Stad inşaatı hakkında yorum yazmak artık çok şey kazandirmayacak yada kaybettirmeyecek. Asıl önemli olan stad içi atmosferi duzenleyebilmek bizim için. Stadimizda nerdeyse her mahalleye ait taraftar grubu var bunu tek çatı altında toplamak gerekiyor asıl bunlari paylaşmak ve konuşmak gerekir. Buda trabzon daki taraftarların önde gelen isimleri çözebilirsiniz örneğin grup liderleri toplanarak bu işi konusabilirler. Duyduğum kadariyla birkaç taraftar grubu stada dönme kararı almıs. Yani iş önderlere düşüyor. Haksizmiyim bu konuda en acil konuda bu çünkü gerisi mutahitin işi. Görüşmek dileğiyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadı geçtim, kamp sonrası takım Akyazı'da çalışacaktı,başkan eski tesislere sokmam diyordu, bu da yalan olacak gibi..2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı geçtim, kamp sonrası takım Akyazı'da çalışacaktı,başkan eski tesislere sokmam diyordu, bu da yalan olacak gibi..HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
boş alanlar çok çıplak gözüküyor .bi yerden sonra o boşluk sıkar adamı.bol ağaçlandırma yapılmalı.ayrıca a takım antrenman sahaları mutlaka tecrit edilmeli izole edilmeli o alandan.futbolcular özel olduğunu hissetmeli.
a takım futbolcunun yan sahada genç takım antrenman yaparsa garip bi görüntü olur.
ersun hoca mutlaka tecrid edicektir a takım bölümünü.
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt kat loca koltuklari mavi. Takılmaya baslanmış. Renk seçimi gördügüm kadariyla gayet iyi. Wow da resimler yayinlanmış (reklam mi oldu acaba?)En son only ts tarafından düzenlendi; 26.07.2016, 17:18.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen konuyu yanlış anlamışsın. tesisler bittiğinde, yönetimle futbol takımı aynı yerde olmayacak demişti.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Son 1 haftadır doğru düzgün bir hareketlilik ve yeni bir haber yok. Sanki bu şekli her gün fotoğraf görmekten daha iyi gibi geliyor...
Değişikliği net anlayabiliriz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan muharrem ustanın efsane oyuncularımız ve mevcut kadromuz ile yaopılacak olan toplu jübile maçı planı akyazı stadı içinmiydiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum