İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheralde kot farkını diyorsunŞimdi denizden kot farkını öğrenmene kaldı iş !
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe bilgin var yani güzelŞimdi denizden kot farkını öğrenmene kaldı iş !
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaş ben inşaat uzamanı değilim burdaki tarftarımız gibi bende bi görüş söyledim işte yani benim ki sadece mantığa göre 3 vinç bu hızda çalışıyorsa 10 vinç olsa daha hızlı ilerler diye tabi inşaat tekniği kot olaylarını bilmem peki senin dediğin kot olayında 10 vinç çalışamazmı yada sıtadın hızına etki etmezmi yani bu kot olayında 3 vinçte olsa yüz vinçte olsa farketmezmi engelmi bu kot farkı heee bu arada 15 cm zemine beton işine ne diyorsun
10 tane vince gelelim. 10 adet vince sürekli malzeme yetiştirmen lazım şu anda bile tek tük malzeme gelirken o vinçleri oraya anca süs olsun diye dikersin. Sürekli malzeme akışı olsun 3 vinçte iş görür.Ayrıca o kadar vince de gerek yok
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle kot farkını su basması için dedim senin 15 cm lik betona cevaptı
10 tane vince gelelim. 10 adet vince sürekli malzeme yetiştirmen lazım şu anda bile tek tük malzeme gelirken o vinçleri oraya anca süs olsun diye dikersin. Sürekli malzeme akışı olsun 3 vinçte iş görür.Ayrıca o kadar vince de gerek yok
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoksa diğer yapılan yapılarla aynı anda bitirmek içinmi yavaşlattılar stadıŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık ölmüş ağlayanı yok...En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 16:49.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleölür tabi her farklı fikri aşağılamamayı dalga geçmemeyi kırıcı olmadan eleştirmeyi başarırsanız farklı yazılan fikirleri yada düşünceleri yazan kişileri dışlama özelliğinizi törpülerseniz başlık yaşamaya devam ederŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleölür tabi her farklı fikri aşağılamamayı dalga geçmemeyi kırıcı olmadan eleştirmeyi başarırsanız farklı yazılan fikirleri yada düşünceleri yazan kişileri dışlama özelliğinizi törpülerseniz başlık yaşamaya devam eder
...doğruları yazmışsın hacı...ama duvara konuşuyorsun...
...klavye delikanlıları seni de aforoz ederler yakında...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOndan değil, stad gecikeceği için herkesin hevesi kaçtı bence.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin hevesi kaçmadı hep bu şekildeydi !
Yorum
Yorum