitladilar.. sacma sapan bir site. kime neyi sikayet edeceksin, uyeler kim, admin kim, yonetici kim.. oyle degisik bir forum sitesi. uyeligimi silecem ama bi turlu bulamadim. mesela site yoneticisinin belli bir kurumsal konusma agzi olur, ancak ufak bir hakaret edin yada birseyelere itiraz edin, ozellikle wow forum sitesi neden boyle tarzi birsey yazdiginizda garanti 1 gun ban yiyor ustune yonetici denen sebelek tarafindan azarlayici bir mesajla uyariliyorsunuz. bana gecende, burada oyle her istedigini yazamazsin, dikkatli ol gibisinden bir mesaj atti admin denen cocuk. kufuru basacaktim ama onu yapacagin bir mesaj ortamida yok.
                    En son only ts tarafından düzenlendi; 26.07.2016, 17:18.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen konuyu yanlış anlamışsın. tesisler bittiğinde, yönetimle futbol takımı aynı yerde olmayacak demişti.
                      Tamam senin bu söylediklerini de söyledi ama yeni takımı eski sahalara değil,kamp sonrası yeni tesislerde çalışacağız dedi, ama demek ki başkana verilen sözler de tutulamıyor,bahane de çok zaten...
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk defa bugün "bu stad yetişir" dedim. Yetişir abi ya 3 ay var. Bjk kaç maç oynadı stadda hala çalışma var. Yani tam olmasa da ceza bitince geçeriz.

Yorum

• Stad olur olmasına da dolar mı bilinmez?
                          Açılış maçı efsane olur yalnız.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Son 1 haftadır doğru düzgün bir hareketlilik ve yeni bir haber yok. Sanki bu şekli her gün fotoğraf görmekten daha iyi gibi geliyor...

Değişikliği net anlayabiliriz.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• başkan muharrem ustanın efsane oyuncularımız ve mevcut kadromuz ile yaopılacak olan toplu jübile maçı planı akyazı stadı içinmiydi
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başkan muharrem ustanın efsane oyuncularımız ve mevcut kadromuz ile yaopılacak olan toplu jübile maçı planı akyazı stadı içinmiydi
                                Stat açılışı sezon içine denk geleceği için büyük bir takımla maç yapma şansımız çok az görünüyor. Milli ara vs gibi bir şey de yok. O yüzden bu şekilde bir maç tertipleyip açılış yapılabilir.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X