membranlardan hücum bölgesşnde üst düzey performans bekliyorum , platformun da defans ile orta saha arasındaki kopukluğa ilaç olacağını düüşünüyorum peşkeş arenadan rakiplerin kurtuluşu yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegurpas şu yazdığından ne anlamam gerekiyor. bi söylemin varsa söyle. böyle gereksiz anlamsız hiç bie şey ifade etmeyen ifadelerle anca birbirimize gıcık oluruz bununda ne sana ne bana nede Trabzonspora hiç bir faydası olmaz.
tekrar ediyorum KUPA GELENE kadar akyazı stadı ucubedir. .
Stad ile şikeyi karıştırmamakta fayda var, çünkü bu iki şey birbirinden farklı mücadeleler gerektiriyor. Stadı oraya yapabilmekte bir mücadele sonucu olur, şikeden sonuç almakta bir mücadele sonucu olur. Böyle kindar tavırların kimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim, önümüze bakmalı ve projeler üretmeliyiz. Benim elalem ay dan kastım buydu. Hem bu stad Trabzon halkının ve Trabzonspor'un yıllar öncesinden hak ettiği bir tesis ve bu proje aşağı yukarı 10 yıldır gündemde.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım seçimden sonra yavaşlamaz
İnşallah böyle devam eder.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah hukumetten razı olsun cok guzel calisiyorlar
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası kimin çok merak ediyorum ve oraya ne yapacak? Sizin mi yoksa Sefa
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım sen nasip et de bir an önce sponsor parasını hükümet yesin, amin.
Yorum
-
7 yildir yapilmayan bir stadin tupcunun tff başkani olmasi ile başlayan surecten sonra yapiminin hizlanmasinda iyi niyet aramak şike sahaya yansimadi tezine inanmak gibi birşey.
NOT: stad kim istemez, bizde isteriz ama bu stad sana sus payi diye yapiliyor, bu oyuna gelme, başkaninin hallerine bak. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 yildir yapilmayan bir stadin tupcunun tff başkani olmasi ile başlayan surecten sonra yapiminin hizlanmasinda iyi niyet aramak şike sahaya yansimadi tezine inanmak gibi birşey.
NOT: stad kim istemez, bizde isteriz ama bu stad sana sus payi diye yapiliyor, bu oyuna gelme, başkaninin hallerine bak. . .
Yorum
-
Beyler müjdemi isterim, stad kapasitesi büyütülüyormuş.
Akp ye verilen %58 oydan sonra alınan yeni kararla stadın 58.000 kişilik olması kararlaştırılmış.
Tirübünler de sahaya yaklaştırılmış, aradaki mesafe 58 cm ye iniyormuş.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Gurpas ben diyorum ki bu stad kupaya karşi sus payi yapiliyor. Sen ne istersen söyle ister yapmayin de istersen yapin ama kupami verin. .. Vs vs
Bak rizeye kayseriye bursaya stadlar yapildi. Ama nedense ulkenin 4 buyuk takimindan birine şike olayi nasil kapatilacaği planlandiktan sonra yapiliyor.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
Yorum