hala daha yeni sezon, ekim ayı akyazı vs. vs. die kandırılmaya devam ediyoruz...tamam geçmiyoruz işte açıklayın avni aker kombine fiyatlarımızı da önümüze bakalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@only ts
Burada WOW'u şikayet ediyorsun,
WOW'da BMN'yi şikayet ediyorsun.
OFLU derdin nedir seninkimseyle anlasamiyormusun ?!
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu stadda ne milletin ısrarla 3 kat dediği localar.. ne de hangar kapısı denen çıkış boşlukları gözüme batmıyor. Canımı sıkan tek şey loca camlarının ve çıkış kapısının bildiğin beyaz pimapen pvc gibi durması.. inanılmaz kaliteyi düşüren bi görüntü.. Şöyle metal görünümlü ya da hiç kendini belli etmeyen çerçevreler olsa çok çok çok daha kaliteli ve güzel dururdu.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
[ATTACH]9911[/ATTACH]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Diğer stadyumlar şöyle bir göz gezdirdim, çimi bile ekilen, koltukları takılan stadyumlar var. Onların bile yeni sezona yetişeceği şüpheliyken bizim stadyum için nasıl bu kadar emin konuşulabiliyor şaşıyorum doğrusu. Günde dört tane membran takmakla nasıl bitecek bu stadyum. Koltukları falan teferruat olarak falan görüyoruz ama diğer stadyumlardan da gördüğümüz gibi bu da en az bir ay süre isteyen bir işlem.
Yorum
-
Sevgili Dostlar....
Aranızda benden şüpheci birisi varmı bilmiyorum....
Lakin ben bile Stadyumun yetişeceğini düşünüyorum......
ilk 2 hafta cezalıyız......
2 haftada dışarda maç var...
Ekim ayını bulur...
Önümüzde çalışma yapılacak koskoca 2 ay var.... Stadyumun çatısı 1 ayda biter..
Tabi o arada içerideki çalışmalarda durmayacak sürekli devam edecek...
Ben biteceğini düşünüyorum...
Hatta bazı maçlara gidebilmek için bu sene ilk kez passolig bile aldım...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
Yorum