Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toki de kulüpte sorumsuz böyle gevşeklik olmaz. Topta hazır orada yani buna şaşırıyorum ben. Al topu git oyna ne güzel ya. Hibrit yapılınca herşey bitti Harika oldu sanıyorlar cahiller. Daha çim diye birşey Yok ortada.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her yere logoyu koymsinlar, Allah rizasi icin her yeri bordoya maviye boyamasinlar! böyle estetik olacagini saniyorlsr ama olmuyor, cirkin ve basit duruyor!

her önüne gelen cimlerin üstüne cikmasin. hatirlayin, bursa stadinda cimler serildiginde cimi seren firmadaki elemanin biri internette isyan etmisti önüne gelen bürokrat cimlere cikiyor diye.

binbir türlü hastalik kapiyormus ve mantarlaniyormus cim! bizimki de sanki ringonun ahiri, önün gelen cimin üstünde. bir Allah'in kulu demiyor ulan siz ne yapiyorsunuz diye!

sis firmasinda calisan ve bizim stada hibrit yapan elemanin birine internette bi taraftar sormustu hibrit islemi ne zaman biter diye. adamin cevabi: eger vatandaslari sahanin kenarina alabilirsek en erken zamanda biter olmustu.

durum o kadar vahim.
      Ağzına sağlık. Aynısını ben yazacaktım şimdi.
      Saten çim kötü durumda, hastalanmasi için bir uğraş var sanki. Biride demiyorki bu çimlere basmak kesinlikle yasak diye. Cumhurbaşkanı dahil gelse o sahaya pis ayakkabıyla sokulmaması lazım!
      Her resimde bakıyorum, en az 4-5 kişi çimin üzerinde toplantılar yapıyor, ondan sonra bir güzelce tur atılıyor. Ya çıkın boş sohbetinizi betonda yapın. Ya o ayakkabıyla tuvalete gidip bi güzel her türlü pisliği alıp, çimin üzerine bulastiriyorsun.
      Cahiller ülkesindeyiz beyler. Ister kabul edin etmeyin o size kalmış..
      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes şu İnstagram postuna yorum yapsın bi zahmet her şeye muhalefet oluruz ama icraat yok ben başlıyorum efenim!!!

Çimlerin üzerinde olmalarını geçtim, Trabzonlu gencin Bjk yi tutması... Bu arkadaş Akyazı da çalışıyor, Trabzonlu ama fanatik Bjk li.

En sinir olduğum şeydir, Trabzonlu biri İstanbulluları nasıl destekler yaw, ne mide var adamlarda...
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 14:36.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Antrenman sahasının bir tanesine hybrit işlenecek deniliyordu. Ne oldu o iş??
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Membran kendi kendini çitilemiyor, kendi kendini temizliyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çimlerin üzerinde olmalarını geçtim, Trabzonlu gencin Bjk yi tutması... Bu arkadaş Akyazı da çalışıyor, Trabzonlu ama fanatik Bjk li.

En sinir olduğum şeydir, Trabzonlu biri İstanbulluları nasıl destekler yaw, ne mide var adamlarda...
              Hiç bakmamıştım fotoğraflarına instagram kullanıcıadı sonu 3461 olunca LANET OLSUN YA!
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Çalışırsa çalışsın ne alakası var.
                Adam stadyumda işini icra ediyor. Benim inşaat mühendisi fanatk gs lı arkadaşım wodafone arenada aktif rol aldı ve yaptığı işle de gurur duyarak paylaştı.
                Çok sığ düşünceler bunlar

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba renktaş,
                  hiç bir şey yapılmayacak koltuk eksik koltukların gelmesi bekleniyor denilmişti,
                  ama 1 haftayı geçti,
                  şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı,
                  başka bişi mi var bilemiyorum.
                  pazartesi geldiler abi

İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]11525[/ATTACH]
                  selamın aleyküm renktaşlar bir hususa dikkatinizi çekmek istiyorum hani şu kendi kendiniz temizleyen çatı yalanımız varya stadyumun yakınından geçen arkadaşlar membranların şu yukarıdaki çamurlu yada paslı görüntüsünü çok iyi bilirler madem bu çatı kendi kendini temizleme özelliğine sahipte aylardır bu üzerideki lekeler neden çıkmıyor? yeteri kadar yağmur almadımı yoksa bilgisi olan varsa bilgisi olmayan bizleri de aydınlatabilirmi acaba
                  cati temizlenencek

temizlendikten sonra nano teknoloji sivi losyon akitilacak üzerine
                  ondan sonra devam edersin pesin hükmüne
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 14:45.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]11525[/ATTACH]
                    selamın aleyküm renktaşlar bir hususa dikkatinizi çekmek istiyorum hani şu kendi kendiniz temizleyen çatı yalanımız varya stadyumun yakınından geçen arkadaşlar membranların şu yukarıdaki çamurlu yada paslı görüntüsünü çok iyi bilirler madem bu çatı kendi kendini temizleme özelliğine sahipte aylardır bu üzerideki lekeler neden çıkmıyor? yeteri kadar yağmur almadımı yoksa bilgisi olan varsa bilgisi olmayan bizleri de aydınlatabilirmi acaba
                    kendini temizliyor gördüğün üzere gün geçtikçe beyazlıyor ama üstündeki çamur lekesini çıkaracak kadar değildir yani geçen hafta stada gittiğimde sordum membranlarin özel sivisi var tüm işler bitince o özel sıvıyla hepsi temizlenecek

Yorum

• koltuk yerleştirilmeyen yere nasıl bir reklam uygulaması yapılabilir ki?
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Stadın dış cehphesine bize ait olduğunu gösteren bir emare yerleştirmek lazım veya sponsor kim olacaksa. Yalnızca bordo mavi şeritler yeterli gelmiyor bana çok yalın.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çalışırsa çalışsın ne alakası var.
                          Adam stadyumda işini icra ediyor. Benim inşaat mühendisi fanatk gs lı arkadaşım wodafone arenada aktif rol aldı ve yaptığı işle de gurur duyarak paylaştı.

Yok Akyazı da çalışmasına bir şey demedim. Sadece Trabzonlu birinin, şehrine düşman İstanbulluları ve o kirli düzeni desteklemesine dikkat çektim. Üzücü bir durum, ben onlar adına utanıyorum.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Çimler serildiğinde feryad-ü figan felaket tellallığı yapan gamlı baykuşlar ,çimin son hali nasıl ? O stadı doldurmak bizim temel hedefmiz olmalı iken,vay çimi yamuk serildi,vay kulübede 2 sıra var,vay membranlar neden kirli diye atıp tutmaktan haz alıyorsunuz değil mi?

Yorum

Abicim ekmeğini kazansın bir şey demiyoruz ki. İsterse fenerli olsun bu ekmektir devlet çağırır çalışır. Ama yaptığı kazandığı ekmek kapısına TÜKÜRMEKTİR.
                              Empati yapsın bakalım. Bir Trabzonlu kardeşimiz Vodafone arenada çalışıyor varsayalım. Ve hybrid bittiğinde böyle üzerinde pişkin pişkin telefonlu melefonlu şov yapıyor. Kovdururlar direk abim kovdururlar. BJK den bir çok örnek gördük böyle Fenerli adamı kovdular inşaattan. Yapmayın etmeyin ekmeğine lafımız yok. HAİNliktir bu.
                              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Çağatay bana göre de hiç sığ değil hatta çok derin valla,
                                gs li nin vodafon da çalışması çok normal ama bir Trabzonlunun fanatik bjk li olması ayıp,ayıbın da ayıbı (bana göre)

Hatta bu konuda bi anım var,
                                Trabzon yolcusu ile bi sorunumuz oldu,konu neydi tam hatırlamıyorum,vatandaş % 100 haksız ama hala daha vazılıyor,baktım olmadı,sen nerelisin dedim Trabzonluyum ne olacak dedi,Trabzonlusunda üstündeki bjk tişörtü ne ayak dedim,sanane dedi,banane de senin adamlığın işte bu kadar dedim,pert oldu,dikildi,kapışacaktık araladılar.
                                Özetle, senin verdiğin örnekle bu olay farklı olay yani.
                                Trabzonlu birisinin başka takım tutması üstüne fanatik olmasının izahı yok
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 14:58.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X