İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediyeden tek istedigim....
Stadın dibindeki binaları istimlak edip yıkması...
Tabiki hak sahiplerini magdur etmeden...
İnsanlar bu binalar yüzünden stadyumdan çıkamıyorlar...
Birde işin görselligi varki onu hiç sormayın...
sevgilerimle...
Oysa bunlar basit işler.
Öpmeye meramları yok yanağın nerde diye soruyorlar.
Bakalım Faruk Özak bey inşallah halleder bu meseleyi.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak ademkazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberin kaynağı neresi. okudum derken nerden okuduğunuda yazarmısın
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğruluğu veya yanlışlığı, haberin kaynağına bağlı bence.Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
Avni Aker'in çehresi değişecek
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Akyazı Projesi'nin gerçekleşme ihtimalinin ekonomik kriz nedeniyle azalmasının ardından Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da desteğini alarak Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun kapasitesini artırıp, üstünü kapatmayı planlıyor. Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon gösterdiği performans sonucu gelecek sezon Avrupa kupalarından birine katılmaya çok yaklaşan Trabzonspor'da Yönetim Kurulu, UEFA standartları gereği Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda önemli revizyonlar yapmaya hazırlanıyor.
Akyazı Projesi'nin ekonomik kriz nedeniyle yapılma ihtimalinin azalmasının ardından mevcut stadı revizyona sokmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 20 Milyon TL'lik ödenek talep etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da desteği ile bu ödeneği önümüzdeki günlerde almayı planlayan yöneticiler, stadın kapasitesinin de 28 bine çıkartabileceğini söylediler. Bu arada mevcut stadın yanında bir otopark yapılması için girişimlerin sürdüğü öğrenildi.
Yorum
-
İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas'ta belediye başkanı ile konuşma şansımız oldu
ben akyazı'yı kesnlikle yapacağım
yapmaya uğraştığım akyazı ve avni aker'i aynı zamanda yapmak dedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum