İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Son Cumhurbaşkanlığı ziyaretinin önemli bir konusununda stad olduğunu düşünüyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
milletin stadı biter çevre düzenlemesi bitmez, bizimde görünen çevre düzenlemesi bitecek stat bitmeyecekÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilletin stadı biter çevre düzenlemesi bitmez, bizimde görünen çevre düzenlemesi bitecek stat bitmeyecek
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence böylesi daha iyi.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalkçevre düzenlemesi bitmeden bu stada girmek taraftara büyük eziyet olur.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar ne biçim suni çim arkadaş.
saha dışında kalan çim resmen evdeki halı gibi buruş buruş kalkmış.saha içine bakarsak aralarındaki katmanlar bellli oluyor bu ne adi işçilik böyle.
bu anormal zeminde futbolcumuz o suni çimin arada kalan kısımlarına takılıp sakatlanabilir bile. nerde bu süleyman soylu nerde bu usta başkan en adi iççilik en özensiz malzemeler bize kullanılıyor.en özensiz adi işçilik bize yapılıyor.Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrekast kalitesini gözlem ile ölçebilecek kadar ileri mühendislik uygulamalarının olduğu bir foruma dönmüş burası
Yorum
-
received_1103406419692706.jpg
received_1103427419690606.jpg
Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadarEn son uyuss tarafından düzenlendi; 12.02.2016, 15:43.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Stadi apartman olarak begenmeyen kisiler ne ilginctirki Adanada yapilan stadi begeniyorlar, halbuki orada kat arasi üstüste iki loca var...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim adana stadında loca katı araya adeta gizlenmiş.. iki stadın fotosuna karşılıklı bir bakın derim ben.. bizimkinde ise bir taraf komple loca katı..
Yorum
-
Beşiktaşın stadı yaza hazır gibi. Bizim stad için haaala çatıya bi direk taksak mı takmasak mı diye düşünüp duruyorlar.
Ben anlamadım bu stadın işi neden bu kadar uzadı gitti. Takım nasılsa stadyumda aynı çeyrek adım ileri 10 adım geri.
hayırlısı.
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8586[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8585[/ATTACH]
Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadar
Yorum
Yorum