Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son Sefa tarafından düzenlendi; 30.04.2015, 00:21.

Yorum

• Tünel isi basit, lastikleri indirirler biraz sorun cözülür. Abartmayalim.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Sorry, we couldn’t find that page

Seyredin ve fikir sahibi olalim. Ben canli gordum ve hayran kaldim.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avea altyapısını kullanan sanal operatörleri sayacaksan , piyasada 20 kadar farklı işletmeci var.

Türkiyede mevcut 3 mobil altyapı var . 4g ihalesinden sonra 4. şirketin Türkiye pazarına girmesi bekleniyor. Yeni operatörün Türk pazarına oldukça agresif biçimde girmeli ki , yaşam şansı olsun . Bunu da ancak küresel ölçekte bir mobil operatör başarabilir.
          at&t, verizon, china mobil, nippon telephone corp, soft bank yurt disinda pek calismadigini düsünürsem
          t- mobile ve vodafone un direk veye endirek piyasada olusundan onlarda girmez
          orange ve telefonicanin su an icin o gücü olacagini düsünmedigimdan

bu adimi yapacak sirket ya carlos slimin america movili yada hong kong un hutchison sirketidir, belki araplardanda bise cikabilir diye düsünüyorum, katarlilarin digitürk shopping turundan sonra
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• BAE merkezli Etisalat ya da Du olabilir belki.
            Telefonica deneyebilir (O2).
            Ama uzun iliskilere bakinca Swarowski daha mumkun gorunuyor.
            Stad + forma sponsorlugu 15 milyon euro/usd altinda olmamali...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok iyi paylaşım.videoda projede kumsal var kumsal olursa burası hem albeni hem görsel hem maddiyat hem truzim olarak sınıf atlar tatil köyü gibi olur kesinlikle gemilerle fildişi sahillerinden altın kum getirilmeli .

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://vimeo.com/126433084

ohaaaa,başka bi dünya orası..korku tüneli gibi,adamlar yapmış
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ben bu isme hasta oldum kesinlikle SWAROWSKİ stadı olmalı.hem çok havalı bir isim hemde yabancı ülke stadları ismi gibi bir isim.herkes telefon firmalarının isimlerini stadlara yapıştırıyor bizim bir farkımız olsun zaten swarowski de çok sağlam bir marka sonuçta mücevher .zaten bizim stadın çatıda baklava gibi elmasa benziyor tam swarowskilik bir durum tencere kapak gibi.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

muhteşem bir paylaşım. kesinlikle bu dolgu las vegas gibi bir alana dönüştürülmeli 24 saat yaşamalı ve ışıl ışıl olmalı

Yorum

• Resmi çeken ve yayınlayan kişinin ellerine sağlık....

Dikkatimi çeken bir kaç husus oldu....

1-Satadyumun etrafı çok çıplak kaldı......etrafıdaki sosyal donatı alanlarının bir an önce ihale edilmesi edilenlerinde bitirlmesi gerekir....

2-heyelan düşen bölge sanki yeni sorunlara yolaçabilir..... özellikle maç günleri oluşabilecek muhtemel bir heyelan can ve mal kaybının atmasına neden olabileceği gibi trafiğide çok olumsuz biçimde kilitleyebilir....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bence bu dolgu alanına 7 tane saha çok fazla bu sahalar dolgu alanınındaki yeri tamamen yuttu .ok antrenman sahaları bu alana taşınıcakta trabzonda bütün anrenman sahaları kapanıcak sadece buradamı olucak antrenman sahaları bence 4 saha yeterliydi 3 saha iptal edilip trustik bir otel yapılmalı ve tüm gelir trabzonspora akmalı bide kumsal yapılsa rokete takarız.birde bilen varsa yazabilirmi bu dolgu denizden kaç metre yukarıda .kumsal yapma imkanı varmı acaba dolgu alanının denizle kesiştiği noktada derinlik kaç metre .

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bu dolgu alanına 7 tane saha çok fazla bu sahalar dolgu alanınındaki yeri tamamen yuttu .ok antrenman sahaları bu alana taşınıcakta trabzonda bütün anrenman sahaları kapanıcak sadece buradamı olucak antrenman sahaları bence 4 saha yeterliydi 3 saha iptal edilip trustik bir otel yapılmalı ve tüm gelir trabzonspora akmalı bide kumsal yapılsa rokete takarız.birde bilen varsa yazabilirmi bu dolgu denizden kaç metre yukarıda .kumsal yapma imkanı varmı acaba dolgu alanının denizle kesiştiği noktada derinlik kaç metre .
                          4 saha demek olurki 2 cim - 2 suni
                          toplu antrenmanlar cimde yapilir
                          orada sadece as ve paf takim olsa haftada 4 kez toplan antrenman yapdinmi, as ve paf olarak ve + paf takimin maclarida tesislerde oynadigini düsündünmü o cimleri nasil hayatta tutacan
                          7 saha 5i cim bile trabzon icin az sayilir
                          senin bütün altyapi takimlarinin orada oyniyacaginida düsünmelisin,

o cimlere bakacak insanlar sihirbaz degil
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 saha demek olurki 2 cim - 2 suni
                            toplu antrenmanlar cimde yapilir
                            orada sadece as ve paf takim olsa haftada 4 kez toplan antrenman yapdinmi, as ve paf olarak ve + paf takimin maclarida tesislerde oynadigini düsündünmü o cimleri nasil hayatta tutacan
                            7 saha 5i cim bile trabzon icin az sayilir
                            senin bütün altyapi takimlarinin orada oyniyacaginida düsünmelisin,

o cimlere bakacak insanlar sihirbaz degil
                            ok.anlaşıldı.şimdiki m.a.yılmaz tesislerinde kaç saha var.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://vimeo.com/126433084

renkdaşım çok karizma bu kadarını yapabileceklerini sanmıyorum.

Yorum

• trabzonspor un stadı ne diye sorsalar hüseyin avni aker der herkez. o yüzden bu isim ölümsüzdür bizim için. stad isim hakkı satılır bişey diyemem satılmalıdırda ama avni aker spor yerleşkesi gayet şık duruyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X