Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen anlama zorluluğu çekiyorsun anlaşıldı 10 vinç dediğini sadece sen düşünürsün diyorum 10 vince de gerek yok zaten. Stadyum normal bir zeminde yapılmadı onu bizde biliyoruz ama kot nedir ne işe yarar bilirmisin ?
    heralde kot farkını diyorsun

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      heralde kot farkını diyorsun
      He bilgin var yani güzel Şimdi denizden kot farkını öğrenmene kaldı iş !

Yorum

He bilgin var yani güzel Şimdi denizden kot farkını öğrenmene kaldı iş !
        valla renkdaş ben inşaat uzamanı değilim burdaki tarftarımız gibi bende bi görüş söyledim işte yani benim ki sadece mantığa göre 3 vinç bu hızda çalışıyorsa 10 vinç olsa daha hızlı ilerler diye tabi inşaat tekniği kot olaylarını bilmem peki senin dediğin kot olayında 10 vinç çalışamazmı yada sıtadın hızına etki etmezmi yani bu kot olayında 3 vinçte olsa yüz vinçte olsa farketmezmi engelmi bu kot farkı heee bu arada 15 cm zemine beton işine ne diyorsun

Yorum

valla renkdaş ben inşaat uzamanı değilim burdaki tarftarımız gibi bende bi görüş söyledim işte yani benim ki sadece mantığa göre 3 vinç bu hızda çalışıyorsa 10 vinç olsa daha hızlı ilerler diye tabi inşaat tekniği kot olaylarını bilmem peki senin dediğin kot olayında 10 vinç çalışamazmı yada sıtadın hızına etki etmezmi yani bu kot olayında 3 vinçte olsa yüz vinçte olsa farketmezmi engelmi bu kot farkı heee bu arada 15 cm zemine beton işine ne diyorsun
          Öncelikle kot farkını su basması için dedim senin 15 cm lik betona cevaptı
          10 tane vince gelelim. 10 adet vince sürekli malzeme yetiştirmen lazım şu anda bile tek tük malzeme gelirken o vinçleri oraya anca süs olsun diye dikersin. Sürekli malzeme akışı olsun 3 vinçte iş görür. Ayrıca o kadar vince de gerek yok

Yorum

Öncelikle kot farkını su basması için dedim senin 15 cm lik betona cevaptı
            10 tane vince gelelim. 10 adet vince sürekli malzeme yetiştirmen lazım şu anda bile tek tük malzeme gelirken o vinçleri oraya anca süs olsun diye dikersin. Sürekli malzeme akışı olsun 3 vinçte iş görür. Ayrıca o kadar vince de gerek yok
            yazdığımı dikkatli okumamışsın renkdaşım ben malzeme akışı süper olsa yani tüm malzemeler gelmiş stadın çevresinde olsa 500 teknik eleman ve işçi olsa 10 vinç olsa demiştim hee kot farkına gelince bu zemin kaç cm yükseltilicek heralde 1.20 vardır zemine 15 cm lik beton dökülse saçmamı olur ne olsa zemin alttan su çekmeye müsait

Yorum

• son 1-2 sayfanin hali
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

yoksa diğer yapılan yapılarla aynı anda bitirmek içinmi yavaşlattılar stadı
                Hayır, üvey evlat olduğumuz için.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başlık ölmüş ağlayanı yok...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başlık ölmüş ağlayanı yok...
                    ölür tabi her farklı fikri aşağılamamayı dalga geçmemeyi kırıcı olmadan eleştirmeyi başarırsanız farklı yazılan fikirleri yada düşünceleri yazan kişileri dışlama özelliğinizi törpülerseniz başlık yaşamaya devam eder
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 16:49.

Yorum

• aslında başlık ölmedi sadece bu sene stadın açılmayacağını herkes anladı o yüzden bu başlığa yazma hevesi herkeste bitti

Yorum

ölür tabi her farklı fikri aşağılamamayı dalga geçmemeyi kırıcı olmadan eleştirmeyi başarırsanız farklı yazılan fikirleri yada düşünceleri yazan kişileri dışlama özelliğinizi törpülerseniz başlık yaşamaya devam eder
                        Ondan değil, stad gecikeceği için herkesin hevesi kaçtı bence.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

...doğruları yazmışsın hacı...ama duvara konuşuyorsun...
                          ...klavye delikanlıları seni de aforoz ederler yakında...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ondan değil, stad gecikeceği için herkesin hevesi kaçtı bence.
                            Kimsenin hevesi kaçmadı hep bu şekildeydi !

Yorum

Kimsenin hevesi kaçmadı hep bu şekildeydi !
                              bizim mesajlarda silinmiş

Yorum

Çalışıyor...
                              X