Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadı büyüteceklermiş bakanlık bu hafta imzalıyormuş projeyi kapesite 28 bin oluyormuş demin okudum haberi ne derece doğru bilmiyorum ama
    nerde okudun haberi bi zahmet linki varsa ii olur
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• 28 mi daha fzla olması lazım 31-30 bin flan...

Yorum

• adem kazaz isimli bi abim var üsttedede kendini tanıtırmısın bana amcamın adıda ademde oda istanbulda

Yorum

• [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/AKI%C5%9EIK/Desktop/mp3/resim_/atletico%20nacional.jpg[/IMG]

Yorum

• meşale şov

Yorum

• bu nasıl bi meşale show sanki savaş var
              giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• bekir 61 has güzel çiziyorsunda kardeşim bu iş bu kadar kolay olsaydı bizimkiler dikmişdi şimdiye stadı ama çalışmaların güzel fakat bunlarda ölçme olayı yok sanırım kaba taslak çiziyorsun buda pek sağlıklı olmaz

Yorum

• panelde saner ayar stadyumun 3 yıl ıcınde gerçekleşeceğini söyledi yapımıcı fırmanın kriz dolaayısıyla bır sure çalışımı durdurduğunu suan durmus bulunduğunu ve Şampiyonlar ligi ve uefa için Huseyın avnı aker stadyumunda bır kac tamıratla yeterli olacağını soyledi
                  Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Mustafa Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazından hiçbirşey anlayamadım hacım
                    eyvallah hata bende
                    ''ben avni aker stadını her halükarda düzenleyeceğim,
                    fakat avni aker ve akyazıyı aynı zamanda yapmaya çalışıyoruz''
                    dedi

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      panelde saner ayar stadyumun 3 yıl ıcınde gerçekleşeceğini söyledi yapımıcı fırmanın kriz dolaayısıyla bır sure çalışımı durdurduğunu suan durmus bulunduğunu ve Şampiyonlar ligi ve uefa için Huseyın avnı aker stadyumunda bır kac tamıratla yeterli olacağını soyledi
                      akyazının yapımcı firması varmıydımaşaallah biz baya bir yol almışız o zaman

Yorum

panelde saner ayar stadyumun 3 yıl ıcınde gerçekleşeceğini söyledi yapımıcı fırmanın kriz dolaayısıyla bır sure çalışımı durdurduğunu suan durmus bulunduğunu ve Şampiyonlar ligi ve uefa için Huseyın avnı aker stadyumunda bır kac tamıratla yeterli olacağını soyledi
                        Benim hatırladığım kadarıyla bu proje ilk ortaya çıktığında 2010 ya da 2011'de bitirilecekti hatta Trabzon'da yapılacak uluslarası bir organizasyona yetiştirilmeye çalışılıyordu şimdi ismini hatırlayamadım. Neyse artık, stat işi 2012'ye sarkmış, 2 sene sonra da 2015'e sarkar, öyle devam eder...
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• sükrü saracoglu stadina benzeyecekmis ?
                          Bize Her Yer TRABZON

Yorum

• Yeni stad yapacağımıza böyle bir düzenleme yaparsak daha iyi olur
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

ne biçim iştir anlamış değilim

trabzonspor yöneticisi çıkıyo ve diyoki 3 yıl içerisinde gerçekleştirilecek

başkan diyoki bu iş hayal

hangisine inanalım şimdi.....

Yorum

• bence bakana mail atalım mailini bilen varsa toplu atalım oyları verdik stadımızı istiyoruz diye en azından bilinç altında olur taraftar uyumuyor mesaıjını verelim
                                Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X