Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• [MENTION=46752]oguzhancoskun[/MENTION] Fotoğraflar sana mı ait Oğuzhan?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Açık söyleyeyim Başkan açıkça bjk ve vodafone arenadan özenti bir iş yaptı stat konusunda. Hoş değil gerçekten söylenen desen doğru ise. O kadar anket yapıldı her tasarımda bordo ağırlıklı tasarımlar hep lider oldu. Hep tepeden inme oluyor işlerimiz. Ona sabır buna sabır derken cidden canım sıkıldı yahu. En azndan Usta böyle bir şey yapmasaydı.
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 20:36.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Koltukların rengi çok güzel olmuş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açık söyleyeyim Başkan açıkça bjk ve vodafone arenadan özenti bir iş yaptı stat konusunda. Hoş değil gerçekten söylenen desen doğru ise. O kadar anket yapıldı her tasarımda bordo ağırlıklı tasarımlar hep lider oldu. Hep tepeden inme oluyor işlerimiz. Ona sabır buna sabır derken cidden canım sıkıldı yahu. En azndan Usta böyle bir şey yapmasaydı.
            forumda evet bordo tasarim öndeydi

yönetimin yaptigi ankette 5 no 2000 oy fark atmisdi son
            ve o tasarimi cevirip alt taraf mavi, üst taraf bordo olursa sunulan tasarimdanda daha güzel olur
            ben bu konuda baskanin tribünün istegini yapacagini düsünüyorum
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• AHMET ÇUBUKCU BU DEDİ

Yorum

• Şu koltuk işine acele şekilde sert bi şekilde tepki koymak lazım o pikselli mikselli mavi ile başlayan yukarda bordoya dönen koltuk iğrenç bişey ya ya bari bordo aşagıda olsun. Bi klübün herşeyiyle bu kadar oynamasınlar anasını satayım

Yorum

• Piksel işi sıkıntı. Antalya ve Bursa örnekleri ortada. Olmuyor.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Öncelikle siparişler verildiği için koltuk işinden daha dönüş olmaz kanımca.

ayrıca alt kat mavi üst kat bordo yapmaya niyetlendiler madem ne diye araya piksel katarlar anlamadım.

Piksel yaparak batırdılar umarım araya beyaz koltuk serperek sıvamazlar.
                    En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 22:03.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AHMET ÇUBUKCU BU DEDİ

gayet güzel
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bence çok güzel olucak karamsar olmayın bizim renklerimiz çok güzel herşeyin en güzeli bizde durur

Yorum

• Bence gayet güzel... Bordo güneşten solup pembe olunca çok çirkin duruyor...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @oguzhancoskun Fotoğraflar sana mı ait Oğuzhan?
                            Hayır hocam bana ait değil

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır hocam bana ait değil
                              O zaman gıyabında teşekkür edelim fotoğraf çekenlere.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                              X