Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk abi ne cevherler varmış sende Maşallah mühendisliği konuşturdun.
    alemancada daha iyi anlatirdik
    digeri icin bi 3 yil var
    sonra onuda konusturacagiz

membran destekleri ve baklava tepeleri montajdaymis
    demekki ölcüm isi tamamdir
    öyleyse artik asiri rüzgar olmadigi sürece isik hizinda ilerlemeli
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 00:55.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [IMG][/IMG]gece de çalışmalar devam ediyormuş. Vinci kullanan kişiyle konuştum yetiştirilmeye çalışıyoruz dedi

Yorum

• Üzerlerindeki insanlardan kalınlığı gözümüzde daha rahat canlandırabiliyoruz. Muazzam şeyler.

Yorum

• stadin biraz kipirdamasi ve oyuncularin vefa demesi borsada kagidimizin seri maglubiyetlere ragmen %50 ye yakin artis göstermesini sagladi

böyle devam ederse isim sponsoru, localar vs. gibi büyük gelirlerlen 3tlye tirmanir
          üzerinede bir saglam ücretli piyasa artirimi son bahara...???

İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üzerlerindeki insanlardan kalınlığı gözümüzde daha rahat canlandırabiliyoruz. Muazzam şeyler.
          ufak denilen stadin tt arenadan bile (dogru hatirliyorsam) genis oldugunu hatirlatiyor insana

fotolardan ufak görenler yanina vardiginda ancak ihtisaminin varkina varacak sanirim
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 00:06.

Ünal Karaman

Yorum

• bende engelli birisi selçuk beye sorabilrimi stad yüksekliklerini.

özellikle şunları istiyorum.

gs

şikebahçe

kolpataş

bursa

konya

eskişehir

adana

bu stadlardaki ikinci kat son koltuk stad yükseklikleri tabi bizimde son koltuk yüksekliğini rica ediyorum

Yorum

• yeni stadımızdaki reformlar ve ilkler.

1-yenistadımızı mutlaka ful tek koltuk boş kalmayacak şekilde doldurma formulü bulunmalıdır.(burda görev ustada ona nasipoldu yeni stad)

2-localar mutlaka ama mutlaka savaşta kamufulaj olurya aynı öyle yok edilmelidir gizlenmelidir.dana gibi orataya fırlamamalıdır.trübünün bir parçası bütünlüğün bir parçası uzantısı gibi gözükmelidir.bunun formulüde mutlaka bulunmalıdır.

3-gemi girecek olan dört hangar kapısı pardon sahadaki 4 dev çıkış kapısı trübünlerle uyumlu hale getirilmelidir.ama gerçekten uyumlu hale getirilmelidir kimseyi kandırmadan.yani öyle bir muşamba germek değil mutlaka ama mutlaka portatif trübün yapılmalıdırorda taraftar oturmalıdır.

4-fuuuuuuul localı trübün için dünyaca ünlübir mimar la anlaşılıp oranın gerçek bir trübün gibi yani dördüncü trübünümüz gibi gözükmesi sağlanmalıdır.

5-bu yeni stadımızda eninde sonunda yenilicez bu asla ve asla ilk şikebahçeye kolpataşa gs ye olmamalıdır.karabük olabilir.

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha sonra yine devam edicem düzeltmeler için.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende engelli birisi selçuk beye sorabilrimi stad yüksekliklerini.

özellikle şunları istiyorum.

gs

şikebahçe

kolpataş

bursa

konya

eskişehir

adana

bu stadlardaki ikinci kat son koltuk stad yükseklikleri tabi bizimde son koltuk yüksekliğini rica ediyorum
                Genişlikle yükseklik farklı şeyler yalnız
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• @E.Cumhur61

tamam renkdaşım ben onuda merak ettim genişlik durumunu anladım o iyi.ama selçuk renkdaş yazmaz şimdi biz istedik sorduk yaa

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Genişlikle yükseklik farklı şeyler yalnız
                    yükseklikde zaten sivas eskisehirle yarisiyor

catisi iss uzay istasyonuna uzanan kazaniyor

bu arada @ ganzilistv tvitterda liverpool macinin hic gösterilmemis anlarini ve avni akerden resimler paylasiyor
                    tavsiye ederim
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 00:32.

Ünal Karaman

Yorum

• ah ulan o ilk yatay katı icat edenin o localı trübünü yapanın ve tüm trübünleri loca ile sonradan icat edenin ben varya gözlerinden öpüyorum

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [IMG][/IMG]gece de çalışmalar devam ediyormuş. Vinci kullanan kişiyle konuştum yetiştirilmeye çalışıyoruz dedi
                        Umarim hizli ilerler artik bu cati
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [IMG][/IMG]gece de çalışmalar devam ediyormuş. Vinci kullanan kişiyle konuştum yetiştirilmeye çalışıyoruz dedi

renkdaşım varsa başka resimler paylaşırmısın .hatta orda çalışnlardan bilgiler yazabilirmisin işler nasıl gidiyor çatı ne zaman biter diye .en iyi orda çalışanlar bilir biz ne yazsak boş.ama çok zor bir çatı binlerce parça birleştirilen bir çatı gerke varmıydı bence hiç yoktu bjk stadı gibi bir çatı olsaydı yeterdi yeterki localı apartman trübünü olmasaydı.şu çatıya gösterilen özen keşke stad trübünlerine gösterilseydi.sanki maç çatıda oynanacak.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yükseklikde zaten sivas eskisehirle yarisiyor

catisi iss uzay istasyonuna uzanan kazaniyor

bu arada @ ganzilistv tvitterda liverpool macinin hic gösterilmemis anlarini ve avni akerden resimler paylasiyor
                            tavsiye ederim
                            oğlum sana söylüyorum gelinim sen işit
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Helal olsun Ronin senin dediklerine katılıyorum her söylediğin doğru )
                              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Gece çalışmaları başladığına göre Usta'nın saraya çıkması meyvelerini veriyor
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X