paylaşılan fotoğraflarda anlaşılan çatı malzemeleri bayağı gelmiş.monte konusunda yavaş olunmaz ise 2 haftaya falan ortaya birşeyler çıkacak gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8586[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8585[/ATTACH]
Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 10:03.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk resimdeki çatı parçasının montajında sıkıntı vardı sanırım, işi yavaşlatan galiba oydu, onu çözmeleri iyi olmuş.
Çatının iskeletini 2 ayda bitirebilsek gerisi kolay. Asıl teferruatlı kısım orası.Trabzonspor
Yorum
-
Şu locaları kapatma hastalığını çözemedim gitti. Sanki ayıp bişeymiş gibi. Hiç loca olmamasını tercih edecekler var burada. Sanki konferans salonu yapıyoruz.
Hadi onu geçtim, kale arkasında loca olmasın diyenler var. Bursa stadı gibi, tadilat yapılmış gibi mi olsun ? Modern ve simetrik stadyum isteyen bir benim heralde.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son kyodou tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 11:40.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu locaları kapatma hastalığını çözemedim gitti. Sanki ayıp bişeymiş gibi. Hiç loca olmamasını tercih edecekler var burada. Sanki konferans salonu yapıyoruz.
Hadi onu geçtim, kale arkasında loca olmasın diyenler var. Bursa stadı gibi, tadilat yapılmış gibi mi olsun ? Modern ve simetrik stadyum isteyen bir benim heralde.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğidin malı meydandadır diyerek Locaları dahada öne çıkartalım o vakit.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye, görmemişlik mi oluyor ?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
düne dair yeni fotolar var burada
fotolar fena aldatıyor muhteşem ihtişamlı gözüküyor
Trabzonun her yerinden görünüyor
bilmiyorum ama adam gibi ışıklandırırsak araklı sürrmene of sahillerinden bile görünebilirEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 13.02.2016, 15:35.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bu Kayserinin stadının karşı tribünden görünüşü.
Bu da Frankfurt Commerzbank Arena'nın karşı tribünden görünüşü.
Frankfurtta locaların önünde neredeyse 10 metrelik bir alan olmasına rağmen karşıdan bakınca bütünlük bozulmamış oluyor ve daha estetik bir görünüme sahip oluyor.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün bütünlüğünü bozmasın istiyoruz Kayseri stadında olduğu gibi. Locanın içindeki adamların 32 dişini bile görebiliyorsun neredeyse.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum