Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayır yanılıyorsun biz 1.sınıf bir taraftar topluluyuz ve şehiriz.o yüzden bize 1.sınıf kalite olmalıydı.adana kimdir bursa kimdir müzelerinde kaç kupa var .
    Arma 1. sınıf, taraftarı 3. sınıf desek daha doğru olur.
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• * Son Cumhurbaşkanlığı ziyaretinin önemli bir konusununda stad olduğunu düşünüyorum
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• milletin stadı biter çevre düzenlemesi bitmez, bizimde görünen çevre düzenlemesi bitecek stat bitmeyecek
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          milletin stadı biter çevre düzenlemesi bitmez, bizimde görünen çevre düzenlemesi bitecek stat bitmeyecek
          Bence böylesi daha iyi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence böylesi daha iyi.

çevre düzenlemesi bitmeden bu stada girmek taraftara büyük eziyet olur.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar ne biçim suni çim arkadaş.

saha dışında kalan çim resmen evdeki halı gibi buruş buruş kalkmış.saha içine bakarsak aralarındaki katmanlar bellli oluyor bu ne adi işçilik böyle.

bu anormal zeminde futbolcumuz o suni çimin arada kalan kısımlarına takılıp sakatlanabilir bile. nerde bu süleyman soylu nerde bu usta başkan en adi iççilik en özensiz malzemeler bize kullanılıyor.en özensiz adi işçilik bize yapılıyor.
              Yuuuh ya harbi yuh sana ronin.. ne alakasi var dediklerinin sanki öyle kalacak orası.. ama senin işin sadece eleştiri oldugu icin gayet normal dediklerin
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• stad yavaş ilerliyor,futbol takımı yerlerde,üzerimizde sürekli kara bulutlar dolaşıyor yüzümüz hiç gülmeyecek mi be

Yorum

• Prekast kalitesini gözlem ile ölçebilecek kadar ileri mühendislik uygulamalarının olduğu bir foruma dönmüş burası
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Prekast kalitesini gözlem ile ölçebilecek kadar ileri mühendislik uygulamalarının olduğu bir foruma dönmüş burası
                    Adam sadece resimlerden kıyas yaptı. Teknik bilgi verebilecek biri varsa yazsın bu çekincesinin yersiz olup olmadığını. Bu forum bunun için var.

Yorum

• received_1103406419692706.jpg
                      received_1103427419690606.jpg

Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadar
                      En son uyuss tarafından düzenlendi; 12.02.2016, 15:43.
                      Trabzonspor

Yorum

• Bizim Stadi apartman olarak begenmeyen kisiler ne ilginctirki Adanada yapilan stadi begeniyorlar, halbuki orada kat arasi üstüste iki loca var...

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim Stadi apartman olarak begenmeyen kisiler ne ilginctirki Adanada yapilan stadi begeniyorlar, halbuki orada kat arasi üstüste iki loca var...
                          kardeşim adana stadında loca katı araya adeta gizlenmiş.. iki stadın fotosuna karşılıklı bir bakın derim ben.. bizimkinde ise bir taraf komple loca katı..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim adana stadında loca katı araya adeta gizlenmiş.. iki stadın fotosuna karşılıklı bir bakın derim ben.. bizimkinde ise bir taraf komple loca katı..
                            Önüne kapalı renkte iki sıralık portatif tribün yapılabilir. Reklam panoları az aşağıya sarkıtıldı mı gizlemiş oluruz biz de. Gönül tabiki asma tribünün daha aşağıya doğru gitsin isterdi. Buna da şükür diyeceğiz mecburen. O bahsettiğim şekilde yapılmazsa kötü olur.

Yorum

• Beşiktaşın stadı yaza hazır gibi. Bizim stad için haaala çatıya bi direk taksak mı takmasak mı diye düşünüp duruyorlar.
                              Ben anlamadım bu stadın işi neden bu kadar uzadı gitti. Takım nasılsa stadyumda aynı çeyrek adım ileri 10 adım geri.
                              hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH=CONFIG]8586[/ATTACH]
                                [ATTACH=CONFIG]8585[/ATTACH]

Arkadaşlar ölçümü yapılan malzemeler tekrar geldi Montajina başlandı büyük bir parça takildi hemen onun dışında dışarıya örnek membran uygulaması yapılicak nasıl duruyor diye örnek membranlarda resimde kirli beyaz rengi çim işlemi devam ediyor buraya yüklemesi zor olduğu için akşam facebook akyazi sayfasına atıcam diğer resimleri şimdilik bu kadar
                                İnşallah bundan aonra çatı durmaz. Seri şekilde devam eder ve yeni sezona bi şekilde yetişir . Başka temennimiz olmaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X