Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadı büyüteceklermiş bakanlık bu hafta imzalıyormuş projeyi kapesite 28 bin oluyormuş demin okudum haberi ne derece doğru bilmiyorum ama
    Herhalde kale arkalarına bir kat daha atarlar öle görünüyo

Yorum

• haberin kaynağı neresi. okudum derken nerden okuduğunuda yazarmısın

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belediyeden tek istedigim....

Stadın dibindeki binaları istimlak edip yıkması...

Tabiki hak sahiplerini magdur etmeden...

İnsanlar bu binalar yüzünden stadyumdan çıkamıyorlar...

Birde işin görselligi varki onu hiç sormayın...

sevgilerimle...
        Önceki Spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu,yeni stadın aynı yerde yapılmasına ilişkin açıklamalar yaparken bu stad çevresindeki binaların yıkımının zor olduğundan falan bahsetmişti.Yeni imar planı gerekiyor falan demişti.
        Oysa bunlar basit işler.
        Öpmeye meramları yok yanağın nerde diye soruyorlar.
        Bakalım Faruk Özak bey inşallah halleder bu meseleyi.
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak ademkazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haberin kaynağı neresi. okudum derken nerden okuduğunuda yazarmısın
          Kaynak: DHA.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğruluğu veya yanlışlığı, haberin kaynağına bağlı bence.
            arkadaş kaynağı vermiş ben yerel gazetelerden birindede okudum taka veya karadenizdi sanırım bakan el atarsa yeni sezonda bu iş biter
            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• stadın üstü kapanıp kapasite gibi artırıma felan gidilirse 10 sene kimse stad beklemesin yani bi çok kulüp atılım yaparken biz antikaları iyileştirme çabasındayız ! akyazıyı yapıcaz diye gelip stadın üstünü kapatarak geçiştirmek kadar kolay bişey olmaması gerek..

Yorum

• haber61.net bakın bi stad la ilgili haber var stadın üstü kapatılcakmış kapisite 28bin cıkcakmış

Yorum

• Avni Aker'in çehresi değişecek

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Akyazı Projesi'nin gerçekleşme ihtimalinin ekonomik kriz nedeniyle azalmasının ardından Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da desteğini alarak Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun kapasitesini artırıp, üstünü kapatmayı planlıyor. Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon gösterdiği performans sonucu gelecek sezon Avrupa kupalarından birine katılmaya çok yaklaşan Trabzonspor'da Yönetim Kurulu, UEFA standartları gereği Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda önemli revizyonlar yapmaya hazırlanıyor.
                  Akyazı Projesi'nin ekonomik kriz nedeniyle yapılma ihtimalinin azalmasının ardından mevcut stadı revizyona sokmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 20 Milyon TL'lik ödenek talep etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da desteği ile bu ödeneği önümüzdeki günlerde almayı planlayan yöneticiler, stadın kapasitesinin de 28 bine çıkartabileceğini söylediler. Bu arada mevcut stadın yanında bir otopark yapılması için girişimlerin sürdüğü öğrenildi.

Yorum

• kale arkalarinda ikinci kat böyle olmasiini istiyorum

Yorum

• sivas'ta belediye başkanı ile konuşma şansımız oldu
                      ben akyazı'yı kesnlikle yapacağım
                      yapmaya uğraştığım akyazı ve avni aker'i aynı zamanda yapmak dedi

Yorum

• Yazından hiçbirşey anlayamadım hacım
                        Mustafa KARA
                        Trabzon ÇayKARA

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sivas'ta belediye başkanı ile konuşma şansımız oldu
                          ben akyazı'yı kesnlikle yapacağım
                          yapmaya uğraştığım akyazı ve avni aker'i aynı zamanda yapmak dedi
                          Öyle bişeyi yapabilecek olan, Trabzon'u New York yapar. başkan dalga geçmiş bence, imkansız gibi bişey o dediği. yapsın da Avni Aker'i verip yapsın. hatta başka yerleri de versin. yeter ki yapsın. iki stad birarada olmasa da olur.

Yorum

• bu sene sampiyon olalim da cayirda bile oynasak gam yemem

Yorum

• Insallah su sampıyonlar lıgıne katılalım da gerı kalan hersey kendılıgınden olusacaktır
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• trabzonsporun reçetesi ve geleceği şam-pi-yon-lar li-gi-dir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X