Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu stat 2016-2017 ye bile yetismeyecek. Bu sozum burada kalsin, zamani geldiginde hatirlatirim.

cunku Turkiye haziran ayindan sonra bambaska bir hale burunecek, umuyorumki hersey guzel olur, ama olmayacak....
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu stadyum şantiyesinde çalışan yakınlarınız bizlere resim yollamayı düşünmüyorlar mı acaba ? Felaket tellallığı yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar mübarekler
      2016 yazı 1 yıldan fazla süre yapar. İnşaatların kabası bitmiş, çelik çatının yapımına kısmen başlanmış, Stadyum ince işçiliği belli kısmı bitirildi.

Çatı montajı, yol bağlantıları, çim sahalar ve Peyzaj çalışması için 1 yıldan fazla bir süre ön görmek bence yanlış.
      Öngördüğü süre sebebi, çatı projelerinin İtalya'da, imalatının Türkiye'de yapılması ve genelde imalatta atlanan, unutulan parça sebebiyle işin gecikmesi. Belki bu hatalar en aza indirilirse, stadın açılışı kısalabilir.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• renkdaşlarım stadın çatı çeliklerinin yapıldığı firmanın resmi varmı yada şöyle diyim biz bu firmayı arayalım arkadaş bu parçalar neden gelmiyor diyelim sakarya stadımı önemli trabzon stadımı bu parçalarda sakarya stadına öncelik verilmesi gibi bir saçmalık olamaz ayrıca bu stada başlanacağı zaman tüm herşey kitapçık halinde hesaplanmış olmalı yani stadtaki bir odanın kalebodurundan tuvaletteki sifonuna kadar bazı renkdaşlar yazıyor imalatta unutulan yada asansörü unutmuşlar vb şeyler bunlar imkansız o zaman o mühendisler diplomalarını yırtıp ırgat olsunlar bu stad benim düşüncem kesinlikle bilerek geciktiriliyor ve kesinlikle şike karşılığı yapılmadı

Yorum

• şimdi birde bazen yazılıyor siyasi otorite bilerek geciktiriyor oy için deniyor ama buda bana garip geliyor çünkü bu stadın gecikmesi bizi delirtiyor on yıldır bu stad hikayesi vardı başlandı o da kör topal ilerliyor bu stadın gecikmesinden dolayı zaten taraftarın siniri beynine vurmuş bu stad yetişmesse nasıl bizden oy isteyecek bu siyasi iktidar ben bu siyasi iktidarın yerinde olsaydım tüm oyları kapmak için zamanından 1 ay önce yetiştirirdim ve taraftarın gönlünü alırdım ama tam tersi oluyor

Yorum

• Yav Ronin sana ne demir nerden geliyo? Versem italyadaki demir madenini arican mi? Senin görevin sandikta bu partiye tipis tipis oy vermek. Senin görevin bu! Taraftar sinirliymis. Yemisim onlarin sinirini. Cb hele sehre gelsin, pamuk gibi yapar herkesi. Yav ortada Trabzonsporu düsünen var mi ki hükümet bizi düsünsün. Sehrin dört bir yanini sarmis ak kefenliler. Onlar ne zaman biter derse bu stad bitecek.
            (!)
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 15.04.2015, 17:48.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• stadın zemine 15 cm lik beton dökülmeli onun üstünede 1 metre toprak atılıp silindirle sıkıştırılmalı onu üstünede serme çim yada hibrit yapılmalı bu stad dolgu üstünde tam bilmiyorum ama zeminden su gelme ihtimal varmı yada nem filan yukarıdan zaten bizim meşhur yağmurlarımız hep gelicek sonra zemin bataklığa dönmesin o yüzden alttan gelebilecek bir sıkıntı için kesinlikle zemine 15 cm beton atılmalı

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yav Ronin sana ne demir nerden geliyo? Versem italyadaki demir madenini arican mi? Senin görevin sandikta bu partiye tipis tipis oy vermek. Senin görevin bu! Taraftar sinirliymis. Yemisim onlarin sinirini. Cb hele sehre gelsin, pamuk gibi yapar herkesi. Yav ortada Trabzonsporu düsünen var mi ki hükümet bizi düsünsün. Sehrin dört bir yanini sarmis ak kefenliler. Onlar ne zaman biter derse bu stad bitecek.
                (!)
                renkdaşım demir demedim imalatı yapan firma dedim burdan 50 kişi bile arasak siz ne ayaksınız neden göndermiyorsunuz bizim malzemeleri desek bu bile bir baskı ve firma için olumsuz bir referans olur gibime geliyor hiç tepki vermemekten iyidir .günahımı alıyorsun benim siyasetle filan işim yok sevmemde siyaseti anlamamda siyasetten zaten ama şunu diyim mevcut partiye oyumu vermicem Allahta biliyor.diğer yazdıklarına katılıyorum.acaba bir mucize olup mevcut parti trabzondan sıfır milletvekili çıkarabilirmi valla türkiyede olay olur sonra taraftar derki kupamızı gasp ettiniz beyenmediğimiz istediğimiz gibi olmayan ve zamanında yapılmayan bir stad uydurup onu bile yetiştirmediniz size oy yok buda bi hayel işte ne olsa hayel kurmak serbest aslolan trabzoınspordu ya hani bizim birinci partimiz oydu ya ondan bu hayali yazdım.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi birde bazen yazılıyor siyasi otorite bilerek geciktiriyor oy için deniyor ama buda bana garip geliyor çünkü bu stadın gecikmesi bizi delirtiyor on yıldır bu stad hikayesi vardı başlandı o da kör topal ilerliyor bu stadın gecikmesinden dolayı zaten taraftarın siniri beynine vurmuş bu stad yetişmesse nasıl bizden oy isteyecek bu siyasi iktidar ben bu siyasi iktidarın yerinde olsaydım tüm oyları kapmak için zamanından 1 ay önce yetiştirirdim ve taraftarın gönlünü alırdım ama tam tersi oluyor
                  İlk defa mantıklı bir tespit yaptığını gördüm ronin.

Ama onun açıklaması tam olarak şöyle; siyasiler bilerek geciktiriyorlar ama dediğin gibi oy ile bir alakası yok.
                  En son kyodou tarafından düzenlendi; 15.04.2015, 18:20.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama onun açıklaması tam olarak şöyle; siyasiler bilerek geciktiriyorlar ama dediğin gibi oy ile bir alakası yok.
                    o zaman renkdaşım şöyle bir mantık çıkıyor ortaya bunlar trabzonu gözden çıkarmışlar ne biliyim fenerbahçe kongre üyesi adamı milletvekili adayı olarak belirliyorlar stad çalışmasını nerdeyse durdurdular yada paramı bitti ihaleyi alan şirketin herşey olabilir

Yorum

Çatı kesiti üzerinden kaba taslak bir sayım yaptım. Çatının kaç adet parçası vardır diye içim karardı 990 parça kaba taslak bu civarda.

Buda Sakarya stadyumunun çatısı burada paylaşmamın nedeni 1. Bizim çeliği üreten firmanın bu stadyumunda çeliğini üretmesi 2. nedeni ise şu ana kadar yapılan diğer stadyumların çatısından farklı şekilde montajı yapılması ( Bursa hariç) Bizim çatının da buna yakın montajı olacak.
                      aslında renkdaşım varya isterse 9990 parça olsun yeterli vinç teknik eleman ve parçaların zamanında gelmesi olsa 1.5 ayda bizimçatı yapılır biter .düşünsene 10 tane vinç stad etrafında çalışıyor 500 teknik eleman ve işçi montajı yapıyor montaj edilecek parçalar hep gelmiş stadın çevresinde bekliyor abarmıyorum 1-1.5 ayda çatı işi biter

Yorum

• şu stadı aslında ahmet ağaoğlu yapıcaktı on kere bitmişti be neden o almadı ihaleyi acaba adam inşaat ilahı .

Yorum

• Ronin bişe dersun ama ne dersun ?
                          Yok 15 cm beton dökülsün su basarmış. 10 tane vinç ile çatı yapacaksın adamlar koskoca stadyumu 3 vinçle bitirdiler.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yoksa diğer yapılan yapılarla aynı anda bitirmek içinmi yavaşlattılar stadı

Yorum

Ronin bişe dersun ama ne dersun ?
                              Yok 15 cm beton dökülsün su basarmış. 10 tane vinç ile çatı yapacaksın adamlar koskoca stadyumu 3 vinçle bitirdiler.
                              haklısın fatih 3 vinçle 10 vinçten daha çabuk ve hızlı çalışılır ve yapılır stad stadta zaten normal bir zemine yapıldı deniz dolgusu üstüne değil 15 cm lik beton dökme olayıda saçma fikir

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haklısın fatih 3 vinçle 10 vinçten daha çabuk ve hızlı çalışılır ve yapılır stad stadta zaten normal bir zemine yapıldı deniz dolgusu üstüne değil 15 cm lik beton dökme olayıda saçma fikir
                                Sen anlama zorluluğu çekiyorsun anlaşıldı 10 vinç dediğini sadece sen düşünürsün diyorum 10 vince de gerek yok zaten. Stadyum normal bir zeminde yapılmadı onu bizde biliyoruz ama kot nedir ne işe yarar bilirmisin ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X