Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taraftar grupların olmuş 18 parça, tribün ikiye ayrılınca mı sorun oluyor ?
    Taraftar bölünmüş diye maçı da izlemeyelim. Direkt locaların içini göstersinler. Ne dersin?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar bölünmüş diye maçı da izlemeyelim. Direkt locaların içini göstersinler. Ne dersin?

Seninki daha büyük abartı. Göstermek isteyen kamera içerideki tuvaletleri de gösterir. Filmli cam yaparsın olur biter, ki gözüksün ne olacak ? Irgatlar bağırırken ağalar limonata içse faşist mi oluruz ?
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Seninki daha büyük abartı. Göstermek isteyen kamera içerideki tuvaletleri de gösterir. Filmli cam yaparsın olur biter, ki gözüksün ne olacak ? Irgatlar bağırırken ağalar limonata içse faşist mi oluruz ?
        Estetik görüntüsü olsun diye isteyemez miyiz stadımızın yahu? Ben anlamıyorum ki sizin kafayı. Tamam her şeyin en boktanı bizim olsun. Hoşunuza gider, göbek falan istersiniz. Sakın güzelleştirme fikri olmasın kimsenin. Aynen devam. Bu konuşma bitmiştir. İyi günler.

Yorum

Estetik görüntüsü olsun diye isteyemez miyiz stadımızın yahu? Ben anlamıyorum ki sizin kafayı. Tamam her şeyin en boktanı bizim olsun. Hoşunuza gider, göbek falan istersiniz. Sakın güzelleştirme fikri olmasın kimsenin. Aynen devam. Bu konuşma bitmiştir. İyi günler.

O sizin görüşünüz. Bana göre böyle estetik. Siz Güney Amerika' dan bakıyorsunuz, biz Batı Avrupa' dan.

Yorum

O sizin görüşünüz. Bana göre böyle estetik. Siz Güney Amerika' dan bakıyorsunuz, biz Batı Avrupa' dan.
            Tribün bütünlüğünün sağlanmasından yana görüşümü bildirdim. Varsa buna bi itirazın onu söylersin. Nedir bu konuyu taraftara o yana bu yana çekmek? İnsanı yorum yapmaktan nefret edecek hale getiriyorsunuz resmen.

Yorum

• Şu fotoğrafı görünce aklıma ortaköy geldi.

Bu bölgeden ortaköy'dekine benzer bi açıdan alan oluşturulsa herkesin gelip stadı arkasına alarak fotoğraf çektireceği, bu anlamda meydandaki ambleme benzer küçük bi marka yaratabiliriz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olmaz

nedeni basit
                anlatmasi zor
                her parca kendi boyutlarinda toleranslarlan üretiliyor, yine montaj ederken toleranslarin var
                her yerde toleransda olsanda toplamda olamiyorsun, cünkü onlarca birbirine düzülmüs parca bir tarafa toleransda ciktigindan

Selçuk abi ne cevherler varmış sende Maşallah mühendisliği konuşturdun.

ilk olarak yarim monte edersin, uc toleranslari cikartirsin ve diger taraf toleranslarina uygun sekilde yine takarsin
                hepsini uydumu iskelet sikilir, statikde merkeziyse membran desteklerini, kedi yollarini ve membrani monte edersin

anlatabildigimi sanmiyorum, am denedim
                Selçuk abi ne cevherler varmış sende Maşallah mühendisliği konuşturdun.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu fotoğrafı görünce aklıma ortaköy geldi.

Bu bölgeden ortaköy'dekine benzer bi açıdan alan oluşturulsa herkesin gelip stadı arkasına alarak fotoğraf çektireceği, bu anlamda meydandaki ambleme benzer küçük bi marka yaratabiliriz

ooooo ortaköy benim mekanlar

gerçekten prtaköy gibi bir mekan yapılabilirse milllet şehir merkeinde durmaz buraya gelir.hazır denizimizde var .
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 16:47.

Yorum

Tribün bütünlüğünün sağlanmasından yana görüşümü bildirdim. Varsa buna bi itirazın onu söylersin. Nedir bu konuyu taraftara o yana bu yana çekmek? İnsanı yorum yapmaktan nefret edecek hale getiriyorsunuz resmen.

ibrahim renkdaşımsana yüz bin hak veriyorum.ve görüşlerinede yüzde bin katılıyorum.

şimdi beni anlıyormusun renkdaşım.

Yorum

Şu locaları kapatma hastalığını çözemedim gitti. Sanki ayıp bişeymiş gibi. Hiç loca olmamasını tercih edecekler var burada. Sanki konferans salonu yapıyoruz.

Hadi onu geçtim, kale arkasında loca olmasın diyenler var. Bursa stadı gibi, tadilat yapılmış gibi mi olsun ? Modern ve simetrik stadyum isteyen bir benim heralde.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kyodou renkdaşım sabahtan beri ibrahim renkdaşım locaları nasıl gizleriz nasıl gömülü gibi gösterebilirizve trübün bütünlüğünü nasıl daha bir tek parçagibi sağlayabilrizi onu yazıyor.örneklerde veriyor.resimlerle.

ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun.evet haklısın demek o kadar zormu.

istersen bir adana ve vadofone stadının localarının resimlerini bizim localarla karşılaştırmalı olarak paylaş ve farkı gör.

şimdi bu stad yapılmış onu anladık biz fikir beyan ediyoruz locaların nasıl daha gizli olması için onada yok diyorsunuz .

ya şu san mamese bak vadofona bak herkes gömülü saklıyor locaları demek onlar bişey bilmiyormuş .onlarda kabak gibi ortaya fırlatmyı bilemezlermiydi locaları.

evet dediğin gibi burası stad toplukonut değil.

Yorum

Bu Kayserinin stadının karşı tribünden görünüşü.

Bu da Frankfurt Commerzbank Arena'nın karşı tribünden görünüşü.

Frankfurtta locaların önünde neredeyse 10 metrelik bir alan olmasına rağmen karşıdan bakınca bütünlük bozulmamış oluyor ve daha estetik bir görünüme sahip oluyor.

hiç farkı yok helal olsun ibrahim renkdaşım süper paylaşım.bizim stadın locların ve stad genel görünüşünün kayseri stadında gram farkı olmayacak aynısı olucak artı bizde birde ekstra localı trübün var.

ve frankurft stadının localarıda var ve çok daha büyük ama bakın nasıl onları trübünlerle uyumlu bir bütün halinde dizayn ettiklerine bakın sanki loca yokmuş gibi.bizde bunu başarmalıyız .başarabilrisek tabi.

yoksa kimse hayel kurmasın direk kayseri stadının resmine baksın olacak olan odur.

Yorum

• Yukarda arkadaş bahsetmiş,bu localar neden bu kadar eleştiri konusu oluyor anlamıyorum.Kaç yıldır tutturulmuş bir loca gizleme muhabbeti gidiyor sanki gizli birşey yapıyoruz neden bu kadar üstünde duruldu bilmiyorum bahsedildiği gibi görüntüyüde bozmuyor yani

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kyodou renkdaşım sabahtan beri ibrahim renkdaşım locaları nasıl gizleriz nasıl gömülü gibi gösterebilirizve trübün bütünlüğünü nasıl daha bir tek parçagibi sağlayabilrizi onu yazıyor.örneklerde veriyor.resimlerle.

ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun.evet haklısın demek o kadar zormu.

istersen bir adana ve vadofone stadının localarının resimlerini bizim localarla karşılaştırmalı olarak paylaş ve farkı gör.

şimdi bu stad yapılmış onu anladık biz fikir beyan ediyoruz locaların nasıl daha gizli olması için onada yok diyorsunuz .

ya şu san mamese bak vadofona bak herkes gömülü saklıyor locaları demek onlar bişey bilmiyormuş .onlarda kabak gibi ortaya fırlatmyı bilemezlermiydi locaları.

evet dediğin gibi burası stad toplukonut değil.
                            Ben diyorum İrina Shayk daha güzel, arkadaş diyor Adriana Lima daha güzel. Sonra fotoğraflarını atıyor. Ve sen gelip diyosunki; "Baksana adam Adriana' nın resimlerini bile koydu. Sen hala İrina' da ısrar ediyosun". Iki hatunu da zaten tanıyoruz, biliyoruz be kardeşim. Ama göz zevki diye birşey var.

Özetle diyorumki; Locaların, kale arkalarında kesilmesi simetriyi ve görselliği bozuyor. Tribünlerin simetrik ve modern olması, kale arkalarının tek kat olmasından ve taraftarın bütün değil de iki parçaya ayrılmasından daha önemli. Benim görüşüm budur. Bunda anlamayacak birşey yok.

Senin gibi numune zor bulunur ronin, iyiki varsın yinede.
                            En son kyodou tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 17:19.

Yorum

• Ronin güzel kardeşim ben seni engelledim, sen de beni engelle de bu işi tatlıya bağlayalım

Yorum

• Tam Ronin'e göre bir muhabbet var ,kaçırırmı hiç

Yorum

Çalışıyor...
                                X