trabzon ilçeleri dahil 1 milyondan fazla nüfusu var, trafik desek istanbulla yarışıyor. stat dolmazsa bahanedir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon ilçeleri dahil 1 milyondan fazla nüfusu var, trafik desek istanbulla yarışıyor. stat dolmazsa bahanedir
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ben kapasiteye takılmadım ki! Dikkat çekmek istediğim husus ;Adana statındaki localar ayrı bir katta olduğu için estetik duruyor.bizdeki localı apartman gibi değil.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo 7 tribün renk seceneklerini nerede görebiliriz?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
adana bildiğin beşiktaş stadının aynısını yapıyor.o trübünden sarkılıtlan basamaklarla locaları mükemmel saklıyacaklar bu belli.kale arkasına bakarmısınız işte localar böyle olmalı.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Bence asil stad tam zamaninda yapılıyor. Sene sonu bi transfer furyasiyla yeni hocanın gelmesiyle bi de stad açılışıyla taraftar havaya sokulcak.
Bizim bi sıkıntımız da taraftar gelse bi sorun gelmese bi sorun. Geliyolar stada girip hakeme tas atip kendi oyuncumuzu yuhlayip gidiyolar. Gelmeseler daha iyi.
Hala sivasa verdiğimiz 3 puana yanarım son dakikada o stada giren Adam bana trabzonsporluyum demesin
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadana bildiğin beşiktaş stadının aynısını yapıyor.o trübünden sarkılıtlan basamaklarla locaları mükemmel saklıyacaklar bu belli.kale arkasına bakarmısınız işte localar böyle olmalı.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum