Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence stada koltuk moltuk koyulmamalı .
    dortmund kale arkası gibi safi beton olmalı .
    ne sökecek beton zemin , ne de yakacak plastik aksam konulmalı .
    öyle bir blok beton yapılmalı ki
    maçı seyredip sinirlenecek canlıların üstlerindeki giysilerden başka atacak stat malzemesi olmasın .
    üst başlarını da attıktan sonra dımdızlak kalsınlar .

ulan neyinize sizin son model koltuklar .

nasıl olsa 2 maç sonra çakıyla ismini kazımayacak mısın .
    zevk olsun diye koltuğun kenarını çakmağınla yakmayacak mısın .
    dağdan inme ayılar gibi o koltuğun üstüne basarak şarkı söylemeyecek misin .
    hatta yenildiğin maç sonrası o güzelim koltukları zevk olsun diye kırmayacak mısın .

yemeyelim birbirimizi .

adam gibi oturup maç seyredecek kitleler için o resimlerde gördükleriniz .

git bakayım türk telekom.a , veya konya arena.ya ne hale gelmiş koltuklar .
    hatta kadir has.a bi çık bak . ağlarsın yeminle .
    oturmaya kıyamadığın koltukların dili olsa da anlatsa rezilliği .

koltukmuş .

üzerine çıkıp tepinen / tepinecek yüzlerce hayvan varken
    rengi bordo olsa ne olur . mavi olsa ne olur .
    artik o kadar kolay degil, yuz tanima sistemli guvenlik onlemi olacak. Koltuga ismini, cismini, sevgilisiji kaziyan bulunup, koltugun parasi temin edilecek. Bu da muhtemelen bir koltuk parasi 70tl falandir, ama taraftara maliyeti boyle bir durumda 200 bulur, kulupte kar eder birazcik..

yani isteyen kazisin sorun yok her turlu TS karda olacak. Nasil caddede yururken eskisi gibi rahat degil, her an kameralar arkanda seni takip ediyor, statta oyle artik... Bitti o devirler, stat kimsenin babasinin mali, egosunu tatmin edecek yer degil..
    Bunlarin hepsini yeni stadimizds gorecegiz.
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayfadaki forma tasarlayanlar dahil herkes şu renkleri kullansada herkesin kafasına işlese artık. Bu değişik renk kullanma olayının cılkı çıktı, bu arada gs nin renkleri ali samiyenin tarifiyle "kavuniçinden iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca bir kırmızı" şeklinde açıklanmıştır ve buda şu an kullandıkları bordomsu ve turuncuya benzer sarı kullanımının çok doğru olduğunu gösteriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Katılıyorum.. Gs renk konusunda yazmadan acaba yanılıyormuyum diye onlarında tüzüğüne baktım direk sarı kırmızı yazıyor zaten amblemlerindeki sarı kırmızıyla şuan formada kullandıkları bariz birbirinden farklı yani tüzüklerinde de öylr kavuniçi gibi bi tarif yoktu neyse boşverelim onları daha bizim renkler oturmadı
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Günaydin.....acaba Stad ismini...*PEPSI* olurmu!?
        Ne de olsa renkleri uyar........

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Günaydin.....acaba Stad ismini...*PEPSI* olurmu!?
          Ne de olsa renkleri uyar........
          Legia varsova nin stadyumu zaten pepsi arena

bu arada koltuk modeli ALFA cok hosuma gidiyor. kahramanmaras spor salonunda kullanmislar. ona benzeri alianz arena da mevcut..

Yorum

• CjxkXHCVEAAtkuG.jpg

son durum

via@Samet_Karadeniz
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Çatı çok enteresan oluyor.

Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.05.2016, 13:09.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• membranina kurban oldugumun stadi.. hadi da bit artik
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaslar birsey merak ettim,

tribünlerin isim hakkini'da ayrica satiliga cikarabilirmiyiz ?

örnek olarak, Migros Tribünü, veya TTelekom tribünü gibi ???

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar birsey merak ettim,

tribünlerin isim hakkini'da ayrica satiliga cikarabilirmiyiz ?

örnek olarak, Migros Tribünü, veya TTelekom tribünü gibi ???

.
                      Abi böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. Yönetim olarak düşünüyorlar mı o konuda bir fikrim yok ama düşünülüyordur diye tahmin ediyorum.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Stad için bir isim sponsoru alındıktan sonra bu mümkün mü bilmiyorum ama normal şartlar altında zaten uygulanan bir yöntem.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Şu stad ile antreman sahalarının arasında projede oval bir bina vardı ona ne oldu? Orası boş mu kalacak?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bir mebram ne kadar sürede takılıyor? Adamlar her gün bir tane takıyorlar.ayrıca çatının iskeleti stadın doğu tarafında hala tamamlanmadı

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Membranlar takıldıkça stad güzelleşiyor valla görüntü çok hoş. Güzel oluyor güzel

Yorum

• Trabzon'da ağaç sıkıntısı var herhalde ki otoparkların oraya "zizil" gibi ağaçlar dikmişler. Stadın hemen ilerisinde yeşillikler içerisinde orman bölge müdürlüğü'nün bulunması da ironisi. Yüklenici firmaya sesleniyorum; ağaç bulamıyorsanız bizim köydeki ormanda hazır büyümüş olanlar var, gelin alın. Güzellik ayrıntıda gizlidir. Bu işler zor işler değil ya.

Aynı şekilde yapılacak tüm peyzaj çalışmalarında 5 yıl sonra "aha burada ağaç varmış" diyebileceğin kıvama gelecek ağaçlar kullanılmasın. Memleketimizin en büyük özelliği yeşil. Bolca da mevcut. Ya gazeteye ilan versen orayı komple ağaç yapacak bağış alırsın. Üzerlerine yapıştır bağış verenlerin isimlerini metal plaka ile, onurlandır.
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X