Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• paylaşılan fotoğraflarda anlaşılan çatı malzemeleri bayağı gelmiş.monte konusunda yavaş olunmaz ise 2 haftaya falan ortaya birşeyler çıkacak gibi
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Puzzle gibi çatı ekle ekle dur
      .

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]8586[/ATTACH]
        [ATTACH=CONFIG]8585[/ATTACH]

Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadar
        Fotoğrafları göremiyorum renktaş nasıl bakablirim ona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk resimdeki çatı parçasının montajında sıkıntı vardı sanırım, işi yavaşlatan galiba oydu, onu çözmeleri iyi olmuş.

Çatının iskeletini 2 ayda bitirebilsek gerisi kolay. Asıl teferruatlı kısım orası.

Yorum

• Abi insanların bile küçücük kaldığı bu devasa hacatları neyle birbirine monte ederler ha bi diseniz,teknolojiden uzak olduğum için acayip hayretlere düşüyorum ben
            Getir oğlum 14-15 anahtarı da şunu bi sıkıyım demiyordur heralde.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 10:03.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu hafta boyunca hava güzel. Haftasonuna kadar staddaki ilerleme, stadın yeni sezona yetişip yetişmeyeceğini az çok belli eder.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk resimdeki çatı parçasının montajında sıkıntı vardı sanırım, işi yavaşlatan galiba oydu, onu çözmeleri iyi olmuş.

Çatının iskeletini 2 ayda bitirebilsek gerisi kolay. Asıl teferruatlı kısım orası.
                Evet ilk üçgen bitmiş oldu hemen hemen bugünü parçalar tam oturmayinca sıkıntı oluyor umalim da diğer bölümlerde de olmasın
                Trabzonspor

Yorum

• Şu locaları kapatma hastalığını çözemedim gitti. Sanki ayıp bişeymiş gibi. Hiç loca olmamasını tercih edecekler var burada. Sanki konferans salonu yapıyoruz.

Hadi onu geçtim, kale arkasında loca olmasın diyenler var. Bursa stadı gibi, tadilat yapılmış gibi mi olsun ? Modern ve simetrik stadyum isteyen bir benim heralde.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son kyodou tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 11:40.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu locaları kapatma hastalığını çözemedim gitti. Sanki ayıp bişeymiş gibi. Hiç loca olmamasını tercih edecekler var burada. Sanki konferans salonu yapıyoruz.

Hadi onu geçtim, kale arkasında loca olmasın diyenler var. Bursa stadı gibi, tadilat yapılmış gibi mi olsun ? Modern ve simetrik stadyum isteyen bir benim heralde.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Sen doğru olanı söylüyorsun...değil dokuz köyden ,49 köyden de kovsalar doğru söylemeye devam et.

Yorum

• Yiğidin malı meydandadır diyerek Locaları dahada öne çıkartalım o vakit.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yiğidin malı meydandadır diyerek Locaları dahada öne çıkartalım o vakit.
                        Niye, görmemişlik mi oluyor ?

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye, görmemişlik mi oluyor ?
                          Tribün bütünlüğünü bozmasın istiyoruz Kayseri stadında olduğu gibi. Locanın içindeki adamların 32 dişini bile görebiliyorsun neredeyse.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• düne dair yeni fotolar var burada

fotolar fena aldatıyor muhteşem ihtişamlı gözüküyor

Trabzonun her yerinden görünüyor

bilmiyorum ama adam gibi ışıklandırırsak araklı sürrmene of sahillerinden bile görünebilir
                            En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 15:35.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu Kayserinin stadının karşı tribünden görünüşü.

Bu da Frankfurt Commerzbank Arena'nın karşı tribünden görünüşü.

Frankfurtta locaların önünde neredeyse 10 metrelik bir alan olmasına rağmen karşıdan bakınca bütünlük bozulmamış oluyor ve daha estetik bir görünüme sahip oluyor.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribün bütünlüğünü bozmasın istiyoruz Kayseri stadında olduğu gibi. Locanın içindeki adamların 32 dişini bile görebiliyorsun neredeyse.

Taraftar grupların olmuş 18 parça, tribün ikiye ayrılınca mı sorun oluyor ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X